|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם אפשר להתאמן ככה:
ראשון רק a שני רק b שלישי שעה אירובי רביעי רק a חמישי רק b שישי שעה אירובי שבת שעה אירובי.. תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() דבר ראשון תמיד תשאיר לך יום אחד בשבוע נקי מעבודה, זאת-אומרת יום שבו אתה לא עושה לא אירובי ולא אנאירובי, גם הגוף המופלא שלך צריך לנוח.
דבר שני בחיטוב נהוג לקצץ בווליום באנאירובי ולתת כמה דקות על ההליכון בסוף האימון, אחרי שכל מאגרי הגליקוגן התרוקנו על הברזלים וככה לשרוף יותר שומן בהליכון ( ואני אסביר: כיוון שהגליקוגן הוא מה שמניע את השרירים גם באירובי וגם באנאירובי ורק לאחריו מתחילה שריפת השומן, ברגע שגמרת את הגליקוגן באנאירובי אז באירובי האנרגיה תגיע יותר מהשומן ) חשוב לא לעבור את השעה וחצי בסה"כ האימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שיש לי עבודה אחרי בית ספר.. אז חשבתי שאם אני גומר ב14:00 אניהולך ישר למכון, נותן אימון של שעה, ואחרי זה לעבודה.. אז עכשיו שאני חושב על זה, העבודה שלי נמאצת בערך 3-4 קיומטר מהבית.. אז במקום לחכות לאוטובוס המזדיין שלא מגיע אף פעפ, אני ירוץ בחזרה הביתה וקצת יעריך את המסלול..
אבל זה משנה אם אימון המשקולות שלי ב14:00, והריצה ב20:30? הגליקגון ישפיע פחות? ותודה על ההסבר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() בחיטוב אתה לא רוצה לפצל את האימון לשני אימונים ביום, גם לא במאסה האמת.
אחרי האימון אתה אוכל מן הסתם, וגורם למילוי מאגרי הגליקוגן ומתחיל את שלב ההתאוששות, אם תרוץ בערב אתה פוגע בהתאוששות השרירים מהאימון. תסיים בצפר, תתאמן ב14:00, תעשה אימון אנאירובי של 40-50 דק' ועוד 10 דק' על ההליכון בסופו - 4 פעמים בשבוע זה יוצא 40 דק'. אם אתה מוסיף עוד שני אימוני אירובי ארוכים בימים נפרדים אתה מגיע בקלות ל180-200דק' בשבוע שזה מספיק בהנחה שהתפריט שלך טוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, תודה רבה!
|
![]() |
![]() |