|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רציתי לדעת כמה דברים מכאלה שעשו בוינגייט
חשבתי לעשות את הקורס המזורז של וינגייט ביולי של ה5 שבועות(טירוף אני יודע בגלל שאני אני מתלבט בינו לבין החצי שנתי) כמה מבחנים עיוניים יש וכמה מעשיים? האם אפשר באמת להצליח לדעתכם בטווח כל כך קצר כמות חומר כזאת?
![]() |
#2 |
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() אתה צריך להקדיש את כל הזמן שלך ללמוד בבית יש מבחן בערך כל שני שיעורים וטסים בחומר..
אם אתה עובד במקביל או עושה דברים אחרים תוותר על הרעיון............... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() לעבוד או לחיות במקביל זה לא אפשרי כי זה רק ללמוד
זה מ8 בבוקר עד 7 וחצי בערב יום חול ויום שישי מ8 עד 2 אז רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי לעבור את המבחנים (לא שאני אידיוט או משהו כן זה פשוט נראה לי עמוס)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה חולה? אתה לא תשרוד ככה יומיים
אני עשיתי קורס של 7 חודש תאמין לי איזה תהנוג כול החברה גם יותר מגובשים ואין אין כמה צחוקים היינו מריצים בשיעורים פעמיים בשבוע ככה 5 וחצי שעות מה צריך יותר כמה שזה נשמע מצחיק אני אחד שלא סובל ללמוד (תיכון וכו..) ובחיים שלי לא חשבתי שאני יצליח להנות מלימודים כמו שנהנתי בוינגייט כך את המסלול של החצי שנה אתה תראה איך תתגבשו שם כול החברה אני עד היום שומר על קשרים עם הרבה מהקורס כול הקורס הזה זזה חויה וממליץ לכול אחד שאוהב תתחום לעשות אותו
![]() |
#5 |
|
![]() הקטע שאת הקורס של החצי שנה לא בטוח שאני אוכל כי אולי אני אתגייס בזמן הזה
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() השאלה מה אח"כ.. קשה למצוא בזה עבודה בתור ילד בן 17 אם אין לך קשרים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כבר יש לי עבודה אם אני אעשה את הקורס.. מהולמס פלייס ועוד מכון שכונתי
מגנזיום אתה אומר אין מצב אני אשרוד את זה? כמה מבחנים עשית במהלך הקורס? עיוניים ומעשיים
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אפשר לדעת איך השגת את העבודות האלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני נראה לי בא לארץ בשביל לעשות את הקורס המזורז...... אני מת לעשות את זה..
אבל אני גם גרוע במילמודים, למרות שיש לי רצון להצליח............
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() קשרים אלא מה?
![]() חוץ מזה שאני לא רואה סיבה שלא יעסיקו אחד בן 17 וחצי אם יש לו את הידע ואלפי תוכל לענות לי על השאלות אולי?
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$ ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע נערך לאחרונה על ידי toxicity, 07-08-08 בשעה 00:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() המבחנים במהלך הקורס:
1. אנטומיה 2. פיזיולוגיה 3. תורת הענף (קיניזיולוגיה + נושאים כללים של חדר כושר) סמסטר א' 4. פציעות ספורט 5. תורת האימון 6. תזונה 7. תורת הענף סמסטר ב' 8. מבחן מעשי בחדר כושר + מבחן יכולת (לחיצת חזה וסקוואט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() 7 מבחנים עיוניים? אני חייב לעבור את כולם? והאם זה קשה לעבור אותם? ואני לא בנאדם עצלן אם צריך אני אשב ואחרוש לזה
![]() |
#14 |
|
![]() זה דווקא היה בגלל שאין לי מקלדת עם אותיות בעברית ואני כותב כתיבה עיוורת לחלוטין......
אבל כתיבה זה גם לא הצד החזק שלי.. עדין ממה שכתבת נראה לי שאני אוותר על זה ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הרבה! יש גם הרבה בחנים
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
המבחנים לא קשים למי שלומד ויודע כמובן, לך אני מאמין יהיה יתרון בגלל שיש לך כבר בסיס מסוים מהפורום (אני מניח), אבל אני זוכר שהיו שם בערך 50% נכשלים באנטומיה שהיה נחשב לאחד המקצועות הקשים, ומצד שני היו שם אנשים שקיבלו ציונים גבוהים לאורך כל הדרך. זה לא במקרה, אלה שקיבלו ציונים גבוהים היו בדר"כ מעורבים בשיעורים, למדו, השקיעו וגם אפשר היה לראות שהם אוהבים את התחום. לי היה יחסית קל כי כאמור באתי עם ידע קודם מההתעסקות פה בפורום וגם בגלל שאני אוהב מאוד את התחום הזה, במיוחד הניתוחים התנועתיים, כל מה שקשור לקיניזיולגיה. מה שכן קצת מקשה זה שהם מנסים להפיל אותך על קטנות... סיקס פק, אל תוותר כל כך מהר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא קשור,אם אין לך קשרים לא יעסיקו אותך,פשוט כי זה לא נראה רציני שילד בן 17 רושם תוכניות ומחלק עצות לאנשים,אתה יכול להיות עם ידע שאין ל-99 אחוז מהמדריכים אבל עדיין קשה לי להאמין שבגיל כזה מישהו יסתכל אליך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() בסדר למצוא מקום לעבוד בו זה לא בעיה בשבילי כרגע אל תדאג
זה שזה לא נראה רציני לא אמור לעניין אף אחד, כל עוד אני יפגין ידע ואגדל לרוחב ועידן רציתי לשאול מה דעתך על הקורס בחמישה שבועות כמו שרשמתי, אתה חושב זה אפשרי?
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אם יש לך עבודה מובטחת לך על הקורס של ה5 שבועות. זה לא כזה בשמיים.
עובדה שהקורס מיועד לילדים בני 16 ומעלה, ככה שזה בנוי שגם ילדים בני 16 יבינו מה הולך שם ויעברו את הקורס. אל תשכח שאתה לא צריך לסיים אותו בהצטיינות, אף אחד לא שם על זה. הכי חשוב שתעבור וזהו. לך על ה5 שבועות. במבחן יכולת, מה התוצאות שצריך להשיג? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]() שמע בתקופת בית הספר היו חבר'ה אצלנו שלמדו בקורס מזורז ומאד דל של וינגייט וכולם הוכשרו להיות מדריכים. שלא לדבר על הרמה הירודה של המבחן, אין לי מושג איך להשוות אותו לקורס המלא המלא... אבל זה היה שיא הבסיסי בלשון המעטה.
אם הדברים לא השתנו בשנים האחרונות אני לא צופה לך שום בעיה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |