|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() שאלתי את השאלה בפורום אחר ולא כ"כ סיפקו לי תשובה
טאז חשבתי על לשאול פה,אולי מישהו עם יותר ניסיון יוכל לענות קודםם כל תודה לכל אלה שנכנסו זה כבר משהו ![]() אז השאלה שלי היא נכון יש טווח חזרות מסוים שנקרא כוח? ולאומת זאת טווח חזרות מסוים שנקרא היפרטרופיה? הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל לא רק במחינה חיצונית אלה גם מפנימית כי שמעתי שבהיפרטרופיה "הכוונה לגדילה במסת השריר, גופנו אינו משכפל את תאי השריר אלא גורם להרחבתם ע"י סנתזת חלבון, עיבוי התא ואגירת נוזלים." אז זה אומר שכוח משכפל את תאי השריר?,ובכוח אתה גודל יותר לא? למי שלא הבין למה התכוונתי כוח =2-4 חזרות במשקל מקסימלי תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מסתבך יותר מדי
באימוני היפטרפיה יש דגש על גדילה בחתך הרוחב של השריר; עיבוי סיבי שריר ע"י הוספת מיופיברילות (יחידות כיווץ) חדשות אל תוך הסיב באימוני כוח יש דגש על גיוס יחידות מוטוריות; כל יחידה מוטורית אחראית על כמות מסויימת של סיבי שריר, באימוני כוח אתה "מחנך" את המערכת העצבית המרכזית (cns) שלך להשתמש ביותר יחידות מוטוריות ובכך לאפשר הרמת משקל גבוהה יותר שני המנגנונים עובדים גם באימוני היפרטרפיה וגם באימוני כוח, כמות העבודה בניהם משתנה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קבל את זה כך שפשוט עבודה על הספק\כוח מרבי זה עבודה לשיפור היכולת העצבית, תזמון בין יחידות מוטוריות, שיפור היכולת המוטורית תזמון בין שרירים אגוניסטיים ואנטגוניסטיים וכו'.
![]() |