|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לפתח גוף לחטב בעזרת : שכיבות סמיכה , סקוואט, כפיפות בטן ומתח ?
עוד משהוא איך אפשר להצמיד את הרווח בחזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() התשובה היא כן אך הצמיחה הדינאמית תהייה איטית , משאלותייך אני מבין שאתה רזה , לא ניתן לשנות מבנה של שריר אך עם הזמן והצתברות המאסה באזור החזה הרווח ילך ויצטמצם. העיניין הוא שבתרגילים הללו אתה "מתקיף" את השריר בזוית אחת בלבד ואין לך כאן יכולת גיוון ושינוי עלייך לגוון ולתקוף" את השריר מכל זוית אפשרית ולבלבל אותו כל הזמן על מנת שימשיך לגדול , טבעו של השריר בגוף האדם הוא לפתח חסינות כלפיי ההתקפה" שאתה מבצע ולכן השימוש רק במשקל גוף יזכה אותך בגדילה אך איטית . הכי חשוב הוא להקפיד על האוכל ועל התזונה על מנת באמת לראות תוצאות . כל העיניין עם משקולות הוא שאתה לאט לאט מעלה גם התנגדות בהוספת משקלים כל הזמן וכך השריר מתפתח .
שיהיה בהצלחה . ![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
או כמו שיעקב עזרא (נטורופט, תזונאי ומדריך כושר) כתב במאמר : "אימון הקשור במאמץ רב על שריר רצוני מסוים, כגון אימון משקולות, מאפשר גדילה של השריר על ידי כך שהוא גורם למיקרו-טראומה בשריר, כלומר נגרמים בו קרעים זעירים. בתגובה פותח הגוף בתהליך של תיקון הקרעים, תהליך אנבולי של סינתזת מולקולות חלבון, המביא לגדילה של תאי השריר שניזוקו באימון. תהליך זה של ריפוי ובנייה של השריר עשוי לדרוש כ-48 שעות. הקרעים הזעירים תורמים הרבה להרגשת הכאב הנחוות לאחר המאמץ" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד יואב מה עם החיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() הולך לאט מאוד בקצב איטי אבל תמיד במגמת ירידה היום בבוקר היה השייק חלבון האחרון ששתיתי לתקופה הקרובה אני עובר לחומצות אמינו בלבד וזהו, האירובי עולה לי פיסית ביוקר עקב כאביי ברכיים חזקים אבל אני ממשיך .
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אי אפשר לפתח גוף טוב מהתרגילים האלה
אבל יש תרגילים בייתיים אחרים שאשר לפתח גוף באותה יעילות כמו במכון. (כמעט כי במכון אתה יכול לעשות גם אותם ועוד דברים)
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() יואב אני לא רואה טעם בלקחת חומצות אמינו מכוון שמחקרים הוכיחו שאין חשיבות למהירות הספיגה אם אתה בצום של 15שעות+
כמו כן כמות החומצות אמינו שיש בשייק גדולה הרבה יותר מכמה גרמים בודדים שיש בכדור וזה יקר יותר, סתם כמה נקודות למחשבה ![]() גם אני זז עוד כמה דקות לאימון אירובי חחח בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי משקולות בבית אבל הרמתי 5 קילו בכל יד לדחיקת חזה וכל הגב שלי זז ולכן אני פוחד מזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
תפרוש לדוקים כל המחקרים מראים ששליפת דוקים לא תגרום לנזקים בגב ,(אם הערימה לא זזה)
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
|
![]() טקימה נראה לי שזה בעיקר המשקל גוף שחיברת אליו את ה 5 קילו ליצור עומס של משקל גוף+10 קילו.
חח
![]() |
#14 |
הושעה
|
![]() תלוי, יש תרגילי משקל גוף כמו מתח ומקבילים שמספקים התנגדות טובה שכמעט משתווה לזו של משקולות כבדות, ומצד שני יש תרגילים די קקה כמו שכיבות סמיכה וג'קסונים... (שכיבות סמיכה מילא)...
![]() |
#15 |
חבר ותיק
|
![]() מתח ומקבילים מספקים התנגדות של משקולות קלות+ אלא אם אתה שוקל 90 קילו
יש תרגילים שמספקים תרגילים בהתנגדות הרבה יותר גדולה
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
4 סופרסטים עליות מתח + שכיבות סמיכה 2 סופרסטים של מקבילים + שכיבות סמיכה הפוכים (סוג של חתירה) על הסל (שבנוי מהרבה מוטות) 2 סטים בנצ' דיפס על ספסל כשחזרתי הביתה עשיתי עם המשקולות 5 קילו שלי 1-2 סטים לכל תרגיל: לחיצת כתפיים בעמידה lateral raise כפיפת מרפקים בכל תרגיל עבדתי בטווח של 10-80 חזרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
הושעה
|
![]() לפעמים אנשים נוטים לזלזל בתרגילי משקל גוף רק בגלל השם הכולל שלהם. מה שהרבה מהם לא יודעים, שחוץ מתרגילי ה - 100 חזרות שספק אם עוזרים במשהו, יש גם תרגילי משקל גוף מצויינים וקשים.
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חח אבל השרירים שלי כואבים בנתיים מהחמש קילו אז מתי לעלות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() עכשיו !!!
5 קילו לחזה זה כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שלא תעשה את זה על הריצפה אהה מה זה הגב זז על מה עשיתה את זה?