|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() יש הצעות?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() אין פה הרבה גיוון
תמצאו אולם תארגנו מסיבה בת זונה קחו 40 שקל כניסה תכסו הכל ואולי גם תרוויחו משהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לשמיניסטים הייתי אומר האומן בת''א ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שאם רוצים אפשר לארגן מסיבה בת :):):):),מנסיון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() עזוב אחי כל הקטע זה לצאת לראות אנשים חדשים D:
אממ האומן תהיה מסיבה לשמיניסטים? יש פרטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אומן עכשיו... סילבסטר חוגגים אים חברים באיזה מקום שסוגרים או שאצל מישהו בבית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לכו לנערת ליווי.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יוצא כי לאמא שלי יש יום הולדת ב31 בדצמבר.
וגם סילבטר היה כומר נוצרי ששנא יהודים כמו היטלר וזה חג של הנוצרים! השנה החדשה אצלנו זה א' תשרי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
הושעה
|
![]() ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חברים ואני ארגנו מסיבה, בבית של חבר (יש לו מערכת בת זונה)
בחיים לא נהנתי ככה קנינו פול אלכוהול וxl והיה שם בר כזה ושם חילקו לכולם שתיה חופשי ובכניסה כל אחד שילם 15 שקל משו כזה, יצאנו מופסדים (יותר נכון חברים שלי, הם שילמו) אבל לא בהרבה אנטון, מה הקשר לתמונה? עריכה: עכשיו הבנתי lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() סילבסטר ע"ש הקדוש סילבסטר ולא שום אפיפיור, שאכן רדף יהודים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מי לא רודף יהודים? מי לא רדף? מי לא ירדוף?
תצאו לבלות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חברה! תלחמו גם אתם בבורות ואל תקשיבו לדברים סתם ובטח לא לדברים ששולחות פאקצות בהודעות שרשרת כי הן רוצות חיים טובים ולהתנשק עם הגבר שהם אוהבות!! (המבין יבין).
תקראו ותשכילו! http://news.nana.co.il/Article/?Arti...peID=1&sid=126
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() האומן עולה 200 שח כניסה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() חלאס לגלוש מהנושא כוסעמק מה אכפת לי מכל הכומרים והאפיפיורים האלה? תפסיקו לזיין במוח
תדברו לעיניין, והעיניין הוא המסיבות שיש בסילבסטר ולא הטווח שנעשה ביהודים או משהו בסיגנון חלאס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |