|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום,
אני מאמן כל שריר פעם בשבוע. שריר גדול 16 סטים, קטן 12. אחרי כל אימון יש לי דומס ליום/יומיים רציתי לדעת אם זה אומר שהאימון טוב או שהגעתי לאימון יתר? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אימון יתר
זה תחושב של חולשה לאורך זמן של סחרחורות דומז זה דבר חיובי בסה''כ .. תהנה ממנו ![]()
![]() |
#3 |
|
![]() זה לא אומר כלום.
דומס אומר שהשריר עבד, זה לא בהכרח מעיד על התקדמות, וגם לא על אימון יתר. סתם לצורך העניין אם אתה מרגיש שאתה עלול להגיע לאימון יתר, כמה סממנים למקרה: חולשת שרירים וירידה ביכולת העבודה המירבית באימון. ירידה ביעילות המכנית של ביצוע הפעילות הגופנית. ירידה ב'סף חומצת החלב' (השלב שבו נוצרת חומצת החלב מתרחש מוקדם מהרגיל או כשעצימות האימון נמוכה יחסית). קושי להתאושש אחרי אימון. הזעה מוגברת. עלייה בדופק ובלחץ הדם במנוחה. ירידה בתיאבון ובמשקל. נטייה ללקות במחלות זיהומיות. הפרעה במחזור החודשי אצל ספורטאיות. הפרעות בשינה ועייפות כרונית. ירידה במוטיבציה להתאמן ובהערכה העצמית. *נלקח מynet* שלא יצא שאתה מגיע לאימון יתר וגרמתי לך לטעות, הרי אני לא יודע מה מצבך. רוב הסיכויים שאתה לא.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני אוכל בהחלט נכון על מנת לאושש את הגוף
יושן מספיק מתאמן רק 4 פעמים בשבוע ab אבל כן עושה הרבה סטים יש לי סיכוי להגיע לאימון יתר? (היפוטטתי לחלוטין) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אימון יתר זה תופעה קיצונית יותר מהתנאים שציינת, לדעתי צריך יותר. בלי שום קשר לנושא, למרות שאמרת שזה היפוטתי, אל תעשה את זה כי זה לא יוביל לשום מקום.(רק לפציעות ולחוסר התקדמות)
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() שוב , אי אפשר לדעת
כל אחד והסף שלו אבל בכל זאת AB זה לא כזה ביג דיל למרות הסטים ... אני עושה ABCDE , ואני מרגיש דומז ליומיים לאותו שריר וזהו .. NO PAIN NO GAIN כמו שאמרו חכמים סינים ![]() אבל בכל זאת , תנסה לאתר את הסממנים אצלך אולי אצלך זה שונה ![]() תתיעץ עם ד''ר בר
![]() |
#7 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() דומז זה לא דבר חיובי....
כל כאב שהוא לא אמור לקרות [אלא אם מדובר בסוף סט..ואז...זאת אינדיקציה לכך שעבדת בכל הכוח] בכל מקרה אימון יתר זה לא...אבל אני מניח שאתה מתאמן מתחיל בסופו של דבר רוב הזמן לא אמור להיות לך דומז אלא רק פעם בכמה זמן כשאתה מתחיל להעלות משקלים כדי להתקדם ולמתוח את הגבול |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() excuse me ?
![]() |
#10 |
מפקח ראשי
|
![]() אם אחרי כל אימון יש דומס זה לא סימן טוב בכלל,זה אומר שההתאוששות לקוייה כתוצאה מתזונה לא נכונה ,אימון לא נכון,מנוחה לא נכונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
אני מתכוון נגיד חזרתי להתאמן לפני שבועיים ובשבוע חזרה לאימונים היה לי דומזים בכל הגוף .. כשחוזרים לאט לאט , ברור שזה נעלם אני התכוונתי לתחילת תקופת אימונים , או חזרה אחרי הפסקה
![]() |
![]() |
#12 |
מפקח ראשי
|
![]() זה ברור,אתמול חזרתי אחרי הפסקה של שבוע כל החזה העליון שלי מת ,אבל אני מתפלא שהרגליים בסדר ,אבל זה בגלל שלקחתי קריאטין,bcaa ולפני שינה z.m.a אם לא היום לא הייתי יכול ללכת על הרגליים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אימון רגליים שבוע שעבר
נתפס לי התחת , חשבתי אני יורה לעצמי בראש אני עוד צריך לעלות מלא מדרגות למקלחת ולרדת ושוב לעלות ואז שוב לעלות ![]() אבל אין מה לעשות