|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תשמעו עוד מעט נגמר לי המנוי במכון ואני מתכנן לעזוב מסיבות שאני לא רוצה לפרט עליהן עכשיו...בכל אופן, חשבתי לקנות משקולות מתברגות עם עוד איזה 30-40 ק"ג או יותר ולהתאמן בבית...קיצור כדאי לי? אפשרי לגדול הרבה באימון בייתי?
אגב אם מישהו יודע איפה מוכרים בזול זה יהיה נחמד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש באלןף הספורט כל קילו 7 ש"ח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אחי תיקנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מהניסיון שלי קשה לעשות סקוואט עם דמבלים. אבל בעקרון לאימוניים ביתיים יש גם הרבה יתרונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מוט ששוקל 14 קילו? אני יודע על זה ששוקל 20 (אולימפי) ועל המוט הרגיל ששוקל 7 קילו. מאיפה לעזאזל אתה חושב להביא מוט ששוקל 14 קילו?
ויש לך מתקן להניח עליו את המוט? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו מה שאתם רוצים אבל אימונים בבית זה לא כמו מכון
1)אין מוטיבציה כמו מכון 2)אין מספיק מכשור ואפילו אם תשקיע כספ זנ לא יהיה כמו המיכשור שבמכון 3)אין מספיק מקום 4)אם זה מחוץ לבית בחצר אז בחורף אתה לא תוכל להתאמן כי אתה תקפא מקור 5)שאתה מסיים סט אתה לא יכול לזרוק משקולות על הריצפה 6)אין לך איך לעשות סקוואטים\לג פרס |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שיש מוט קצר...אפילו אצלינו במכון יש וגרוע מאוד שאתה לא יודע מה זה מוט אולימפי קצר...
אורי...אני אענה לך... 1)לי למזלי מאז ומתמיד היתה מוטיבציה כי יש לי מטרה אני אף פעם לא מוותר עליה. 2)מה ההבדל? מצידי שלא יהיה מספיק מכשור העיקר שתהיה לי ת'אופציה לגוון מספיק לי.. 3)יש לי מספיק מקום. 4)אני לא מתאמן בחוץ אני מתאמן אצלי בחדר. 5)אני כמעט אף פעם לא זורק ת'משקולות על הרצפה בצורה רצינית. 6)אני אעשה סקוואט עם אחיזה לפנים לא זוכר איך קוראים לזה... בקיצור אני אישית מעדיף אימון בבית אין על זה אפשרות לוויכוח כי כל אחד מעדיף אחרת... |
![]() |
![]() |