|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ראשית כל רציתי להגיד לכם שמאד התרשמתי מרמת ההסברים והתגובות שנתנים פה בפורום ולכן החלטתי להתייעץ איתכם.
אני בן 14 גובהה 177 משקל 70 , אני לא הולך לחדר כושר (אין לי אפשרות כזו) ובאמתחתי מספר מכשירים \ עזרים ספורטיבים כמו גלגל כפיפות בטן , סטפר , מתח ואופני ספינינג . תוכנית האימון שלי היא כזו : כל יום אני עושה שני סטים של שלושים של כפיפות בטן על הגלגל ועוד שני סטים של 30 אלכסוניים . אני עושה 4 סטים של 15 של מרפקים ועוד שני סטים של 10 בשיפוע עליון . אני עושה סקווטים - 4 סטים של 20 , עליות מתח כמה שאני יכול ( בין 5-8) ארבע פעמים. בנוסף לכך אני עושה 10 דקות בערך על הסטפר ליום (מכשיר לחיזוק וחיטוב הרגלים). אני כל יום הולך לשחק כדורסל \ כדורגל כמעט באופן קבוע כך שיוצא לי בין חצי שעה - שלוש ארבע שעות ספורט ביום. לאחר כל פעם שאני עושה סטים אני אוכל מנת קורנפלקס או לחילופין קוטג עם תוספת פחמימה. כיום רואים אצלי את ארבע הקוביות העליונות בבטן ומרגישים את התחתונות: 1.רציתי לשאול אותכם האם תוכלו להציע לי תרגילים אפקטיבים לבטן התחתונה בפרט ולבטן בכלל (כי כפיפות בטן כבר קצת נמאסו)? 2. מה דעתכם על תוכנית האימונים? , אני מאד רוצה תרגילים לבית אך אני מוגבל באמצעים אם תוכלו להציע לי אני ישמח . 3. איזה תפריט כדאי לי לאכול האם כדאי לי לא לאכול מאכלי סוכר כמו שוקולד משום שהם משמנים וכך יכסו את השרירים? 4. האם תוכנית האימונים זו יכולה לפגוע בבריאותי , מה הסיכונים בה? תודה גדולה גדולה מראש לעונים!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. אין דבר כזה בטן תחתונה או לחילופין "קוביות תחתונות", הישר הבטני עובד כולו ביחד. בבית אתה יכול להוסיף שיפועים לכפיפות בטן ולעבוד על אלכסונים, אתה יכול גם כן להתלות על המתח ולכפוף את הרגליים, ולהרים אותן לכיוון החזה
2. קודם כל לא עובדים כל יום עובדים כל יום אחר, חייבים יום מנוחה אחד לפחות אם לא יותר בין שריר לשריר חוץ מזה הייתי מוסיף משקל לכל התרגילים שאתה עושה בשביל לרדת לטווח של 8-12, אתה יכול לשים תיק על הגב עם ספרים למשל 3. דברים כמו שוקולד עם סוכר וכו' תמיד עדיף להמנע מהם 4. כמובן שלא תפגע, רק תעזור לבריאות
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה רבה ! אני ינסה לישם את זה
|
![]() |
![]() |