|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למישהו היה/מכיר מישהו שהיה לו ויכול להפנות אותי אליו ?
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() כן לאייל ברקוביץ
![]() אבל אני לא זוכר איך הוא נרפא מזה הוא דיבר על המחלה בסרט שלו פלימייקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אייל ברקוביץ אמר שהוא הלך לים המלח וזה ריפא אותו או משו כזה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי פסוריאזיס, אחרי אבחון זה prp ועכשיו בכלל לא בטוחים.
בהתחלה כשהייתי בן 6 אמרו לי לך לים המלך הייתי נוסע כמעט כל שבועיים לים המלח וכל קיץ הייתי שם, אחרי 4-5 שנים אמרו לי שהשמש רק מזיקה. ים המלח לא מרפא פסוריאזיס, הוא רק גורם לזה להראות פחות בחלק מהמקרים, אבל בטח שלא מרפא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אם יש לך....לך לים המלח
באים לשמה מכל העולם כדי להיתרפא מהמחלה... אין לי מושג אך....אם אתה רוצה יש GOOGLE ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה המחלה הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חרשתי כל אתר כמעט - אין תשובות חד משמעיות בגדול : אין הרבה מה לעשות חשבתי אולי טיפים מאנשים שעוברים/עברו את זה טיפים קטנים כאלה לזה שאמר שיש לו את זה - יש לך תקופות ששמת לב שזה בא יותר או הולך יותר ? דברים שעשית וכו'
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי ילד היה לי בברכיים ובשני המרפקים. אני נפגש עם הומאופט (תענוג לא זול בכלל) על בסיס קבוע (פעמיים בשנה אני חושב, אולי יותר), ועכשיו יש לי לעתים נדירות קצת במרפק וזה עובר אחרי שבועיים.
שמתי לב שללכת לים עוזר לזה, אבל גם ממה שאני יודע אין פתרון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין שום תרופה למחלה רק שתדע, זה הולך עם הזמן ולפעמים אף פעם לא הולך... לא משנה כמה אתה חושב שיש לך, לי היה גרוע יותר. כשהייתי ביסודי כל הלחיים שלי היו מכוסות בזה, אנשים חשבו שאני לטאה( ![]() עכשיו יש לי ברוב הידיים, אבל הם כמעט ולא נראים, גם בחורף. ברגליים לא כמו פעם אבל עדיין יש הרבה, על ה- SHINS עצמם לא ממש רואים אבל על הקוואדריספס(QUADRICEPS) נשאר קצת. מסתדרים עם זה, אף פעם בנות לא העירו לי על זה למרות שכמה בני זונות צחקו עליי ביסודי, אבל אפשר להגיד שהרוב מאחורי... מה איתך עד כמה חמור ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() לאבא שלי היה עד לפני כמה שנים, ומאז שהוא פחות לחוץ בעבודה עבר לו, איזה באסה שגם לי יהיה מתישהו =[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למיטב ידיעתי זה מופיע יותר בתקופות של לחץ נפשי. באמת מחלה לא נעימה ...
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר לדעת מזה???????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר ללחץ נפשי, זה מאוד נכון מאוד מאוד נכון. בשנה האחרונה הייתי בלחץ עצום, הלכתי לעורכי דין, הלכתי לבית משפט ובאמת לא השפיע לטובה על הפסוריאזיס אבל מאז שהכל מאחוריי(בערך מדצמבר 2007) מבחינה משפטית הפסוריאזיס התחיל לפחות... כעקרון רוב חיי הייתי ליד בתי משפט וליד עורכי דין ולא היו לי חיים הכי רגועים, ככה שבעצם הבחור שאמר שיהיה לו פסוריאזיס: פשוט תהיה רגוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() זה מה שגוגל מצא לי על פסוריאזיס
![]() ![]()
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצל אבא שלי היה די הרבה בהרבה אזורים בגוף, ועם השנים ונסיעות קבועות לים המלח כמעט ואין לו..
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לחבר של חבר שלי היה גנן ולגנן הזה היה אבא ואבא שלו נפטר ואשתו נשארה אלמנה ולה היה בן שלו היה כלב שלכלב היה גור ואת הגור חטף אחד שיש לו פסוריאזיס. אני מבטיח לך שזה לא בגלל ים המלח אלה בגלל פחות לחץ נפשי. לא יודע אךי לטפל בעצמי? הייתי נוסע כל שנה לפחות פעמים למרכז שניידר ולקפלן משהו כמו 5-10 פעמים בשנה. הייתי בא לפגישות עם רופאים שבאו מכל העולם כדי לאבחן מחלות עור בישראל(לא במיוחד בשבילי כן ![]() אתה לא יודע על מה אתה מדבר. |
|
![]() |
![]() |