|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() שלום לכולם,
אני חוזר להתאמן לאט לאט, פעם הייתי מרים משקלים שהם סבבה, באימונים האחרונים אני לא מגזים, אני עושה משקל מסויים שאני מתאמץ בו - לא הכי, אבל מתאמץ. אימון אחרון - יום שלישי, עבדתי גב, יד קדמית וכתפיים. פאק אנשים כל השרירי גב (חוץ מהתחתון) וידיים הקדמיות כואבים לי ברמות מטורפות כבר יומיים וזה פשוט לא עובר ! יכול להיות שזה בגלל שרוב שעות היום אני שוהה בחדר ממוזג, אבל ממש נון סטופ ? יש איזה פטנט להעביר את התפיסה בשרירים ? אני כל הזמן מנסה למתוח אותם ו"להתגרות" בכאב אולי בתקווה שהוא יעבור, אבל פאק - זה ישאר ככה לפחות כמה ימים. לפני שבוע בערך היה אותו דבר, עשיתי אימון חזה וכתפיים (אימון קל, אני יודע שלא מומלץ לשלב בין ה-2), אבל יום אחרי היו לי כאבים באותה הרמה בחזה ובכתפיים - הרגשתי את התפיסה איזה 4 ימים !!! ולא הרמתי משקלים אסטרונומים, אני יודע שבחזרה צריך לעבוד לאט לאט. מה לא עשיתי טוב ? תודה חברים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קודם כל לא עשית טוב שפתחת את זה בדיונים כלליים, אתה אמור לפתוח את זה באימונים
![]() דבר שני, ככה זה בהתחלה. הגוף שלך לא רגיל לעומסים [אומנם אתה אומר שאתה לא מרים משקלים גבוהים, אבל עדיין הגוף שלך היה רגיל ל0 מעשה ופתאום אתה מתאמן], אז ככה זה בהתחלה. מה שאתה יכול לעשות זה לעשות מתיחות לפני ואחרי [לי למשל זה עוזר, גם אם פסיכולוגית, זה עדיין עוזר] + להעמיס בהתחלה קצת פחות על הגוף [פחות סטים, פחות ימי אימון] ולאט לאט להעלות את האינטנסיביות. ואין שום קשר למזגן. בהצלחה ומי אתה? נערך לאחרונה על ידי P-a-n-1-c, 07-08-08 בשעה 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אבל שמע גבר.. שרירים תפוסים 3,4 ימים.. הרבה זמן לא היה לי.. זה מטורף.
אני בטוח שהמזגן תורם לעניין, שמעתי על זה פעם. אני צריך להכנס לכושר שוב עד נובמבר ויהייה לי קשה מאוד בקצב הזה, כי כל התפיסות האלה מפילות מוטיבציה ברמה מטורפת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר את זה כי גם אני התחלתי להתאמן לפני כמה שבועות ובהתחלה כל כך כאב לי שבכיתי לא יכולתי להרדם וגם אני לא הרמתי משקלים כבדים כל כך אלא סתם רציתי להתרגל לעניין...אחרי שבוע זה עבר לגמרי ועכשיו אני מתאמן עם משקלי שיא ויום אחרי זה אני כמובן מרגיש קצת מתוח באותם איזורים שאימנתי אבל אפשר לחיות עם זה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ככה זה תמיד בהתחלה, אחר כך הגוף כבר יתרגל לעומסים ולא יתפסו לך השרירים.
|
![]() |
![]() |