|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה בערך יעלה לי שתייה בנאפה אם אני קונה עם עוד אחד או שתיים... ואני שותה לא קצת אבל לא הרבה גם.... ואני מתכווון בנאפה לשתות אבל כול יום ואפילו פעמיים ביום אז כמה בערך יעלה השתייה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אהה ושחכתי לצין אני קונה בדיוטי פרי .. לא שם
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() יש לך פה סרטון שמסביר הכל על נאפה אחי:
http://uk.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בטח אתה לא שקוף וזה הסירטון של הגינגי
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אחי לא הבנתי למה אתה מתכוון... הנה מה שאנחנו הבאנו מהארץ היינו 3 חברים [כמובן אתה שותה קצת לפני, ואז בפאב אתה שותה איזה ליטר בירה עם כמה צ'ייסרים - לך לפאב בלאק הוק יש שם מבצע בפאונד וחצי אתה מקבל חצי ליטר בירה עם 2 צ'ייסרים [אפטר שוק וכו', באמת שווה]] וגם קנינו שם עם עוד כמה חברים 2 בקבוקי פינלנדיה ובקבוק של ליטר ג'יימסון.. וואלה אחי חזרתי עם הכבד ביד באמא שלי לא צוחק.
בקיצור הנה התמונה: ![]() מימין לשמאל: Y צ'ילי - הליקר הכי חריף אבל הכייייי חריף בעולם. יעני יותר חריף מאבסנט לא תמצא דברים כאלה בחיים. 40% ליטר ייגר ליטר בד אפל - 40% אפטר שוק - 40% ואיזה בקבוק שמפניה חרא שמצאתי בבית והבאתי במזוודה בשביל להרים לחיים כשננחת חחח בקיצור אחי אנחנו הוצאנו ים כסף בדיוטי פרי על זה... יש פה את ה500-600 שקל, אם אתה לא קונה בדיוטי פרי הדברים פה יגיעו לך ל700-800 בשקט ושוב, הכמות פה ל3 אנשים... אם אתם יותר אז תביאו יותר. מקווה שעזרתי לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אה כן זה בערך מה שאני יקנה מה שבתמונה אז 500 שקל ככה יצא לי ואנחנו יותר פשוט בחדר אנחנו 3 ובחדר השני הם 3 ככה שכול אחד יקנה שתייה לחדר שלו..... ויש שם גם אחד בחדר השני ששותה שם כמו מים משקאות חריפים אז סתםם יצא לי פי שתיים המחיר
Trance for ever,and Rock never ![]() נערך לאחרונה על ידי Eskimo :-), 06-08-08 בשעה 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אהה אבל אני רוצה לקנות את כול השתייה בדיוטי אז 4 יספיק לי.....אין לי כוח גם לקנות בחוץ תמיד השתייה הזא גומרת לי תכסף אני רוצה שתות לפני ולצאת ואחרי זה אולי לקנות עוד ציסר אולי אחד וזהו בעיקרון את הרוב מעדיף כבר לשתות לפני
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() בסדר אתה שותה לפני אבל אתה לא תשתה גם באיזה פאב איזה כמה בירות? איזה צ'ייסר... יש שם מלא דילים בפאבים שווים רצח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בני זונות החברת טיסה דחו לנו תטיסה....... המנייאקים האלה יודעו מהתחלה שזה לא השעת טיסה שניסע פשוט רצו להודיע לנו ברגע האחרון שלא נוכל לעשות כלום.
וואי מה אני יעששה כוסאמק אני יוצא פראייר יענו מ 9-20 דחו ל 8 וארבעים מזה יום שלם צריכים לשלם פיצוי השרמוטות האלה הייתי מבטל תטיסה ולוקח דיל אחר לעוד יומיים פרנציפ אם זה היה תלוי בי כוסאמא שלהם
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() לא הבנתי..
אצלנו איזה דאחקה דווקא זה פעל לטובתי. נסעתי ב2.9 וזה היה אמור להיות עד ה9.9, בסוף התקשרו אמרו לנו שאין טיסות ב9.9 אז הביאו לנו עוד יומיים חינם [מלון וזה] והיינו עד ה11.9 והטיסה גם הייתה ב12 בלילה יעני הרווחנו 3 ימים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נו אותנו דופקים אמרו לנו 9-20 בבוקר עכשיו אני יודע באמת שהטיסה לא הייתה אמורה להיות ב 9 ועשרים בבוקר מהתחלה כבר.... אבל אם היו אומרים לנו לפני אולי לא היינו סוגרים תדיל וחצי מהדילים שלהם לא היו נסגרים... אבל יום לפני הם הודיעו לנו כשאין לנו מה לעשות ..... וכבר שילממנו יענו.... אבל מזה דחו ל 8 וארבעים ככה שהם צריכים לפצות אותנו..... אבל אם הם לא יפצו דוגרי מה אני יכול לעשות איך אני יכול לעשות משהו שידפוק אותם במצב כזה תחארות האלה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ל8 וארבעים בערב מ 9 ועשרים בבוקר 12 שעות זה לא הולך ככה
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() זין באמת נדפקתם חזק... תבקשו פיצוי
וגבר יש כפתור עריכה [edit], אתה כל הזמן עושה דאבלים חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() ציטוט:
אחי, תקנה Absinthe 70% ותעוף...ואם בא לך לעוף יותר... אז 80%.... ואם עוד יותר לעוף... אז 90% חחחחחחחחחחחחחח תן לאיזו בחורה שוט..... והיא למעלה עם תחתונים למטה ! ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נקווה שלא נהיה עם ישראלים שם במלון רק... אם נהיה עם שוודיות ננסה להביא אותם לחדר ניתן להם משהו לשתות ומישם הדרך קלה... ו90 אחוז אני לא יקנה כי לא יהיה לי שימוש בזה אני לא יוכל לשתות את זה מזה רק ספירט זה נרא לי 90 אחוז ... ניקח 50 אחוז גם טוב.......... ניתן להם איזה אפטר שוק כמה כוסות למרות שהם יהיו שתויות לפני אלה
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
90% אין טעם לקנות, זה כבר רעל עכברים. ואסקימו אם אתה באמת חושב שלא יהיו לך הרבה ישראלים באמצע אוגוסט במלון אז אתה חי בסרט.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() וואי שיט בטח יתחילו לשיר שם שירים של ביתר.... דוגרי אני אומר שאני רוסי או איטלקי.... למה שונאים שם ישראלים שמעתי
![]() |
#18 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כן שונאים ישראלים והייתי ממליץ לך לא להתעסק יותר מדי במחירים של שתיה ובכלל לא לקנות בדיוטי - חלק מהכיף זה לצאת החוצה ולשתות, וזה יוצא לא נוראי בכלל למרות המטבע הקפריסאי החזק. יש כל מיני דילים 10 20 שוטים וכו
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן אבל אם נביא כמה שוודיות או משהו לחדר צריך לתת משהו לשתות וואי אבל אני מת להביא איזה רדיו דיסקים לשם משהו שיהיה מזויקה ככה... איך הם יביאו לי במלון או שאין מצב
דוגרי... אני הכי מחכה למסיבת ספינה הזאת וואי במסיבה הזאת אני הולך לחגוג ולשתות כמובן טוב מאוד משהו איכותי משהו בסט שיתן לי תראש הכי טוב
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח מזכיר לי שכשאני הייתי אז היה את המשחק של ישראל-אנגליה שהפסדנו 3-0 אם אנ'לא טועה. הקיצר קנינו טוש כחול בסופר, לקחנו את הסדינים קרענו אותם ועשינו דגל ישראל. אנחנו יוצאים מהמלון בעל המלון מתחיל לצעוק עלינו "מה זה מה אתם עושים עם הסדינים האלה??" חבר שלי התחיל למלמל עושה לו לא לא מצאנו את זה וזה
|
![]() |
![]() |