|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישו יודע אם יש כדורים או משו אחר או לא יודע מה שמשנה את פיטמהאו שהיא משתנה לבד אני משתגע כאילו הפיטמה דופקת לי את כל הגוף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() fail!
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגזור אותה
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בן כמה אתה ? יש לך גינקומסטיה - רקמת שד נשית !
ניתוח ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() מה יש לך חוש שישי שאתה רואה פטמות של גברים דרך מסך מחשב?! ![]()
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פותח הפוסט - או שתסביר את עצמך יותר טוב, או שהפוסט ננעל.
כדור שמשנה פיטמה? נו באמת..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח לא אין לי שום נשית ושום נעלים בלי חולצה זה סבבבה לגמרי פשוט אם אז רואים כזה תפיטמה והיא כאילו יש בה שומן אבל אני לא שמן.. וזה מעפן אי אפשר ללכת אם גופיות או חולצות צמודות אם חולצות לבנות בכלל לא הרוב רק שחורות וגדולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אה ואני בן 16
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אחי..זה יכול להיות רק שני דברים
1) גינקומסטיה - סיכוי נמוך מאוד שזה זה 2) דלקת פיטמטית מדלדלת = שבצב הזה צריך לגזור את כול הפיטמות ולחבר פטמות חדשותף אחרת בעית הפטמות תשתלט על כול אזורי הגוף הרגישים כמו אוזניים, פין, וביצים ... ואז כבר צריך לנתח את כול האזורים האלה שזה הרבה יותר מסובך, אמרתי לו שזה גינקומסטיה כי לא רציתי להלחיץ אותו ולהגיד לו מה זה באמת, בכול מקרה פותח האשכול - אל תפחד, יש לנו רפואה מתדקמת בארץ ויהיה בסדר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח לא זה לא שום דלקת ושום נעלים זה כבר כמה שנים ככה מה אתה בא להסתלבט אני רציני..
בוא אני יסביר לך פיטמה בנויה מ הפיטמה עצמה ובקצה יש נקודה כזאת ושאתה לובד חולצה אז נגיד רואים רק תנקודה שבקצה..אצלי לא רואים תנקודה רואים את כל הפיטמה בולטת חח זה נישמע כמו תסביך אבל זה רציני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעבוד על החזה אולי זה יסתדר מזה שתתן לו צורה של שריר גדול יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני משתדל גם שהחזה גודל אז הפיטמה יורדת למטה אולי ככה היא לא תבלוט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
נו באמת, למה גילית............ יש רק מעבדה אחת בארץ שמתמחה בפטמות מדלדלות היא נמצאת אי שם בהרי יהודה חפורה מתחת לאדמה במנהרה שבנויה בסיגנון האצטקי וכדי להגיע לשם צריך לסיים קורס ניווט בבה"ד 1 בהצלחה
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שיט אז איך אני יגיע לשם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() היית שמן בעבר?
(שואל ברצינות)
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() לא שמן היה לי אולי תקופה של 3 קילו מיותר ואז ניהתי שחיף והתחלתי להתאמן אבל זה היה ככה מהתקופה שהיתי שמן למרות שאני רוא הרבה שמנים שאין להם את זה אבל יש שמנים שיש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() טוב תן תמונה פרונט רפוי נוכל לשפוט אם מדובר בג'ינו או סתם גנטיקה מוזרה
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הפיטמה שלך נפוחה כזאת? אם ככה אז יש את זה להרבה מתבגרים.. בד"כ זה עובר בסוף גיל ההתבגרות...
אם זה ג'ינו זה משהו אחר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |