|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גובה : 179
משקל : 71 קילו גיל: 23 אחוז שומן : 9% בוקר 30 גרם אגוזי מלך 60 גרם ש"ש 5 פרכיות אורז חצי קופסת קוטג' 3% 3 שעות לפני אימון 140 גרם פסטה מקמח מלא 2 כפות שמן קנולה 3 חלבוני ביצה 100 גרם רסק עגבניות בצל חצי שעה לפני אימון חצי סקופ חלבון פרוסת לחם לבן מיד אחרי אימון חצי סקופ חלבון 4 פרוסות לחם לבן שעה וחצי אחרי אימון סקופ סריוס מאס (חצי מנת הגשה) 25 גרם שקדים מלפפון פרוסת לחם לבן לפני השינה בצל בצל סגול עגבנייה גזר 2 כפות שמן זית 2 טבליות אלספה 150 גרם כתף בקר סה"כ חלבון : 165 גרם פחמימות : 477 גרם שומן : 86 גרם סיבים תזונתיים : 31 גרם קלוריות : 3333 אשמח לקבל תגובות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קודם כל, נראה לי יותר מדי קלוריות, תבדוק את ההוצאה שלך ותראה אם זה מתאים לך. הייתי גם מוסיף קצת ירקות ובמקום לחם לבן אחרי האימון הייתי אוכל בננות ותמרים (שניהם מקפיצים את האינסולין, אבל לדעתי עדיף פירות). ובארוחה של שעה וצי אחרי האימון הייתי אוכל אוכל "אמיתי" במקום הסריוס מאס. חוץ מזה, היחס בין פחמימות:שומנים:חלבונים נראה לי טוב (שוב, בהנחה שמספר הקלוריות שאתה צריך לצרוך נכון) וכמות החלבונים מתאימה לך למשקל.
וסחתיין עליך שאתה מסוגל לאכול 150 גרם בשר לפני השינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובה.
לגבי כמות הקלוריות, אני העליתי את כמות הקלוריות כי על 3000 קלוריות לא עליתי במשקל. ולגבי הסריוס מאס זה פשוט מחוסר ברירה כי אני עובד אחרי האימון. זה כזה משנה אם זה סריוס מאס או אוכל אמיתי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נראה בסדר, אבל אם אתה עובד למה אתה אוכל כל-כך הרבה ארוחות? ממש לא חייב, תרכז את הארוחה של הלפני אימון ביחד עם הארוחת צהריים שלך וזהו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתכוון לארוחה שמיד לפני אימון? אם כן אז זה דווקא טוב לשתות איזה חצי סקופ עם קצת פחמימות מהירות חצי שעה לפני אימון. אם אני יעשה את זה 3 שעות לפני אימון זה יאבד מהאפקטיביות. לא ככה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הארוחה היחידה שחשובה היא זאת שמיד בתום האימון, על מנת להקפיץ את האינסולין ולהוציא את הגוף מהמצב הקטבולי שבסוף האימון. המאמר שמדבר על סינטזת החלבון שמתרחשת כל היום, ובעצם מנפץ את מיתוס תדירות הארוחות: http://www.israelbody.com/showthread...E1%E5%F0%E9%ED קרדיט עצום למשה התותח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אם היה מותר הייתי מפנה אותך למאמר שפורסם בפורום אחר, שמפריח לגמרי כל קשר בית תדירות הארוחות להתפתחות הגוף.
אם משה יסכים אני אצטט את כל המאמר לכאן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא ממש משנה, סתם נראה לי יותר נוח לאכול אוכל רגיל, אבל אם אתה בעבודה אז זה נראה לי בסדר גמור.
|
![]() |
![]() |