|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כשאני מגיע לכ-14 אחוזי שומן בחיטוב אני פשוט נתקע
המטרה שלי היא 10 - 8 אחוזי שומן אני עושה 4 פעמים בשבוע ריצה בקצב בינוני במשך כ-40 דקות ובנוסף אוכל בכל יום 6 ארוחות כאשר בכל ארוחה חצי כוס אורז מלא או פרוסת לחם מלא אני 1.74 ס"מ על 72 ק"ג. האם האפשרות היחידה היא שורפי שומנים? או שיש "שיטות" בשביל לעזור בירידה בשומן? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ליפני שורפי שומנים ותוספים למיניהם, כמה זמן אתה מתאמן ואיך החלוקה?
תוסיף את התפריט שלך במאזן הנייטרלי (כשאתה תקוע באותו משקל עם התפריט) מה שכתבת לא מספיק בשביל לדעת מה אתה מכניס לגוף בכללי במשך היום ואם זה קצת/הרבה מדי לחיטוב שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אוכל חצי כוס אורז בארוחת בוקר?
![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() להגיע לאחוז שומן כזה אתם קודם כל צריך לדעת איפה אתה עומד בידיוק מיבחינת תזונה
כמה אתה צריך ואוכל חלבונים/פחמימות/שומנים, וכמה הגרעון קלוריות שלך שאמור להיות 68*משקל הגוף שלך ללא שומן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אם הורדת אוכל ועדיין אתה לא יורד אז זה פשוט הגנטיקה שלך ...
תעשה העמסה אחת ל-7 עד 10 זה ייתן לך פוש ואתה תמשיך לרדת . יש כאלה שלא צריכים לעשות העמסות מכיוון שהם יורדים ויש כאלה שלא כמוך אז פשוט תוסיף קלוריות אחת לשבוע .. ואתה תרד יופי
![]() |
#6 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() מה הרכב התפריט שלך מבחינת אבות מזון(חלבון,פחמימה,שומן)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז ככה
התפריט מורכב מ-5 ארוחות ביום, ארוחה בכל 3-4 שעות בכל ארוחה 25 גרם חלבון ועוד מנת פחמימות (או חצי כוס אורז או פרוסת לחם מלא או פרי) משתדל לאכול מאכלים רזים (גבינה חצי אחוז, פסטרמה, חזה עוף, טונה במים) אני לוקח אבקת חלבון מיד לאחר אימון + 5 תמרים. סה"כ BY THE BOOK... עובד abc , 10-12 חזרות (בלי סופר-סטים) מתאמן כשנתיים. לגבי העמסות, אני צריך עוד הסברים כי אני לא יודע מה זה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() תשתה הרבה קפה זה ישנה לך את רמת המטבוליזם בגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() 1. תתחיל לדבוק בתפריט קבוע רק ככה אתה תדע מהוא הגרעון היומי שלך והערכים בתפריט.
כמו ש"ואדם דאם" רשם לך אתה יכול לעשות העמסה פעם בשבוע למאזן נטרלי/חיובי קל 1.7 גרם חלבון, 0.4 גרם שומן כפול משקל, וכל שאר הקלוריות מפחמימות. 2. תקרא את המאמר של משה על חיטוב (http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1) זה יעזור לך ברגע שתתקע..
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת תוספי מזון
|
![]() עדיין קצת קשה לי לעזור מאחר ואין לי את התפריט מול העיניים אך לאור הפרטים שנתת ניכר כי:
1) זמני אכילת הפחמימה והכמות לא מתאימים לך 2) יש לעלות את כמות הארובי ואולי לשנות את זמן ביצוע הארובי בהצלחה, |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לפי המאמר על חיטוב באתר מתי שנתקעים צריך לקצץ בפחמימות שוב בחצי אם הבנתי נכון, ואם יש לך עוד מה להוריד, אם לא תעשה העמסה אחד לכמה זמן ותעלה את כמות האירובי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() מה לגבי תוספים שמספקים שומן איכותי?
מה היתרון שלהם, איך מומלץ לקחת אותם, וכו'? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() תנסה להפחית פחממות ותראה איך תירד
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה נתקע ב14% כי יש לגוף שלך מספיק פחמימות אז הוא לא מפרק שומנים...
תפחית את הפחמימות בצורה משמעותית...תשאיר בבוקר ובצהריים ובערב והלאה תנסה לאכול כמות אפסית. במקום אורז תוסיף הרבה ירקות ועוד חלבונים. בחיטוב לא צריך להגזים במעט פחמימות אבל צריך להפחית אותן בלי להגזים. |
![]() |
![]() |