|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה היחס בין חלבונים, פחמימה, שומן שמומלץ בתפריט 1800 ? לבנות.
האם משמעותי לגוון בסוגי השומן (גם שמן זית וגם אגוזי מלך) או שאפשר לאכול רק את האגוזים? יש לי בעיה- מנת חלבון טיפוסית עם ירק אחד או שניים, משביעה אותי יותר מדי- ז"א לשעתיים ולא נשאר מקום לתוספת פחמימה ובטח שלא לארוחת בינים. אנ נאלצת לחלק ארוחת צהריים ולהקדים אותה נניח פחית טונה או 100ג חזה עוף או גביע קוטג' עם רק מלפפון,עגבניה בלי עוד כלום ואני "מפוצצת". לערב מצאתי פתרון של לשתות מנה מאבקת חלבון שלא משביעה כמעט אז אפשר בכיף לדחוף הרבה פחמימה בנוסף, ובבוקר ספל חלב סויה וביצה אז לא משביע ונשאר מקום להרבה פחמימות בנוסף וגם בארוחות בינים. יש אולי פחמימות מורכבות שיותר קל לאכול ולעיכול? ראיתי שקיים פיתות מקמח מלא של 200 קל לפיתה ו46ג פחמימה לאחת, זה נחשב פחמימה איכותית? מומלץ או יותר מדי לצהריים? |
![]() |
![]() |