|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() באמת עצוב...עצוב מאוד ומאכזב שלאף אחד ראסמי לא אכפת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב אתה גם חבר בחזית הלאומית אחי ?
ומסכים איתך אחי זה ממש עצוב ואשקרה לאף אחד לא אכפת תאכלס אום שמום חס תועלת לחלוטין האו"ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל ראשי
|
![]() הכתבה שהבאתי אז בשרשור עם האמא ששמה את התינוק שלה במיקרוגל, שהפך לדיון על המלחמה והרצח עם באפריקה הרבה יותר מזעזעת. פה ב-ynet הם לא רושמים את הפרטים המזעזעים,אונס לא מזעזע יחסית למה שהם עושים אחרי האונס.
בכל אופן אם חשבתם שבשואה שלנו נירצחו הכי הרבה אנשים בקצת זמן בגלל שמדובר במפעלים למוות, אז תחשבו שנית, בשואה שם של האפריקאים אחד בשני היה רצח עם שכלל מיליון בני אדם בחודש אחד! אי אפשר להשוות את זה את זה אפילו לשואה שלנו. ודרך אגב הם ביצעו את הרצח הזה בלי מתקנים משוכללים ובלי כלום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() בהיסטוריה באופן של % היהודים מכלל היהודים בעולם והאוכלוסייה בעולם היו לנו " אבידות" כבדות מהשואה.
ולא פעם או פעמיים
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה שהבאתי רק קצה הקרחון למה שעושים האפרקאים האלה עומרי נו ניכנסתה לחזית לאומית? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני רוצה להיצטרף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
|
![]() האתר הזה של החזית מזכיר לי איזשהיא פרודיה =\
תהיו קצת יותר רציניים בחיאת
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רומא לא נבנתה ביום אחד תיכנס תירשם תביא מאמרים אני בטוח שאחד אם ידע כמו שלך יוכל ליתרום הרבה ולעורר מודעות לנושא ולעורר תפורום שם ליאו אחי תחשוב על זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סליחה על הבורות....אבל...מה זאת "החזית הלאומית".??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אבל כל העסק הזה זה דיבורים באוויר. אני יכול לכתוב ספר שלם איך צעד אחר צעד קבוצה אפילו בת 100 חברים יכולה להשיג מטרות אדירות בכיוון של זה בתוך מספר שנים. אבל המקום ל זה זה לא באינטרנט בפורום פתוח אלא בחדרי חדרים כי יש דרכי פעולה שאני מפחד לתאר אותם בפורום שלא יבואו עלי שוטרים. ויש עוד כמה דברים שאני לא מסכים עם ימניים קיצוניים.
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן שמעתי על זה בעבודה אבל לא ראיתי ת'כתבה עצמה.
באמת עצוב וכל העולם יודע ושתוק אבל אני מקווה שהמונדיאל הקרוב שיהיה ישפר את המצב העגום שאפריקה נמצאת בו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך אולי אחי מסנגדר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק
|
![]() אבל גדבול כל מה שאתם עושים זה דיבורים באוויר , אפילו מחיקה של פרופוגנדה מוסלמית מיוטוב ה"ימין האמיתי" לא יכול להתאגד בשביל זה.
ומי שכן עושה לא חבר בפורומים שונים או לא פעיל בהם ( כמוני ) יש לפורומים האלה שימוש רק שהוא לא מבוצע נכון. תתנו לי סמכות ברמה של פקודה צבאית עבור כל חברי הפורומים האלה תראו איך אחרי שנה יש מודעות ענקית וחיובית בארץ לעסק. jtf.org/forum_hebrew/index.php
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
שלטון בולשביקי??? אני לא ידעתי שאנחנו קומוניסטים, אומנם השלטון בארץ הוא די שמאל ומבליג אבל הוא לא קומוניסטי. טיהור המתייוונים ימח שמם. אני לא צם ביום כיפור כלומר צריך להעיף אותי מהארץ הזאת??? צריך להעיף אותי מהארץ שסבא שלי עזר לבנות במו ידיו??? שהוא עזר ליישוב הצפון ואותי צריך להעיף מפה?? מעניין. בעיקר העובדה שאף אחד שם לא עשה צבא. גם ראיתי פוסט שם עכשיו שמתעסק בלמה המוסלמים רוצים את א"י, כתוב שם שלפי הקוראן שלהם צריך להשמיד את כל הלא-מוסלמים. זה לא נכון בעליל, החובה היא להרוג את עובדי האלילים, ליהודים מותר לחיות כל עוד הם משלמים שכר גולגולת כל חודש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סתם אתר של כמה חבר'ה דפוקים שמתעסקים בפנטזיות על בית המקדש השלישי , שלטון שייכפה דת ולאומיות על האזרחים ועוד כול מיני שטויות כאלה ....
האבסורד הוא שאני בטוח שאלו כמה ילדודס מתלהבים או כמה יוצאי צבא מתוסכלים שמדמיינים מלחמת ארמגדון . הם משתמשים שם בדירוג לכותבים כהניסט מוסמך , כהניסט מקצועי , כהניסט בכיר וכו' . למרות שיש שם כמה דברים חכמים לפי דעתי הרוב שם הוא שטויות . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ובגלל זה ירדתי על כל הכותבים בפורומים האלה למיניהם. אבל הם עדיין יותר משכילים ממה שראיתי באתר החזית. אה ולא כל מה שאמרת נכון כי זה שמנחה את התוכניות אמר בצורה חד משמעית שיש להכיר ביהדות אבל אסור לכפות שום דבר ככה שהם לא בעד להוציא אותך מהארץ אם אתה לא צם ביום כיפור. מה שאני מסכים איתם זה: 1. ארץ ישראל השלמה 2.טרנספר לערבים המוסלמים 3.תגובה קשה לכל החמאסניקים ופלוגות עכברי הג'יהד למיניהם 4. הכרה בכך שגם מצריים וירדן לא כ"כ נאורות ושוחרות שלום 5. הכרה באופי היהודי של מדינת ישראל , מדינת ישראל תהיה המדינה האוברסליסטית האחרונה מצידי , לנו זה לא קל כמו לאחוד האירופאי , ובעצם עדיף שיהיה גבול. דבר שני , אתה לא ממש מבין את הקוראן ונדבקת לפסוק אחד ויחיד שמה מול הרבה מאוד פסוקים אחרים הנוגדים אותו. חוץ מזה תסתכל מה קורה??? ומה קרה בכלל ואז תחליט איך הם מפרשים את הקוראן
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |