|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() שלום לכולםםם !\
אני חייב לשתף אותכם בסרט שראיתי זה סרט שקשור לדת . יש לי כמה שאלות חשובות שקשורות אליו .. זה הקישור לסרט : http://www.sodot.tv/site/ProDetile.a...eView=1#player אני בנאדם ממש חילוני .. אבל בסרט הזה ראיתי דברים ממש מוזרים ..הסרט אמור להיות הוכחה ש ה' קיים.. ככה רשמו .. זה סרט ארוך שעה ורבע בערך אבל ממש מעניין .. למי שאין כוח לראות אני יסביר בקצרה מה רואים שם .. : בנאדם דתי .. ש"חזר" לחיים אחרי מוות קליני .. שמסביר מה עבר עליו ברגעים שהוא "מת". במהלך הסרט הוא מפרט לפרטי פרטים מה הוא ראה עם הוא דיבר וכו . דברים שחלקם מפחידים וחקלם ממש מעניינים . באמצע הסרט הוא מתחיל לספר שהוא מגיע לגהנום כן כן נשמע חרטה טילים אבל הוא אומר שכל חטא שהוא ביצע הוא ראה כמו בסרט נע .. ואחד מהחטאים זה זרע לבטלה .. (לאונן למי שלא הבין) חח ורציתי לשאול מה דעתכםם כי זה משגע אוותי כי לפי מה שהוא אומר אסור לקיים יחסי מין בכלל חוץ משאתה רוצה להביא ילדים לעולםם ?? הוא מספר שזה חטא ממש גדול ! זאת אומרת שלדתיים אסור לקיים סקס להנאה ? או שלא הבנתי ? הסרט ממש השפיע עליי חחחחח חחמעניין אותי לדעת מה אתם חושבים ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר את הסרט או את הסיפור ממש ממזמן,קראתי את הסיפור ממש ארוך אבל באמת שווה.
או שזה היה סיפור אחר אבל ממש באותו סגנון. באמת סיפורים מדהימיים יש,השאלה עד כמה הם אמינים אבל אני מכיר אישית כמה אנשים עם סיפורי מוות קליני שבהם אני כן בוטח אז הכל יכול להיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, נשמע סרט ממש ממש מעניין!!
ואני מאוד מאוד מקווה שלקיים יחסי מין שלא במטרה להביא ילדים זה לא חטא... כי אחרת אני מגיע לשם במונית ספיישל!! חחח :d
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו תראה את זה ככה, אם להקשיב לדתיים, אז מה שהם מנסים להגיד בעצם זה שלבזבז שפיך זה חטא נורא, ז"א גם לקיים יחסי מין עם חברה (ולהישתמש בקונדום) זה גם חטא ! מפה קופצת השאלה, מה גבר צריך לעשות לעזאזל כשהורמונים שלא משתגעים והביצים עומדות להיתנפץ ? להמשיך להיתאפק ולקבל סרטן ביצים ? בשני מילים, הסרט הזה זה סרט פרופוגנדה, סרט שנועד להישתלט על ההגיון שלך, ולהפוך אותך למפגר ולהחזיר אותך לתקופת האבן ! ועכשיו סלחו לי כול הדתיים, אני בעצמי מאמין בה', אבל יש לי משהו להגיד, משהו שלא מסתדר לי בראש ! שאלתי דתי אחד לא מזמן, אמרתי לו: שמע אחי, אני יודע שאסור להדליק אש בשבת, אבל למה אסור לנסוע ברכב ? למה אסור להדליק אור בבית או מקרוגל ? הרי לא היה מקרוגל ורכב על מנוע לפני אלפיים ולפני שלושת אלפים שנה ??? התשובה שלו היתה: תראה גבר, זה כול הזמן מתעדקן, תמיד יש עדקונים, בא רב ובלה בלה בלה ...... אמרתי לו, עד כאן, תודה, הבנתי, ביי ! למה ? כי זה פשוט מצחיק, שאיזה רב שגידל זקן ושכול יום משפשף על פמלה אנדרסון, מתאום מחליט לעדקן את החוקים של התורה, זה אשכרה בדיחה ! היתי חייב להוציא את זה. סליחה אם פגעתי במישהו.. נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 25-07-08 בשעה 09:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הקטע ביחסי מין זה שהוא צריך להיות לשם הבאת ילדים לעולם,(אני לא אדם דתי אבל אני יודע את זה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובכל מה שאתה אומר אתה טועה פה אבל אני לא הולך להכנס איתך לשיחה הזאת כי אנשים שהם אומרים לעצמם מראש שזה לא נכון וככה וככה אז הם לא יסכימו אף פעם ואין פה לשם מה לפתוח דיון
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2)אתה לא הולך להיכנס איתי לשיחה כי אתה יודע שאני צודק, ואין קשר בין נר - לאוטו, ובין מדורה למיקרוגל ! יש לי שכן דתי שמבקש ממני להדליק לו אור בבית כול הזמן, כבר עלה לי על העצבים ... עכשיו יש פה חוסר הגיון, זה שהוא לא "חוטא" ולא מדליק אור אבל מבקש ממישהו אחר לעשות "חטא" ולהדליק אור בבית שלו, הוא בעצם חוטא פי שתיים, לא ככה ? דוגמה אחרת, אני רוצה להרוג אותך, ואני בן אדם אשיר, לא בא לי ללכלך את הידיים שלי בדם, אני שולח רוצח, משלם לו כסף, והוא הולך לרצוח אותך, זה לא נראה חטא להישתמש בבן אדם אחר בשביל החטא שלך ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר משהו אחר..אבל מה הקשר בין חוטא לבין ה'? לא הבנתי מה אתה מכניס דתי שחוטא לשיחה על הדת.????
מה אכפת לי ממנו? בקיצור אם תחשוב בהיגיון תבין הכל מהכל חביבי.. אגב שאתה מדליק תאוטו אתה בעצם מצית את המנוע וגם משתמש בחשמל בו זמנית..קצת היגיון
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כמו שאמרתי, אני בעצמי בן אדם שמאמין בה'... פשוט החטא הזה של "שפיכת זרע לביטול" או משהו כזה.. לא יודע איך רושמים את זה אפילו, זה קצת לא הגיוני אתה מבין ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() יש משפט בתנך : איש איש באמונתו יחיה...
כל אחד חיי באמונה שלו הדתיים לא מחריכים אותכם להיות דתיים או משו כזה. הם אומרים לכם שזה אסור ואת השאר אתם מחליטים... בקיצור יש דברים שהם חארטות ויש דברים שהם באמת נכונים... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() חארטה ! - חלום של הבנאדם הזה..
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() האיש בסרט - אשכרה בדיחה, אני יכול להגיד לכולם פה ב 100 %, ולקחת לדוגמה סרט, סרט שראיתי אותו לפחות 10 פעמים, אני לא זוכר אותו עד כדי כך טוב כמו שהוא מספר את השטויות האלה שלו.... אשכרה כאילו שבועיים שלמות הוא ישב עם טקסט ביד והתכונן לקראת התוכנית חחח !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() כ*ס אמא של ה*מו הזה בסרט... חצי סרט הוא צוחק (מנסה לבכות, אבל הוא שחקן גרוע) פשוט לראות ולצחוק עליו, אני לא מאמין שאנשים רואים שטויות כאלה ומאמינים למשהו...
זרע לבטלה אי אי אי, הילדים שלך שופטים אותך בשמים, בלה בלה בלה, כול פעם שאתה משפשף, אתה יורק ילדים לעסלה, אי אי אי, כמה נורא..... נראה לי לכול הפורום פה יש כבר צבא של ילדים בביוב .............. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הוא מנסה להוכיח את הקיום של איש בלתי נראה בשמיים. בחייכם.
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() לדעתי מה שהדתיים מנסים להגיד לנו כבר כמה שנים (מאז שהם ממש נהיו בלתי ניסבלים וכול פעם מזיינים לנו במוח על השלחת זרע לבטולה) לדעתי הם פשוט רוצים שהעם יתרבה, ברוסיה פוטין אמר את זה בפנים : אנחנו חייבים לעלות את אחוז הנולדים ברוסיה, ועל כול ילד שני שנולד ברוסיה מקבלים 10 אלף דולר ...
אבל כאן בישראל, לא אומרים את זה, אלה מנסים להשפיע לנו על המח בצורת דת !!!! מישהו כאן באמת חושב שלאיזה דתי איכפת ממכם ומהחטאים שלכם ? תיהיו הגיוניים ! הרבים הראשיים קיבלו פקודה מהכנסת, ועכשיו הם מזיינים לנו על זה במח, אפשר לחשוב שאשלחת זרע לביטול, זה החטא הכי איום וקשה בא/עולם ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה הכול מבוים זה לא ברור? הסרט נועד להפחיד אותך ושתחזור לאלוהים מתוך פחד. עכשיו השאלה שלי היא: האם אמונה מתוך פחד היא אמונה אמיתית?
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() ציטוט:
צודקק! בנאדם אם הוא חוזר בתשובה עדיף שיחזור מאהבה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הזרע לבטלה זה חרטא עצומה שהומצאה ע"י דתיים קיצוניים.
ההוכחה לכך זה שיש להם כל לילה קרי לילה, זה אומר שהגוף נפטר מהזרע וצריך כבר להתחיל לזיין. סבתא שלי הייתה במצב מוות קליני פעמיים, והיא אמרה לי שהיא ראתה אור לבן ולא יותר מזה. אני מאמין באלוהים, אבל לדתיים הקיצוניים יש ג'וק בראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |