|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אוקי תראו קנית יס ריוס מאס הקיצר ההוריםש לי שאלו איפה הכסף שלי וזה אמרתיש הוא אצלי שקרתי להםאני מחביא תסריוס מאס בבית אני מפחד שהם יגלו אן לי כוח עליהם כברח ושבים שהכו לסמים ואני מכור למכון כושר נמאסל י כבר מהם אני עוד שניה מתחרפן פה בבית לא מבינים כלום מהחיים שלהם גם לכם יש הורים כאלה? אבא שלי עוד קצ מבין אותי אבל אמא שלי לאאא
![]() מה אתם עושים במצב הזה עם ההורים? איך מרגיעים אותם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תראה להם כתבות ב ynet, walla וכאלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() תן להם לדבר עם גיל, פשוט תן להם לדבר עם גיל.
תזכור שאנשים מפחדים ממה שהם לא יודעים.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() באמת איזה שטויות. להחביא אבקת חלבון. נו איפה הגענו.
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כאתה חי מההורים שלך זה מה שיש...
בקשר לנושא גם אני ככה אחי, אז אני קונה מהכסף שלי ושם בארון במטבח ואומר לה שזה החיים שלי ואני יעשה מה שבא לי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() עם הורים שחושבים שפרוטאין נועד לפטם בעלי חיים לך תשכנע אותם,
לך אולי קל לא היית צריך יותר מדי הסברים, אבל אני הכרתי ורואה יום יום אנשים שכשאני לוקח אבקת חלבון או אומר שאני אוכל 6 ארוחות ביום אומרים לי שבקרוב אני ימות, איפה הגענו.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב, כל זה שטויות.. כל מי שכאן, לפחות הרוב, המכון כושר זה החיים שלו.
יש עוד דברים בחוץ לעשות.. מאשר כל היום לשמוע שטויות של אנשים על ארוחות וחלבון.. עזוב אחי, אין לי כוח לרשום .. בהצלחה
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() מה לעשות עם ההורים אף אחד לא אמר אנשים נמאס לי מהם כבר אן לי כוח זכותי כסף שלי!.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() עוד עה משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שים להם רעל בארוחת בוקר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה היא שהם לא רוצים לממן לך את החדר כושר ? או שהם לא רוצים שתיקח אבקת חלבון ?
לא מובן כ"כ מה שכתבת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() הבעיה שהם לא יודעים איפה הכסף ולא יודעים כאילו זה הכסף שלי אבל עדיין כי קניתי גינר אז הם שואלים והם דיי מתנגדים לכול הקטע וזה.. צריך הלסביר לם .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה מה שסופר גיטר עשה.... דפק לאמא שלו מחבט בראש (חח ככה הוא אמר)
תשמע, במקומך הייתי הולך עכשיו ואומר להם את האמת... חבל להסתיר ולשקר.. תגיד להם שקניתה וזה חשוב לך בין אם זה מתאים להם ובין אם לא... כבר קניתה! תאמין לי אמא שלי שמחה שיש אבקת חלבון היא שמחה שזה מכניס לי קלוריות ואני אוכל פחות קופסאת טונה שעולה לה יותר...חחח...אני רציני. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שכתוב: אוקי תראו קניתי סיריאוס מס, הקיצר ההורים שלי שאלו איפה הכסף שלי וזה, אמרתי שהוא אצלי, שקרתי להם, אני מחביא את הסיריוס מס בבית, אני מפחד שהם יגלו אין לי כח עליהם כבר, חושבים שהכל לסמים ואני מכור למכון כושר. נמאס לי כבר מהם, אני עוד שניה מתחרפן פה בבית, לא מבינים כלום מהחיים שלהם, גם לכם יש הורים כאלה? אבא שלי עוד קצת מבין אותי, אבל אימא שלו לאאא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לגיינר.. הדרך הכי טובה זה פשוט לגמור את האוכל בבית ואז אם הם ידברו איתם תגיד להם שיש פתרון חחח (או שפשוט לתת להם קצת לקרוא על זה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() בן כמה אתה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() :):):):) אני רק יזכיר את המילה אבקת חלבון בבית יעוף לי נעל לראש
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לי פתרון מאוד מאוד פשוט בשבילך!!
אל תקנה שום אבקה ושום גינר ושום דבר.... פשוט תתאמן בחדר כושר הכי חזק שאתה יכול ותאכל מזונות בריאים שיש בהם חלבון!! תאמין לי שאם אתה הולך לחדר כושר בשביל הכיף או שפשוט אתה מתאמן בשביל איזה ספורט אחר אבל לא במטרה להתחרות או משהו כזה.. זה מספיק לך ואתה תתקדם מזה מאוד!! בהצלחה אחי!