|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() שתיתי היום בפעם הראשונה את הקריאטין ה-NO XPLODE של BSN בטעם פירות וזה אחד הדברים הכי טעימים שיש בתחום אני ממליץ לכולם!
אבל יש לי קצת חור בהשכלה בנוגע לקריאטין אז פה אני צריך את עזרתכם 1-כמה זמן לפני האימון לקחת קריאטין?(זאת הפעם השניה שאני משתמש בקריאטין והפעם אני לוקח חצי שעה לפני האימון) 2-בניגוד לאבקת קריאטין הקודמת שהשתמשתי בה(AB ![]() 3-כתוב על הקופסא DO NOT SHAKE וכתוב stir powder with utensil,הבנתי שאסור לערבב את זה בשייקר כמו חלבון וצריך לערבב את זה עם utensil? תודה לעונים ובקשר לטעם אין מה להשוות לABB הקודם ששתיתי אותו ורציתי להקיא את הנשמה ובזה אני נהנה כמו בגלידה.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() גם אני רוצה לקנות תאבקה הזאת !
מאיפה השגתה אחי ?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() 1. 30 דק, כף מדידה (יש במוצר) אחד, אחרי תקופה מסוימת תעלה לשניים..
3. זה כמו קולה עם גזים, תערבב עם כפית בתוך כוס..
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גועל נפש...
אני עם לימון כבר הרבה זמן לא משהו בכלל גם חבר שלי עם ענבים עומד להקיא... בכל מקרה. על כל סקופ חובה 3 כוסות מים דבר שני קח את זה 30-45 דקות לפני אימון. אין צורך לעלות ל-2 אלא אם כן אתה לא מרגיש אותו בשלב מסווים וגם אז תקח 1 וחצי אל תבזבז אותו במכה בתקופת זמן קצרה. ופשוט אל תתן בו שייק לא כמו החלבון לנער... שים בכוס או בשייק תמלא מים תערבב עם כפית ולבריאות אחי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון הטעם פיצוץ לקחתי בטעם פירות וזה אין כאילו אני שותה מיץ,דבר שני זה מתערבב 3 שניות עם כפית בלי גושים משהו נדיר,דבר שלישי והכי חשוב לקחתי חצי סקופ לפני והיה לי ים כוח באימון בחיים לא הרגשתי ככה התאוששתי מאוד מהר מסט לסט והכל תקתק כמו שעון הדבר הזה מומלץ!
קניתי 2 אחד ליד הבית ואחד בישראלבודי זה הגיע אליהם לא מזמן,עזבו אתכם לימון ותפוז וכל השאר זה הדבר גם אני לפני זה שתיתי את האבקות חול ההם אבל למתקדמים אני ממליץ את זה,שווה את הכסף,ביחד עם התפריט החדש שבניתי לעצמי(בניגוד לפעמים הקודמות שגיל בנה לי)ולהוסיף לזה את התוכנית אימונים הרצחנית שבניתי לעצמי אני מצפה לתוצאות!
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא ניראה לי שזה קריאטין... זה כמו נאנו ואפור זה נותן פוש לפני אימון.. ניטריק אוקסיד..
הסלמס זה הקריאטין של בי אס אן |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ה-CELL-MASS הוא יותר פורמלה שמורכבת ברובה מקריאטין אבל הנו אקספלוד גם מכיל בתוכו קריאטין,
http://www.:):):):):):):):):):):):):):):):):)/store/bsn/xplode.html גם אם יש איזשהו סיכוי שזה לא קריאטין נראה לי שזה עדיף בהרבה.