|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שומעים.... אכלתי כבר את כול הדברים האפשרים עם חזה עוף וכבר נמאס לי בא לי משהו חדש...
אכלתי ככה : -חזה עוף עם פלפל ומלח -חזה עוף עם פפריקה -חזה עוף עם כורכום (לא משו) -חזה עוף ברוטב אדום -וקציצות עוף על מחבת טפלון יש למישהו מתכון אחר ? משהו שונה ממה שרשמתי פה? כי נמאס לי כבר באלי לנסות משהו חדש ולא עולה לי כלום.... תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חזה עוף
פלפל אנגלי טחון מלח כמון ושום את השום לחתוך דק דק דק ולערבב טוב טוב הכל ביחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() המצרכים:
חזות עוף (כמספר הסועדים) נייר כסף תיבול דבש רוטב סויה ושום: למרוח פפריקה מתוקה על חזה העוף. למזוג לתוך עטיפת נייר הכסף רוטב סויה, כמה כפות דבש ושן או שתיים של שום כתוש. להדק את עטיפת נייר הכסף ולהניח לספיגת הטעמים. אפשר להוסיף כף או שתיים של חלב קוקוס (כי בין כך כבר יש קופסה פתוחה...) תיבול צ'ילי חריף: למרוח את חזה העוף בפפריקה מתוקה. למזוג רוטב צ'ילי מתוק חריף (הכתום - ללא שבבי צ'ילי) לתוך נייר הכסף, להוסיף כחצי כוס חלב קוקוס, אפשר להוסיף קצת דבש ושן שום כתושה. לסגור את עטיפת נייר הכסף. להניח לספיגת הטעמים. רעיונות לתיבולים נוספים: >> שום ופפריקה...ומים ומלח.... >> כמון עלי כוסברה לימון ומלח >> צימוקים, בהרט, ומלח. >> ועוד ועוד כיד הדימיון הטובה עליכם. אופן ההכנה: לאפות בתנור בחום בינוני-גבוה כמחצית השעה. להוציא ולהניח לעוד לפחות עשר דקות לפני שפותחים את העטיפה. הטעמים נספגים בבשר. לפרוס לפרוסות, לטבול ברוטב ולהגיש עם אורז לבן.
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() http://www.livecity.co.il/site/detai...depart_id=3139 אתר נחמד תעברו עליו יש בו גם ערכיים תזונתיים http://www.livecity.co.il/site/detai...rootCatTXT=025וכו
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה אחי רטבי תיבול של אוסם כמו שמאיה אמרה תוסיף לזה וזה יוצא הדבר הכי טעים שיש בעולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם לי לפעמים בא שינוי ואני חותך אותו לרצועות קטנות מכין במחבת טפלון, ושם ברוטב של הפסטה שאני מכין... יוצא טעים אבל אין על מלח פלפל ואיזה רוטב סטייק =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה לפעמים יבש אני אוכל אותו... אבל יש תבלין טוב של פרגיות שאני משתמש בו לחזה עוף
שם ממש מעט שמן קנולה, מתבל בתבלין ההוא עם קצת מלח ופלפל וזהו... יוצא מעולה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קציצות טעימות:
חצי קילו חזה הודו, חצי קילו חזה עוף, פטרוזיליה וכוסברה בכמות עצומה, הרבה בצלים, שתי כפיות סודה לשתייה, גזר אחד, 2 שיני שום (כתוש) לערבב את הבשרים הטחונים עם כל הדברים, ולטגן על מחבת טפלון, קציצות ממש ממש ממש טעימות. ובכללי אם אתה רוצה חזה עוף לבד שים את הספריי שמן בטעם חמאה, עם פפריקה הונגרית מתוקה, פפריקה חריפה, צילי, ותשים מעל סלט מטבוחה שזה ימס עליו, אם אתה לא שומר כשרות, אני ממליץ לשים על החזה עוף שהוא בטפלון פרוסת גבינה צהובה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() האמת, הרבה זמן שהחלבון השנוא עליי היה חזה עוף\חזה הודו (כמובן, בלי להוסיף רטבים ומרינדות משמינות)
ניסיתי כל מיני שיטות ודרכים... ועל מחבת טפלון עם מעט שמן זית, מעט בצל קצוץ...זורק ת'בצל למחבת שהוא חם... שם את החזה עוף\הודו - חתיכה בעובי 2-3~ ס"מ, על אש גבוהה יחסית איזה דקה+ שם מלח+פלפל גרוס, הופך עוד איזה דקה+...וסלאמתק'. נשמע רגיל לחלוטין, אבל הדבר הכי הכי חשוב הוא פשוט להכין אותו לרמת מדיום-וול, שבאמצע הוא ורדרד. ההבדל עצום, פשוט וטעים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בתור אחד שאוכל כל יום חצי קילו חזה עוף, כל מה שיש לי לומר זה -
חזה עוף תמיד ישאר חזה עוף, מה שלא תעשה איתו יהייה לו טעם של נעל בית................... תאכל כי אתה צריך, ולא בשביל הטעם חביבי. זה בזבוז של כסף, זמן, ואנרגיה ! לפחות אצלי זה ככה..
__________________
People who say it cannot be done should not interrupt those
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() עוף בלימון זה אחד הדברים היותר טעימים לדעתי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני משו טוב
אוקי אתה לוקח את פרוסה של חזה עוף טרי לוקח מברשת ופשוט מבריש עליו רוטב טריאקי (אפשר לקנות ואפשר להכין בבית) שם בטיגון מוסיף טיפה מלח ומוסיףך גם תבלין על האש יוצא מעדן |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איך אני מכין ת'רוטב הזה אחי?
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() בשר טחון בתוך בלינצ'ס:
חזה עוף או הודו בטטה, גזר, כוסברה, פטרוזיליה, אפשר גם בצל ותבלינים ומלח קמח מלא, חלב, ביצים, אבקת ממתיק או קצת סוכר או דבש אתה הבשר לבשל עד ריכוך ואח"כ לבשל בטטה וגזר מגורר, כל זה להכניס למעבד מזון או בלנדר למחית רכה ואח"כ לטחון במכונה ידנית/חשמלית בלינצ'ס מבלילה של קמח מלא ואפשר להוסיף חלק קמח רגיל כדי שיהיה פחות יבש ויותר טעים, חלב, ביצים, וסוכר/דבש/ממתיק או בלי כלום אבל פחות טעים על מחבת טפלון ליצוק כף שמן, אם המחבת מאפשר אולי אפשר לנסות בלי שמן או הכי ספריי, כל פעם בכף ליצוק מהבלילה לשכבה דקה, הראשון תמיד וצא הכי פחות טוב, עד שתגמר התערובת את הבשר טחון למלא מקופל בתוך הבלינצ'ס לצורה של מלבנים קטנים יוצא ממש יפה וטעים תמונות- http://www.siz.co.il/up.php?i=wiwgewnmmmzy.jpg http://www.siz.co.il/up.php?i=z2teymemo4mg.jpg * המתכון תכלס לא כשר, אפשר להמיר חלב בחלב סויה |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה איתך אני ממש נהנה לאכול אותו גם במסה ובמיוחד בחיטוב אם זה לא היה עולה הרבה כמה הייתי אוכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,541
כללי:: אורי
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() שים תחזה עוף בביצה ואז תכין בתנור.יוצא גדול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() בתוך פיתה עם טחינה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תכלס המתכון הכי טוב כאן אחי..
![]()
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! נערך לאחרונה על ידי Bono, 19-09-08 בשעה 18:43. |
![]() |
![]() |