|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,אני בן 17 אני שוקל 73 קילו ואני מטר 83.
ירדתי 10 קילו +- ועכשיו אני זקוק לתכנית עבודה של חיטוב מבלי להשמין כמובן מה שהורדתי והתאמצתי בשבילו. אשמח אם תעזרו לי לבנות מתכון שיחטב אותי ושיעשה לי גוף יפה כמובן שאני עובד בחדר כושר 3-4 פעמים בשבוע כל יום אימון אחר ולא פוסח על שום חלק בגוף. יש עוד בעיה שלפעמים אני לא בבית ואני לא אוכל לחם ומתוקים כדי לא להרוס לי את החיטוב של החדר כושר ולפעמים יש מקרים שפשוט אתה חייב לאכול חומוס בפיתה עם נקניק שאתה בשטח ודברים כאלה וזה מבאס אותי שזה ישמין אותי או שזה יעלה לי מסת שומן וכאלה האם זה משפיע שזה חד פעמי והאם מותר לי מידי פעם שאני יוצא עם חברים בסופ''ש להתפנק קצת בדברים מתוקים וכאלה. יש לציין שהסדר יום שלי הוא בבוקר אני שותה משו קר בעיקר שוקו בצהריים אני אוכל ארוחה בריאה אורז,ספגטי,פתיתים וכו' בתוספת של חזה עוף או עוף וסלט ירקות אבל בלי לחם. אוכל כמה מנות של פרי ביום ואולי מעדן שניים בלי שומן כמובן ואחרי שאני חוזר מהחדר כושר אני אוכל קערת קורנפלקס עם חלב מפוצצת ועוד מעדן. מי שיכול לעזור לי לענות על השאלות שהפנתי לכם ויכול לבנות לי תפריט שלא ישמין אותי ! כי אני ממש לא רוצה להעלות מה שהורדתי ושגם יבנה לי את הגוף יפה בלי שומן. תודה מראש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבקש פה עזרה שלא יתנו לך כי אפחד פה לא תזונאי.
אתה צריך תזונאי זה עולה הרבה כסף אבל אין מה לעשות בשביל להראות טוב צריך להשקיע! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי, היית עד עכשיו בחיטוב ועכשיו אתה מחפש תוכנית חיטוב ?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |