|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() ilayzror
-------------------------------------------------------------------------------- רציתי לדעת במפורט איך מתנהל חיים של באדי בילדר בזמן המסה. לא יעני מתי אתה הולך לחרבן או לצחצח שיניים. אני מדבר על זמן אימונים , כמה פעמיים בשבוע אתה במכון כושר וכמה זמן, האם אתה עושה איזשהו ספורט אחר חוץ מהאימונים בזמן המאסה. האם אתה עושה פה ושם שכיבות שמיכה / מתח / כפיפות בטן למרות שיש לך אימון נגיד אחר הצהריים? הסטיגמה שקיבלתי זה שמישהו במסה , הדבר היחיד שהוא עושה זה מתאמן שעה פעם ביומיים ( בערך) וכל הזמן האחר הוא הולך לפי התפריט שלו. כל הדברים האלה נכונים? אם זה לא הפורום המתאים אז מצטער תמחקו את ההודעה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ArschGesicht
-------------------------------------------------------------------------------- מאסה? זה לא כזה משהו מיוחד כמו שעשית את זה.. אוכל מסודר ומתאמן מסודר זה הכל בונה תפריט שמתאים לך ומתאמן רגיל.. ואתה גודל כתוצאה מכך זה לא כזה משהו מיוחד
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ilayzror
-------------------------------------------------------------------------------- תראה, אני לא התאמנתי כמו שצריך להתאמן והייתי עושה בין שעתיים-שלוש ספורט ביום 6 פעמיים בשבוע. יעני המון. ופתאום אמרתי לעצמי בוא נעשה את זה כמו בן אדם אמיתי ונלך לפי החוקים. אז רציתי לדעת מה מותר ואסור בנוגע למאסה. האם אפשר לגנוב פה ושם סטים של מתח נגיד... האם בזמן מנוחה מותר לעשות ספורט? יש בי פחד לא לעשות אימונים ארוכים וטובים כדי לא להגיע לאימון יתר :| העלתי את הנושא הזה כי פעם הייתי בלי הפסקה בפעילות, ועכשיו חוץ משעה ביומיים שאני עושה אימון אני רק אוכל.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() bigwave1
-------------------------------------------------------------------------------- בודיבילדר, בניגוד לסתם מתאמן, מקפיד על תפריט תזונה+תוכנית אימונים .
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Dr. Muscle
-------------------------------------------------------------------------------- לא עושים מתח ושכיבות סמיכה בנוסף לאימון. אפשר לפתוח אימון בסטים של חימום במשקל גוף למרות שכמעט אף אחד לא נוהג ככה.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() SiX PACK
-------------------------------------------------------------------------------- הם לא עושים אימון פעם ביומיים אלא לפחות 5 פעמים בשבוע, ולפעמים גם 2 אימונים ביום (אימון בוקר ואימון ערב)
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() toxicity
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי six pack הם לא עושים אימון פעם ביומיים אלא לפחות 5 פעמים בשבוע, ולפעמים גם 2 אימונים ביום (אימון בוקר ואימון ערב)" אני מכיר אישית באדיבילדרים שלא עוברים את ה2-3 אימונים בשבוע ההכללה שלך טיפשית
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() custello
-------------------------------------------------------------------------------- 4 אימונים בשבוע באורך של שעה +- ונגיד ריצה פעם אחת בשבוע מספיקה כדי להתפתח? כמובן שעם תפריט מצוין.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() boris92
-------------------------------------------------------------------------------- הדבר העיקרי שמפריד באדיבילדר לסתם מתאמן זה התפריט תזונה,וכל הדברים שמתלווים אל זה [כל החומרים למיניהם]
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עלוש
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי toxicity אני מכיר אישית באדיבילדרים שלא עוברים את ה2-3 אימונים בשבוע ההכללה שלך טיפשית " בהכנה לתחרות הם מתאמנים פעמיים ביום . לא כולם אבל .
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() custello
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי boris92 הדבר העיקרי שמפריד באדיבילדר לסתם מתאמן זה התפריט תזונה,וכל הדברים שמתלווים אל זה [כל החומרים למיניהם] " וזמן האימון , מתאמן רגיל יכול להתאמן שעתיים במכון כי בא לו
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- אני נגיד בדרך כלל לא מתאמן בשיעורי ספוט בבית ספר (גם עכשיו אני מתאמן אבל חלקית בלי שכיבות סמיכה ומתח וכאלה אבל ריצות אני עושה כי אני בחיטוב וזה לא יכול להזיק כי אני אוכל מסודר והכול)
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 אני נגיד בדרך כלל לא מתאמן בשיעורי ספוט בבית ספר (גם עכשיו אני מתאמן אבל חלקית בלי שכיבות סמיכה ומתח וכאלה אבל ריצות אני עושה כי אני בחיטוב וזה לא יכול להזיק כי אני אוכל מסודר והכול) " למה אתה אתה לא מתאמן בבית ספר?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() HardCor3
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי עלוש בהכנה לתחרות הם מתאמנים פעמיים ביום . לא כולם אבל . " באוף סיזן נדיר לראות בודי בילדר עושה 2 אימונים ביום.
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי shimonaz1 למה אתה אתה לא מתאמן בבית ספר? " כי אם נגיד אני אחרי אימון חזה אז אני רוצה שהחזה שלי יתאושש לפני האימון הבא ואם יש לי נגיד באותו יום חזה אז בכלל.. אין מה לחשוב אפילו על שכיבות שמיכה.. אני רוצה להגיע מוכן ב100% לאימון הבא
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 כי אם נגיד אני אחרי אימון חזה אז אני רוצה שהחזה שלי יתאושש לפני האימון הבא ואם יש לי נגיד באותו יום חזה אז בכלל.. אין מה לחשוב אפילו על שכיבות שמיכה.. אני רוצה להגיע מוכן ב100% לאימון הבא " זה יכול לדפוק לך ת'ציון... האמת זה תלוי גם איזה כיתה אתה?
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- יא', שנה הבאה לא תהיה לי ברירה ואני יהיה חייב לעשות כי אצלנו בכיתה יב' הציון בספורט נכנס לבגרות ובלי בגרות בספורט אתה לא יכול להוציא תעודת בגרות :|
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 יא', שנה הבאה לא תהיה לי ברירה ואני יהיה חייב לעשות כי אצלנו בכיתה יב' הציון בספורט נכנס לבגרות ובלי בגרות בספורט אתה לא יכול להוציא תעודת בגרות :| " חחחזהו בגללל זה שאלתי כי אני בי"ב ואם אני לא ישתתף יש מצב שלא תהיה תעודת בגרות חחח כזה שואלים אותך יש לך תעודת בגרות אתה אומר לא , בגלל ספורט
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() doldol360
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי shimonaz1 חחחזהו בגללל זה שאלתי כי אני בי"ב ואם אני לא ישתתף יש מצב שלא תהיה תעודת בגרות חחח כזה שואלים אותך יש לך תעודת בגרות אתה אומר לא , בגלל ספורט " חחחחח כן איזה עלוב זה... נראה לי אפילו המורה שלי לספורט לא עושה מה שאני עושה בחדר כושר רק באנאירובי כאילו יש לו כושר (סיבולת לב ריאה) טובה
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() shimonaz1
-------------------------------------------------------------------------------- "פורסם במקור על ידי doldol360 חחחחח כן איזה עלוב זה... נראה לי אפילו המורה שלי לספורט לא עושה מה שאני עושה בחדר כושר רק באנאירובי כאילו יש לו כושר (סיבולת לב ריאה) טובה " חחח אחי תגיד תודה אצלנו יש מורה לספורט עם כרס אין לו כושר בשיט העיקר הוא מריץ אותנו הבן ז!נה