|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() טוב חברה עכשיו אחרי שעבדתי יש לי מספיק כסף ליקנות קריאטין ואני לא מחפש איזה אחד טהור דפוק
אני רוצה ממשהוא שממש יעזור , עוד לא החלתי מאיפה אני יזמין אולי מישראלבודי אולי מחו"ל אבל אני יזמין. ראיתי שיש את Cell Mass עולה 515 ומספיק לחודש וראיתי Vassive - CE עולה 400 ומספיק לכמעט חודשיים וראיתי NITRIC BOOST עולה 390 ומחזיק ל90 יום שלושתם ניראים לי חזקים וטובים אבל אחד יספיק לי חודש אחד חודשיים ואחד 3 חודשיים פלוס (אז צריך גם לקחת את זה בחשבון). הכוונה שcell מס יספיק רק לחודש אז האם מה שהוא נותן בחודש יהיה שווה למה שהווסיביב נותן בחודשים זאת הכוונה, טוב אז אני רוצה ששתרשמו לי אותם לפי סדר יעני לפי מקומות מה עדיף כאילו ככה 1.וואסיב ומה שאתם ממליצים לי עליו תגידו למה. 2.ניטריק בוסט 3.סל מס |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() רק לתקן אותך ניטריק בוסט מספיק ל 20 יום לפי שימוש אופטימלי ובמידה ואתה מתעקש על בינוניות גג חודש חודש וחצי ויגמר לך
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין ממש משהו מיוחד במיוחדים..סתם הוצאה כספית מיותרת לפי דעתי.
אני קניתי נאנו וואפור בימים הראשונים שלו, ות'אמת הוא לא ממש השפיע. מרגישים שינוי פה ושם, אבל לא ממש מורגש, ולא שווה את הכסף לפי דעתי. טהור מספיק..
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() ציטוט:
אם אתה בין 68 ל90 זה ל45 יום אפ אתה מעל 90 קילו זה ל30 ימים וחשבתי להזמין אותם מחול זה עולה גרושים יוצא לי 38 דולר כולל משלוח הניטריק בוס ואני לא משלם על זה מיסים זה מתחת ל50 דולר, אני מאמין שזה יהיה טוב אני יתן לזה צאנס פשוט רציתי לדעת פרטים מה יותר עדיף, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() גם אני הזמתי אותו מחו"ל... בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אני מקווה שזה ישפיע עליך בצורה טובה
|
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איזה... טכניקה.. יפה יש לזאתי בחתימה שלך. הממ. כן. טכניקה
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שמור עלייה מאחורה :d