|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אחרי החופש שהתאמנתי כמו מנאיק בלי להפסיק עם תזונה טובה+- :] עלית יבערך 4קילו בחופש:] ובכלל....
קבלתי ממש מחמאות בבית ספר שהשתנתי וכאלה וזה אבל אני אישית מרגיש אותו דבר בדיוק שחיף אני מרגיש אבל כולם אומרים אחרת לא אכפת ל יבכללי.... יאלה כמה מחמאות קיבלתם אחרי החופש!? בבית ספר משהו?! קיבלתם מי שלומד פה:].. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בבית ספר אני תמיד מקבל כאלה זורקים לי סוס וזה אבל במכון אני באמת אוהב את המחמאות ששואלים אותו בן כמה אני וכשאני אומר עושים פרצוף לא מאמין כזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח היום בבצפר ילדה אחת הסתכלה עלי ואמרה לחברה שלה לידי "תראי מזה בחופש כולם מתעגלים רק אנחנו נשארות שמנות"
חח הרגה אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
תשמעו יש לי בעיה יש לי קבל מיוחד למצלה והוא מתחבר אבל התמונות לא עולות למחשב... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא סובל שאנשים שלא מכירים אותי שואלים אותי שאלות או מדברים איתי על אימונים או מבקשים שתעשה שריר או אומרים לי גדלת או התנפחת או כל דבר בסיגנון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אחד בכיתה שלא ראיתי חודשיים פוגש אותי יום ראשון והוא פשוט חטף שוק "איך גדלת","איזו יד גדולה", וקשה להוציא ממנו תגובה חיובית. אחלה דבר בשביל מוטיבציה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() אתם יודעים מה קבלתי בבצפררר???
"סנדרה מה קרה?? נהיית גדולה כזו!!! אני מפחד ממך!!! מה את מתאמנת??? כמה את דוחקת חזה? מה?!?! יותר ממני! קיצר אני לא מתעסר איתך" ![]() ![]()
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דווקא החופש לא התאמנתי(פציעה), שנה שעברה קיבלתי מלא...
דווקא מציק כל התופעה הזאת שערסים באים ומבקשים "תעשה שריר"
![]() |
#10 |
|
![]() פידבק זה דבר מעולה
להעלת המורל.. במיוחד כשאתה עובד וקורע את עצמך בסתר ואז אתה באמת מקבל את המחמאות בצדק .. אני זוכר את הפידבק הראשון החיובי שלי היה כשעליתי מכיתה- י' ל- י"'א באותו יום הפכתי מאחד הכלומניקים בבצפר לאחד שמתיעצים איתו לגבי תזונה ואימונים .. אפילו המורה שלי לקח אותי בתור מדגים בחד''כ בבצפר (שהוא צנוע במיוחד) וכל הפסקה , זה תעשה שריר ,כמה אתה דוחק , כמה אתה מרים (WTF שונא את השאלה הסתמית הזאת) אפילו בספר מחזור ציירו אותי עם דלי חלבון ומזרק בתחת ![]() אני יסרוק את זה בהזדמנות , ציור חזק קיצר תהנה מהפידבקים , זה עוזר הרבה במיוחד בתקופות הקשות בלי קשר לנושא היום ראיתי בחד''כ את המשתמש COLMAN או משהו כזה הוא עבר פציעה קשה ואני רוצה לאמר לכם שהוא ספורטאי אמיתי הוא הוא הולך למכון , למרות הפציע ונעזר בסבתא שלו מגיע לו כל הכבוד ! אני אוהב אנשים כאלה
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
משתמש פעיל
|
![]() חחחחחחחח הפוסט הזה הולך להיות מצחיק
עכשיו כל שחיף פה יבוא יגיד שילדים בבצפר שלו אמרו לו "איזה ידיים,איך גדלת" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מצד אחד זה כיף, אבל מצד שני זה מביך כי מבקשים לעשות שריר או שטויות כאלה שאין עצבים.
אבל הכייייי אני שונא את אלו "גדלת הכל טוב ויפה אבל בתקופה שאתה מתאמן אני הייתי יכול להיות אלי אהנה" או גם כן.. "מנופח אבל השרירים רכים, אתה חלש" - מה הקשר?
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() סנדרה אני חייב לומר שיצאת סקסית בטירוף בתמונה ששמת בחתימה (אם זאת את):o
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() רק עלי אף אחד לא ממש סם לב לשינוי כי אנחנו כולם במדים :):):):)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
כללי:: כדורגלן , אמן לחימה , פיק אפר ועוד
עוסק ב:: כדורגל,אומנות לחימה , כישורים חברתיים
חדר כושר: הרחוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אם מחמיאים זה בגלל שהוא עבר שיפור לא בהכרח בגלל שהוא סוס. הפוסט הזה יהיה מצחיק בגלל בתגוהבה של DarkGulis ![]() ראיתם איך סנדרה מתופפת על התחת? מיומנה :):):):) בונא איזה תגובה סטלנית בן אדם נראה לך שהיא תעלה תמונה של התחת שלה?
![]() |