|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום
אני בן 16.. מתאמן כבר שנה.. עליתי קרוב ל13 קילו מסה בשנה הזאת.. עם פציה אחת במרפק.. רציתי לשאול שני דברים.. דיברתי עם אחד המאמנים.. והוא אמר לי שבגילי (16) אסור לי לעשות תרגילים בעמידה בגלל שאני בגיל ההתבגרות ואםאני יעשה תרגילים בעמידה זה ידוק לי תגב.. אני לא מדבר רק על גובה אלא גם על כאבים בגב לאחר כמה שנים.. זה נכון? דבר שני.. ישלי מעקב צמוד עם מאמן.. אני לא לוקח שום חומר כלשהו.. וחיפשתי תוכנית אימונים חדשה אז התחלתי לעבוד עם תוכנית ה abcde שיש פה באתר (למתאמנים מתקדמים).. אני מרגיש שוני מסוים כבר אחרי שבועיים.. עליתי במשקלים.. אבל רציתי לשאול האם כדאי לי להמשיך איתה? בעיקרון אני במצב גופני דיי טובס נראלי אם זאת ההתקדמות שלי בשנה.. אני מרים משקלים גבוהים וגם רואים תוצאות מצטער על החפירה.. תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תקשיב למאמנים הם חרטטנים מלידה, משקולות בעמידה/בישיבה לא פוגעות בגדילה ולא גורמות לכאבים בגב אם אתה עושה את התרגיל נכון.
Abcde היא תוכנית עצימה מידי בשבילך כי אתה בכל זאת מתאמן רק שנה, אני הייתי מציע לך בשביל הגיוון לעשות ab או abc או אפילו fbw... בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הא ושכחתי להגיד משו..
משנה שעברה לשנה הזאת גבהתי רק שני ס"מ.. ככה שעליית קרוב ל13 קילו לא בגלל הגובה |
![]() |
![]() |