![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() לכ' ד'ק בר.
לאחרונה הופיעו לי כאבים באזור עמוד השידרה בין השכמות עם הקרנה לשכם ימין . היתבוננתי במראה וראיתי סימן כחול כואב ליד עמוד השידרה. בינתים ההקרנות לשכם פסקו. ואולם הגב ממשיך לכאוב באותו המקום מה עלול לגרום לתופעה ואיך ניתן לטפל תודה ברק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התאור שנתת מאוד כללי. יהיה קשה לעזור לך ככה.
לא ציינת אם אתה מתאמן או לא. אולי זה קרה אחרי תרגיל מסויים? סתם הופיעו כאבים וסימנים משום מקום? תן קצת יותר אינפורמציה.
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בחדר כושר. הכאבים הופיעו די בהדרגה. בהתחלה כשהיתי עושה סקוואט הופיעו כאבים חלשים הפסקתי עם התרגיל הזה. לאחרונה הכאב התגבר אחרי עבודה במכשיר חתירה בישיבה עם כרית תמיכה מלפנים .ומאז כשבוע בערך אני סובל מהכאב הנ'ל
תודה ברק |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: ד"ר עופר בר
עוסק ב:: רופא
|
![]() ציטוט:
כנראה שחטפת מכה במקום ולכן כואב לך. מומלץ להפחית עומסים מהגב בתקופה הקרובה. חתירה זה תרגיל מצוין שעובד על גב תחתון בעיקר. מומלץ להוריד עומסים בתרגיל הזה לפחות בתקופה הקרובה. בנוסף ניתן למרוח משחות מחממות על הגב, לקחת משככי כאבים או נוגדי-דלקת, פיזיותרפיה עצמאית לגב ולחמם/לקרר את המקום הכאוב. בריאות שלמה.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() האים התהליך הדלקתי יכול להיגרם עכב פריצת דיסק ו או קרע בשריר בגב
תודה ברק |
![]() |
![]() |