|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() יש לפעמים ימים שיש מלא אנשים שאני מכיר בחדר כושר
ואני יודע ותמיד אומר לעצמי שבין סט לסט אתה לא מדבר איתם בקיצור הם תופסים אותי לשיחה ובמקום דקה מנוחה אני עושה 5 לפעמים 10 ובמקום שעה וחצי אימון יוצא לי שעתיים וחצי אני מנסה להיגמל מזה כמה שיותר בזמן האחרון ודיי מצליח אבל בכללי יש לזה השפעה על התוצאות? פרט לזה שזה מוריד מוטיבציה להיות הרבה זמן במכון ושהאימון לא בעצימות גבוהה(שריפת קלוריות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מכיר ת'תופעה,פשוט תדבר איתם בהתחלה ובסוף,ואם יוצא שאתה מדבר איתם תוך כדי האימון אתה יכול פשוט לדבר ולהתאמן תוך כדי,זה אפשרי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תתאמן עם אוזניות.
![]() |
#4 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה יש איזה אחד במכון שלי בא תמיד עושה ר-ק חזה! ורק דחיקות! בכל השיפועים! הוא עושה איזה 4 סטים של 12 בכל המצבים האפשריים! ומה? הוא בא ת-מ-י-ד כשאני נמצא במכון! כוסעמקקק הוא מעצבן כ"כ ואז הוא בא אליי כל סט שני שלי "בוא תשמור עליי", סבבה בכיף אני אשמור אבל בחיאת ראבק הוא בכלל לא מגיע לכשל אני סתם עומד ומבזבז זמן יקר בין סט לסט. זה משגע אותי! עד שפעם אחת אמרתי לו שדיי בחיאת תן לי להתאמן בשקט אין לי כוח לשמור עליך.. :):):):) הוא נעלב ויותר לא פנה אליי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עוד סיבה מדוע אימונים בבית עם מכשור כמו שצריך, עדיפים.
מתאמני הבית, אולי נקים מפלגה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי כשאתה בא למכון אתה יודע בידיוק למה באתה ואתה מיתאמן והולך יותר כיף גם ושאתה בבבית כול הזמן יש לך משהוא אתה פיתאום פה פיתאום יש טלפון פיתאום זה וככה לפי דעתי מכון זה אחלה דבר רק המחיר בשמיים עדיף ליבנות בבית אחד לכול החיים חח אז לא יודע ניזרום לי החוצה ביוש
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אני כל סוף סט מסתכל לשעון(יש לנו במכון שעונים),מדבר עם אנשים חופשי עד שעוברת הדקה בשעון ואני חוזר לעשות סט.זה פיתרון אחד.
פיתרון שני-לעבוד עם ספוטר קבוע שתיהיה לכם את אותה תוכנית, ככה יצא שכל פעם שהוא מסיים סט,או קצת אחרי אתה עושה סט ואז תמיד יש לך מה לעשות סזמן בין הסטים, במנוחה אתה שומר לו, אחר כך יושב איזה 10-30 שניות גג ואז הולך לעשות סט והוא שומר לך. והרי אתה לא תלך להתחיל ששיחה כי בכל מקרה עודש 20 שנות יש לך סט אז חבל כבר.. נסה אחד משניהם זה אחלה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתמול כוס רבק ערס *30 דקות* חיכיתי ששתי שחיפים יגמרו עם הבנצ' כדי שאני יוכל לעשות סקוואט לעזאזל! כן הפאמפ והכיף הלך...
ואז המדריך אומר לי שהם מעיפים תספה של הבנץ' שזה המקום היחיד במכון שגבוה מספיק כדי שיהיה אפשר לשים עליו תמוט עם הסקוואט... איזה סרט מה אני יעשה עם הסקוואטים עכשיו?!?!?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח ל-"שריר בתחת" ,איזה טלפון, אני מתאמן בבית, אבל זה מקום ריק, היה פעם הבית של סבא שלי, אין שם טלפון חוץ מהפלאפון שלי שאני מכבה אותו בזמן האימון ומצדי שהכספת יתקשרו אליי... לא אכפת לי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני צריך לראות תחתים :] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() רוב המתאמנים בבית לא התנסו באימון בחדר כושר.
בניגוד לכך הרבה מהתמאתנים בחיודש כושר חשבו להם בהתחלה שבית בכי טוב, אך כשהם הגיעו למכון כושר הם הבינו שמכון זה פי כמה וכמה יותר טוב, וכשהם היו בבית הם לא הבינו מה זה פאמפ, ואף פעם הם לא נתפסו כמו אחרי האימון הראשון במכון, ואיזה מזל שהם לא התאמנו בבית, ואיזה מזל שיש פה מאמן שיסביר לי איך לעושתשאעני לא אפגע בעצמי ועוד ועוד... אם כבר אימון בבית אז רק אחרי התנסות של חודש-חודשיים במכון כושר כדי שתעבדו נכון אבל ישירות להתחיל לעבודבבית ולעשות דדליפט בלי לפתח כלום חוץ מכאבים בגב... בקיצור אמרתי כבר את שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי שנתיים בחדר כושר ועכשיו מתאמן ב-"בבית", טוב עזבו אני לא מוגדר כמתאמן בית כי יש לי הרבה אבל הרבה מאוד ציוד, אפילו כלוב לסקווט עוד מעט יהיה לי, והפריצ'ר בדרך.
ואני אוהב להתאמן לבד, אני יותר מתרכז וגם אני לא אחד שאוהב פוזות. ואגב אני מסכים איתך, לעבור לבית רק אחרי חדר כושר, תמיד אמרתי את זה, או להביא מדריך הבייתה אבל עדיף ללכת לחדר כושר חצי שנה - שנה, להרוויח עבודה נכונה, גם ללמוד על המכשירים, ואז להביא הבייתה ציוד נורמלי ולהתחיל להתאמן. |
![]() |
![]() |