|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שומעים כדאי לעבוד בחלוקת פלירים ובימי רביעי זה עיתונים 18 לשעה... זה פיזי ולעלות במדרגות לתאי דואר וכול זה...
מומלץ? צריך כסף ואין כלום חוץ מזה.... מי שעובד בזה אוו שעבד - כמה שעות ביום אתם מצליחים לעמוד בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() לעמוד בזה? כולה לעלות במדרגות
חוץ מיזה שרוב הדואר זה למטה לכולם.. לא הבנתי אך הגעת לזה שבכלל צריך לעלות במדרגות חח צריך בטיבת דואר וזהו בכל מקרה גם אם זה לעלות במדרגות .. זה לא קשה ו18 שקל זה מצוין איפה זה בידיוק העבודה הזאת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
לא שווה את הכסף ![]() יש מלא עבודות אחרות שאפשר לעשות לוי מה הגיל שלך כמובן שמע 18 שקל לשעה , זה על הפנים ![]() עדיף מלא לעשות כסף בכלל
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 18 לשעה?
אתה לא יכול לסדר לעשות את זה שישלם לך גלובלי ואתה לוקח את הזמן כמה שאתה רוצה או יותר לאט או יותר מהר..וככה תוכל לעשות את העבודה הזאת לאירובי שלך לרוץ כל העבודה לתקתק שעה שעתיים והרווחת כסף ואימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() קח את העיתונים ושים הכול בפח ותקבל כסף בלי מאמץ!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() --------------------------------------------------------------------------------
קח את העיתונים ושים הכול בפח ותקבל כסף בלי מאמץ! -- הוא בודק בתיבות דואר אם חילקתה יום רביעי עיתונים... אז ככה שיוצא לי רק יום שני ושישי כי שבת לא עובדים. וימי ראשון שלישי וחמישי - אימון שאי אפשר להזיז תשעות... ומי יעבוד ב 10 -11 בבוקר בשיא החום הזה. אז ככה שיוצא לי 2 פעמים בשבוע לבוד משו כמו נגיד 2-3 שווה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד מה אתה עצלן ?
אני מחפש עבודה בנרות תן לי לנקות חרא אני אעשה את זה... ואתה בוכה שיש לך עבודה בגילך ועוד 18 שקל לשעה ? רוץ תעבוד אחי כל עוד יש לך עבודה וחסר לך כסף אל תפספס את ההזדמנות כסף זה כסף לא משנה באיזה תנאים לדעתי אלא אם כן באמת התנאים ממש חרא... חוץ מזה אף אחד לא מבטיח לך שתמצא עבודה אחרת עם שכר כזה ושעות כאלו עוד מעט נגמר כבר החופש!
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עבדתי בזה לא משתלם בתור משהו רציני אבל בתור משו קליל אז סבבה
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() דבר איתו על המחיר... אני מקבל 25 לשעה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: לא אתה זה בטוח!
עוסק ב:: קילוף בננות
חדר כושר: מש(ו)קולית
|
![]() הייתי במשהו דומה של חלוקת פליירים, 50 שקל לשעתיים ותאמין לי לא שווה.
קריעת תחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מעצבן אותי אנשים שמתבייכנים שאין עבודה.
גם אני הייתי כזה, איזה יום אחד בלילה חשבתי שאני חייב עבודה, נשארתי ער עד הבוקר, בבוקר שמתי ג'ינס ומכופתרת שאני יראה רציני, הלכתי לקריון ומצאתי איזה 4 עבודות. ועוד אין לי 17. אז חלאס להתבייכיין לכו תהיו שוטפי כלים... אני שוטף כלים למשל ואם אתה יודע לעבוד זה סבבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() בן כמה אתה? שכר מינימום ל17-18 זה 18.47 לשעה, מעל 18 זה 20.7. שווה רק אם אתה פחות מ17, ולי אישית זה נשמע חם וקשה.
בכל מקרה, אם אתה מעל 17 תדרוש שכר מינימום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שווה רצח מה אתה רציני בב"ש אם מקבלים עשר שקל לשעה על דבר כזה אומרים תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני עבדתי בזה גם אבל חילקתי פליירים אם קטנוע וקיבלתי 20 לשעה זה זיון שכל דעתי האישית לא שווה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה דפוק אחי?? 20 שקל שעה ועוד אתה על קטנוע בחייאת רבאק! חברה טובה שלי עובדת באולם 90 שקל לאירוע שזה בין 8-11 שעות ככה ואומרת תודה.. לא ידוע איפה אתם גרים כולכם אבל אתם מקבלים פול כסף אני במקומך אומר תודה ומזההה שותק אצלנו עשר שקל לשעה אומרים תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
איך הם עובדים ככה שעות בעבודה שפשוט סוחטת את המיץ ומקבלים רק 90 שקל?!?!?!?!?!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה גם את ניר מהפורום אותו סיפור רק שנראלי פיטרו אותו לפני כמה ימים פה בלי קומבינות וקשרים וכל החרא הזה קשה מאוד להשיג בגיל הזה עבודה,אז לוקחים מה שיש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
??????????????????? |
|
![]() |
![]() |