|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() שייכת לי...
![]() ספרו איך היה ביציאות ומה השלל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() הודעה שנייה לשנת 2007
פאק חשבתי שמחר זה החגיגות למעשה עכשיו כולם חוגגים ומשה לבד. עזבו אותי באמא שלכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() נדפקתי לא היה מקום בהסעה ומי שנשאר נסעו לבית קפה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אני רוצה לצאת למועדון משהו אבל כול החברים שלי גרים בירושלים ואין איך להגיע. זה באסה שכולם חוגגים ואני נישאר בבית,ועוד חשבתי שרק מחר החגיגות. הוליבווייי לפחות בית קפה זה משהו מאשר שאין לך איפה ללכת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
מושעה
|
![]() חחחחחחח תודה אחי..
אני תכף יפתח נירא קצת למה משעמם |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחח אתה לא לבד אח שלי כולם פה איתך ואוהבים אותך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() ![]() אבל בכל זאת התכוונתי לצאת ..לאיזה מסיבה אבל גם לא היה לי איך להגיע לחיפה !! .. ובכל זאת תמיד יש עוד אפשרות !! אולי כל החברים נפגשים יותר מאוחר נראה מה יהיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה לבד?
אין בן אדם בלי חברים.. אתה יכול להגיע שהחברים הספציפיים שלך יצאו פארשים ונשארו בבית. ד"א אני חזרתי עכשיו הקור הרס אותנו
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() הרגע חזרתי , תגידו זה רק אני או שכל שנה החגים וכולי יותר מעאפנים?
מחר אין בצפר השכבה שלי שובתת ![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() מזה כולכם חזרתם עכשיו ? מזל לא יצאת בירושלים קר כמו מקרר של בשרר
ראיתי לפחות סטרוגמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משה אחי אני גר במקום שאני צריך ליסוע לחדר כושר ב40 דקות אוטו ואם אין לי טרמפ אז טרמפים בערך שעה וחצי ולחזור לפעמים אין לי אוטובסיםככה שאני ניתקע בנהריה איזה שעה שעתיים ואני לומד בקריות שזה שעה וקצת מאיפה שאני גר כל יום נוסע וחוזר בכוחות עצמי מוניות אוטובסים בהנחה שאין לי אימון לפעמים האוטובוס האחרון יוצא ואני עדיין באימון למשל היום הפסדתי אימון רגליים כדי להספיק לאוטובוס האחרון לאזור שלי וגם אני עובד לפעמים אני קם ב3 וחצי בבוקר אוכל הולך לעבודה ב4 בבוקר ואז חוזר הביתה ב7 אוכל משהו מיתקלח והולך לבצפר ותחשוב שלי כל יום הולך כסףעל ניסעות 40 50 שקל ואם אני יתחיל לספר לך על הבעיות שלי האכזבות שלי אני לא יסיים אחי מישתדלים להיסתכל על חצי הכוס המלאה יום יבוא וזה ישתלם שנה טובה לכולם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חזרתי עכשיו
היה אחד הנחמדים הסילבסטר הזה....רק שכל העיר(אילת)ערבים...הרגשתי בשטחים אני אומר לכם
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא יצאתי נירדמתי ב6 בערב עד 4 וחצי ואז נסעתי אם אחי לשדה תעופה הוא טס להולנד=\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() זה לא רק אתה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() עזבו לצאת סתם חרתא באמא שליי שאני הולך למסיבותת אני חוזר בבוקר אני מתבאס למה הלך כל היום אתה צריך לישון מתי תאכל מתי תתאמן כל פעם אני מתבאס מזה מחדש אני יותר לא יוצא כבר חודש אני שומר כמו צריך על שינה הכי טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() חחח זה כבר מוגזם, אתה יכול לצאת לחזור ב3-4 לישון עד 11-12 ועדיין לא הפסדת שום דבר,
אפשר להנות משני העולמות..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה אם לא תישן הכי טוב או זה יקלקל לך את הסדר של הארוחות יום למחורת כל הקטע זה להנות מהחיים ולנצל את הגוף שלך במסיבות =] ובאמת אפשר לעשות מה שהומי אמר
![]() |