|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() לכל אוהבי ה GTA , הנה GTA החדש, תראו עד הסוף.. את הפוטנציאל שיש למשחק הזה !!
אה חובה לשים תאריך לידה שם, אז שימו סתם יום שתם חודש ושנה 1980 ומטה (1979,1978 וכו' ) http://www.gametrailers.com/player/34648.html
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה יופי חבל שאין לpc זה משחק שבאמת אני ישקיע וילך לקנות בעצמי במקום להוריד רק שיצא
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
ואז פרצו אותו ... אתה תראה , ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פשייייייייייי אחד החזקיםםם
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() יש שמועות שרוקסטאר קנו את מקס פיין ועובדים על מקס פיין 3 :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סיימתי את המשחק.. הוא די נחמד האמת, לא להיט.. בהתחלה התלהבתי מימנו והכל, אבל עם הזמן שחולף, המשחק נהיה משעמםם.. אחרי שמסיימים אותו..
בכל מקרה, למחשב זה לא יצא.. וגם אם כן, תטרכו כרטיס גרפי חזק.. אומנם הגרפיקה לא ממש חזקה, אבל העיר חייה ונושמת.. יש מלא מכוניות, אנשים ברחוב וכו'.
![]() |
#7 |
מנהל הפורום
|
![]() יוצא מקס פיין הסרט קלטתם את זה? את הטריילר , ויוצא diablo 3 !!!!
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מקס פיין, זה משחק מטורף!!
סיימתי את 1-2.. הלוואי ויהיה 3 !
![]() |
#9 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]() לא סופר ת'משחק ...
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה כל כך בטוח שיוצא, איפה קראת על זה אחי ?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אה, שחכתי..
רשמת פוטנציאל,אה ? שחכת רק שהם עברו את 400 מליון עותקים של המשחק ![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מוזר מקס פיין 3 יצא כבר לא?
ראיתי בfxp הורדות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() משחק פצצה!
חרשתי עליו כל כך הרבה שכשנסעתי באוטו רגיל אשכרה לא הבנתי למה אבא שלי נוסע רגיל...s:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח... אחי, אם המשחק הזה היה יוצא, תאמין לי שלא היה אחד שחובב משחקי אקשן, ולא יודע על זה :d
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אל תגיד לי אחי שמקס פיין 1 ו 2 זה כול המקס פיינים ששחקת חחחחחחחחחח ????????:p
הרגע סיימתי את מקס פיין 2: ספרוט, יש לי גם את MAX PAYNE 2: THE CHRINICLES ויש עוד כמה .. וכול המשחקים כמו המשחקים הרשמיים, מושקעים, אין באגים כמעט ![]() ובאמת יוצא מקס פיין סרט .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
מנהל הפורום
|
![]() לוח אם - XFX 650 i
כרטיס מסך : GTS 8800 G0 640 כרטיס קול :audigy מעבד: Q6600 EXTREME EDITION מארז : 3D AURORA SILVER - S57 זכרונות: SAMSUNG 2GB 800 CL4 קירור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHOON מסך: LCD LG FLATRON L1953TR כונן קשיח: WD - 400 GB צורב LG DVD מממ שכחתי משהו לא נראה לי ... אם כן תגידו ![]() אני ממתין ל DIABLO 3 תכלס
![]() |
#18 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואני מאמין שכן יצא למחשב..אולי לא בזמן הקרוב אבל יצא.... ובקטע של העיר החיה ונושמת..זה החלום שלי במשחקים :o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זיכרון 2 gb רגיל ? יעני ddr2.. ה-gta מופעל בסוני על 256 ddr 3 שזה זיכרון חייתי..אחד כזה עולה במחיר של 3 זכרונות.. אז אני לא יודע לגבי הזיכרון, אולי תצטרך עוד קצת למרות שאני לא מאמין בכלל שתצטרך.. בכל מקרה אחלה מפרט, כמה הוא עלה לך ? Bodybuilder אתה מתכוון למודים של המשחק, לא ?.. אם כאן שיקחתי באיזה מוד אחד אבל לא אהבתי כל כך.. Logout מה שאר הנתונים ?
![]() |