|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני רוצה לקנות אבקה לעלייה במסה.. אני שומר כשרות והקטע שאין הרבה תוספי מזון לעלייה במסה פה בארץ שהם כשרים.. המליצו לי בחנות של תוספי תזונה לספורטאים בנתניה על כמה מוצרים שיש עליהם כשרות: weight gainer 1850 - מכיל 3.5 קילו והוא עולה 300 שקל big size- מכיל 6 קילו והוא עולה 400 שקל massive whey - מכיל 4.5 קילו והוא עולה 350 שקל muscle juice - מכיל 5.5 קילו והוא עולה 440 שקל אני יודע שחברת אופטימום היא אחת החברות הטובות בעולם ושהאבקה סיריאס מאס היא אחת האבקות הטובות ביותר לעלייה במסה.. הבעיה היא שאין עליה הכשר \= אשמח לעזרה אם מישו מכיר אבקה טובה לעלייה במסה של חברה טובה ,שהערכים שלה טובים ושיש עליה הכשר. אגב אני מודע לזה שב- muscle juice יש 17 גרם של שומן רווי במנת הגשה.. מה שכמעט בטוח שאני לא יקנה אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() האבקות שרשמת כאן ממש לא איכותיות.
יש לך בחנות אבקה בשם PRO BODY HEAVY WEIGHT 600 שהיא אבקה כשרה בעלת ערכים מעולים. ערכים ל-100 ג' אבקה: קלוריות - 509 קק"ל. חלבון - 22 גרם. פחממות - 69 גרם. שומן - 25 גרם . סיבים - 3 גרם . נתרן - 128 מ"ג. שומן רווי - 5 גרם. כולסטרול - 40 מ"ג. סידן - 85 מ"ג. אשלגן - 668 מ"ג. זרחן - 306 מ"ג. מגנזיום - 20 מ"ג. ויטמין - 5C מ"ג. לינק לדף המוצר http://israelbody.org/Index.asp?Arti...yID=100&Page=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ממליץ בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה :]
בטוח שה muscle juice לא טוב בכלל? שאלתי ת'מאמן שלי במכון והוא אמר ש"האבקה הזאתי דווקא דיי טובה אבל בתכלס הכל אותו דבר" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
צוות ישראלבודי
כללי:: שי
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: עמידר ג'ים
|
![]() אני יכול להמליץ לך על עוד אבקה לעלייה במאסה כשרה הנקראת אופטימאלי גיינר.
הייחס שלה הוא: 1:3 בין החלבון לפחמימה, החלבון הוא חלבון איכותי המבוסס על חלבון מיי גבינה של חברת תנובה. למיידע נוסף צור איתנו קשר באחת מהחנויות. שמח לעזור. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |