|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום אחרי שסיימתי להתאמן המדריך מהמכון בא ושאל אותי מה אני אוכל אחרי אימון ..
אז אמרתי לו שאני אוכל 2 פרוסות לחם חיטה מלאה עם פסטרמה ועוד קצת אגוזי ברזיל ואיזה פרי והוא אומר לי שאני צריך לאכול מיד אחרי אימון פחמימות מורכבות ז"א פסטה תפו"א וכל אלה עם בשר ... והוא אומר לי אם לא תאכל אחרי אימון לא תגדל ... Wtf... וקראתי במאמרים או במה שרשמו פה שלא חייבים לאכול אחרי אימון, כל עוד אתה משלים ערכים .. אז מה אני אמור לעשות להקשיב לו ולאכול ארוחה גדולה ? או שמספיק מה שאני אוכל וזה משנה אם אני אוכל מה שרשמתי אבל משלים ערכים בסוף יום עדיין זה משנה ? נ"ב אני במאסה ... תודה...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לבנות תפריט מסודר עם שעות וכ'ו אתה צריך כמות מסויימת של קלוריות חלבון ופחממות...
יש לזה תורה שלמה.. תתיעץ עם תזונאי בקשר לתפריט |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי תפריט מסודר והכל ....
אבל רק רציתי לדעת אם צריך לאכול ארוחה ממש גדולה אחרי האימון, כי אני משלים ערכים בסוף יום ....
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה משתמש באבקת חלבון?
אם כע ....תצרוך 2כפות של אבקת חלבון אחרי כל אימון ואחרי שעתיים בערך תאוכל ארוחה כגון 4-5ביצים הלבן בלבד(חלבון) 2פרוסות לחם קמח מלא +2כפות גבינה לבנה.. לפחות זה מה שאני עושה הכל תלוי בתפריט שלך תחשב כמה חלבון אתה צריך ולפי התפריט שלך תוסיף את החסר אחרי האימון אם אתה לא משתמש באבקת חלבון לפי דעתי תאוכל כבר את הארוחה שאמרתי מבלי אבקת חלבון אם אתה לא משתמש באבקת חלבון! ![]() בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קופסת טונה במים פלוס סוכר ענבים
או כמובן סקופ לבון שוב עם סוכר ענבים סוכר ענבים/5 תמרים זה מה שמומלץ אחרי אימון |
![]() |
![]() |