|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: מה זאת אומרת?
עוסק ב:: שחייה נחשב??
חדר כושר: הומלס
|
![]() אני חדש בתחום ואני בן 16 נרשמתי לחדר כושר ואני לא רוצה לסתם ללכת לחדר כושר ולהיתאמן ולא יצא ממני כלום
אתם יכולים להגיד לי אם אני רוצה לעלות במסה איזה אבקה כדי לי והאם זה יפגע לי בגדילה או משו ושתיים מה זה תכניות אימונים a b c וכל זה ל מבין וסיקס פאק אתה אחד המגעלים במסן באימא שלי סתם מקלל באתי אליך בטוב ישר תוקף |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() 1. אתה לא חייב אבקה, אם אתה מסוגל לאכול מספיק אוכל "רגיל" שיספק לך את כמות הקלוריות וכל הרכיבים המתאימה לך, אז תוותר על האבקה.
2. התוכניות שציינת לא מתאימות לך בינתיים, אתה צריך להתחיל מתוכנית רגילה שתקבל בטח במכון שלך. ולשאלתך, זה תוכניות מפוצלות, כלומר, בכל אימון אתה עובד לא על כל הגוף אלא על מספר מסוים של שרירים. נניח: אימון a- חזה כתפיים ויד אחורית, ואימון b- גב, יד קדמית ורגליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: מה זאת אומרת?
עוסק ב:: שחייה נחשב??
חדר כושר: הומלס
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
2. אל תתחיל מab תתחיל מתוכנית רגילה שנקראת fbw (פול בודי וורקאאוט), שבטח תקבל גם מהמדריך שלך במכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() והכי חשוב למה ששאלת
לא .. אבקות לא פוגעות בגדילה .. זה פשוט תוסף מזון למי שלא יכול לאכול מספיק אין בזה שומדבר שיגרום לך לגדול ,לא סטרואידים ולא שומדבר (זה בשביל האמא שלא תדאג ) אם תיקח את זה ולא תתאמן כמו שצריך לא יצא לך מזה שומדבר חוץ מבזבוז כסף |
![]() |
![]() |