ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-07-08, 17:07   #1
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y
ברירת מחדל סיירת או ניירת??צריך עזרה מהבוגרים פה

אני מתחיל לקבל זימונים לכל מיני דברים בצבא..
ואני פשוט לא יודע לאן ללכת..מבחנת הנתונים שלי אני יכול ללכת לכל מקום אני חושב
קב"א גבוה מאוד ופרופיל 97 ללא סעיפים
מחבינתי אני מוסגל להגיע לסיירות שהתכנון הוא שלדג/מטכל
וגם מהמודיעין אני מקבל זימונים ליחידות מחשבים..
בגלל שאני לומד מחשבים בבית ספר ודיי נמאס אז אני לא ממש רוצה להמשיך ללמוד בזמן הצבא ולהתעסק בדברבים של מחשבים ככה שחשבתי בעיקר לנסות להגיע לטייס ואחת מהסיירות ושמה נראה איך יתקדם..
דודה שלי שסיימה צבא אומרת שעדיף לי ללכת למחשבים(פרוייקט גאמא כנראה) כי ככה אני יוצא מהצבא עם משכורת גבוה +ניסיון+עבודה במקום לצאת כקרבי ולהתחיל מאפס...
ללכת לקרבי רק אם בטוח אני לא יתעסק עם מחשבים באזרחי ואי אפשר לדעת מה יהיה עד אז..
אז מה אתם אומרים..?עדיף ללכת לאחת הסיירות שזה הרצון בלי לחשוב מה יהיה אחרי צבא שאני מתחיל הכל מ0 והיא אומרת שאחרי זה אני יצטער שהייתי בקרבי כי אני מרגיש גבר שנלחמתי אבל לא הרווחתי כלום מהצבא ככה שבמחשבים יכולתי לצאת עם משכורת גבוהה ועבודה וידע וכל זה..
היא הייתה במודיעין במשרד ראש הממשלה משהו כזה ועבדה שמה עם תנאים מאוד טובים..
אז איך כדאי להחליט מה לעשות?איזה ניסיון היה לכם עם זה..?כל מידע יעזור
ישן 12-07-08, 17:13   #2
gilsXM
Banned

תעשה מה שאתה באמת רוצה, אם תעה משהו בגלל שאמרו לך שזה טוב וחפרו לך תצורה עם זה אתה תתחרט, תעשה את מה שאתה רוצה... ותאמין לי שאתה לא תצטער אם זה מה שאתה באמת רוצה
gilsXM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 17:34   #3
blinki
חבר פעיל

אם אני לא טועה שני הדברים לא חוסמים אחד את השני תלך לשניהם זה לא שהתקבלת למשהו תלך ותנסה כי לשני הדברים מאוד קשה להתקבל, חוץ מזה לשאלה קרבי או מחשבים זה שאלה שאתה צריך לענות עלייה תעשה את סדר העדיפויות שלך אומנם יכול להיות שאם תלך למחשבים תצא עם ניסיון ותיהיה לך משכורת גבוהה אבל כסף זה לא הכל ואני חושב שהשירות שלך בקרבי יהיה יותר משמעותי(למרות שאם תתקבל לשייטת/סיירת/טייס זה יפתח לך המון דלתות)
ואגב אם תלך עם הגישה של סיירת או ניירת רוב הסיכוים שלא תתקבל לטייס/סיירת כי זה נשמע שאתה עושה את זה בשביל היוקרה ולא בשביל לשרת את המדינה ורק שתדע שהגודים השונים והשריון עושים עבודה לא פחות חשובה(ולדעתי אף יותר) מכל הסיירות ויחידות העילית
blinki מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 17:40   #4
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

חחחחחח המשפט הזה היה בצחוק..אני רוצה ללכת לקרבי כי אני חשוב ששם אני יתרום יותר..יש יותר כאלה עם ראש שילכו ליחידות מחשבים וכאלה מאשר כאלה עם ראש שילכו לקרבי..ככה אני חושב שאני יתרום יותר למדינה..פשוט לא הייתה כותרת אחרת..
איזה דלתות יפתחו במקרה של סיום שירות קרבי בשייטת/סיירת?ברור שמבחינת אופי אני יצא אדם יותר טוב ויותר בוגר אבל צריך גם לחשוב על העתיד...בגלל זה אני לא יודע אם לחשוב על העתיד וללכת למשהו שאני ייצא מהצבא עם פתיחה טובה או ללכת ולתרום למדינה ומה שיהיה אחרי צבא כבר נחשוב על זה שנסיים...

והדברים כן חוסמים אחד את השני...ראיתי שכל עוד לא ביטלתי מודיעין אז הכל נדחה..אני צריך כנראה להחליט אם לבטל את המודיעין וככה יגיעו גם דברים אחרים או להישאר עם מודיעין ואז אולי בסוף אם לא ילך שמה אז אני יתחיל לקבל דברים אחרים...
ישן 12-07-08, 18:34   #5
BENQ
חבר פעיל

דיברתה על הקטע של עבודה..
מחשבים בצבא זה לא אומר שאתה רוצה להיות גם בחיים מהנדס תוכנות ודברים כאלה... למרות שככה עושים רוב האלה שאין להם זין ללמוד אחרי הצבא
אבל לדעתי מי שהולך להתקבל לעבודה מסוימת במיוחד עם פן ניהולי ויהיה כתוב ברקע שהוא היה בסיירת יותר מרשים מפרויקט גאמא
כך שזה תלוי בכיוון שלך בחיים
מחשבים והיי טק
או תפקיד ניהולי עם רקע צבאי טוב (מסתכלים על זה הרבה אצל מנהלים בכירים)

אגב דן מנו היה בסיירת ועכשיו הוא מרוויח 800 אלף ש''ח בשנה שמעתי ולא ביגלל המשפחה..
BENQ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 18:42   #6
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

איזה סיירת הוא היה?סיירת ניקיון?חחחחח
לא נראה יוצא סיירת..בכל מקרה
אני לא יודע מה אני הולך לעשות בחיים אחרי צבא..אני עדיין ילד
בגלל זה אני עוד מתלבט...אני מקווה שאתה צודק וככה זה נותן עוד נקודת מבט על הדברים...
אתה כבר אחרי צבא או משהו?מכיר כאלה שסיימו אחד מהדברים האלה ויודע איך הם הסתדרו..?
אני לא בטוח הולך לפרוייקט גאמא..הרעיון הוא משהו כנראה שקשור למחשבים/מודיעין/משהו כזה בערך..קטע של שירות לא קרבי אלא משהו בסגנון הדברים האלה..אולי ממרם וכו...
ישן 12-07-08, 18:54   #7
joker1
חבר פעיל

כללי:: דוד
שלח הודעה דרך MSN אל joker1

מי אמר שאתה בכלל תתקבל לשלדג או מטכל?
joker1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 18:58   #8
VoRteX
חבר פעיל

דן מנו היה במסלול של אגוז.. אבל הדיחו אותו והוא היה בגולני...
ובנוגע לפותח הדיון, תעשה מה שאתה מרגיש. ברור שאם אתה תעסוק בפרוייקטים המיוחדים שיש לצה"ל במחשבים זה יתרום בחיים הפרטיים.
אבל כפי מה שאמרתי, תעשה מה שאתה מרגיש. אני גם לומד מחשבים, אבל אני יודע שאני הולך לקרבי.

VoRteX מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 19:09   #9
BENQ
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי r0y צפה בהודעה
איזה סיירת הוא היה?סיירת ניקיון?חחחחח
לא נראה יוצא סיירת..בכל מקרה
אני לא יודע מה אני הולך לעשות בחיים אחרי צבא..אני עדיין ילד
בגלל זה אני עוד מתלבט...אני מקווה שאתה צודק וככה זה נותן עוד נקודת מבט על הדברים...
אתה כבר אחרי צבא או משהו?מכיר כאלה שסיימו אחד מהדברים האלה ויודע איך הם הסתדרו..?
אני לא בטוח הולך לפרוייקט גאמא..הרעיון הוא משהו כנראה שקשור למחשבים/מודיעין/משהו כזה בערך..קטע של שירות לא קרבי אלא משהו בסגנון הדברים האלה..אולי ממרם וכו...
חח יש לי בן דוד בממרם ובן דוד אחרי סיירת שלומד מנהל עסקים לתואר שני ויש לא אחלה עבודה ורכב
ואחרי שהוא מסים את התואר השני יממנו לו מהעבודה לימודים בחו''ל... בקיצור זה שהוא היה בסיירת בתפקיד פיקודי כל שהוא נורא עזר לו...
לגבי זה שבממרם הוא אמר לי שיש לו כבר הצעות עבודה לאחרי הצבא מכמה חברות היי טק
הוא מנהל מערכת משהו כזה יושב על מחשב ראשי.. לא יודע לא מבין במחשבים..
BENQ מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 19:16   #10
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

אני לא בטוח שאני יתקבל..אבל אני מאמין בעצמי וחושב שיש לי סיכוי טוב מאוד להתקבל..
הנה benq אני לא יודע בדרך של איזה דוד להיות..זה שעוד בצבא מחכה לו עבודה טובה או זה שאחרי צבא תחכה לו עבודה טובה בתחום אחר..
ישן 12-07-08, 19:17   #11
Tony Montana
חבר פעיל

אתה כל כך בטוח שאתה תתקבל לאיזה יחידה מובחרת שאתה כבר "מתלבט" אם ללכת למחשבים או ליחידה מובחרת. אז עצה ממני, אל תבוא בגישה שאתה בטוח ביחידה מובחרת ומה שנשאר זה לבחור כי יש לך עוד דרך ארוכה ארוכה ארוכה והסיכויים נמוכים להגיע ליחידות האלו. אז קודם כל תעבור את את מה שצריך (ויש מה לעבור) ולאחר מכן תתלבט (ובמידה ובאמת תגיע ליחידות האלו בוא נגיד שאחרי הצבא לא תתחיל מ-0).
Tony Montana מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 19:40   #12
Gil-G
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלGil-G

שלח הודעה דרך ICQ אל Gil-G

אם תגיע לסיירת מובחרת אתה מסודר בחיים אל תדאג
ותעשה מה שאתה רוצה ואוהב אל תעשה משהו שאתה שונא

"Ni bheidh an bua ach leis an Gra"

If you wanna Shoot, Shoot - Don't Talk

אני לא גיל גרנות
Gil-G מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 19:41   #13
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

בגדול מיחידות מודיעין מובחרות אתה בד"כ תצא ישר לשוק האזרחי, מצד שני אתה תיכנס לאיזושהי נישה שכבר עבדת בה 3 שנים ואתה עשוי לאבד עניין במהירות... אז זה קרש קפיצה טוב. מצד שני גם מסיירות ויחידות מובחרות יהיה לך את סולידריות של יוצאי היחידה שממוקממים תמיד בצמרת הציבורית, עסקית וכו'.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-08, 19:55   #14
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

אתם אולי לא קראתם הכל...בגלל שלא אמרתי למודיעין שאני מוותר אז זה בעתם דוחה את כל מה שיש חוץ מטיס עד שאני יעוף/יפרוש מהמודיעין או עד שאני יתקבל לאנשהו במודיעין ואז כל השאר כבר לא משנה כי אני במודיעין..
ברור שצריך קודם לעבור את כל זה אבל זה כנראה בחירה שצריך לעשות עוד לפני הכל...
אני יודע שעכשיו זה הזמן שמקבלים זימונים לכל המבחנים וכל זה+ליום סיירות למרות שזה עוד חצי שנה ואני לא רוצה לפספס את כל הדברים ככה סתם..
ישן 12-07-08, 20:11   #15
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

לא הבנת עדיין..אם אני עושה תמבחן של המחשבים אני לא עושה תגיבוש..אם אני עושה תגיבוש אני לא עושה תמחשבים..
ישן 12-07-08, 20:29   #16
TzachimmortaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלTzachimmortaL

צא מהפוזה של הסיירת או ניירת
אתה בא לתרום למדינה או סתם לצאת גבר בתור לוחם בסיירת?
דעה אישית שלי היא לך לקרבי, בין אם זה לגדודים או בין אם זה לסיירות (הלוואי וילך לך אם תנסה)
כי את ההתנסות של הקרבי אתה יכול לעבור רק פעם בחיים...
ללמוד תמיד יהיה לך ת'זמן, אווקי, אז בגיל 21 לא תצא עם תואר ונסיון, אבל יצאת עם הרבה חוויות ומקרים שלא יהיו לך באזרחות בחיים.
ולאן שלא תלך, בהצלחה שיהיה אחי
ישן 12-07-08, 20:29   #17
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

ככה כתוב באינטרנט לפחות..שהמודיעין או לפחות מה שקיבלתי הפרוייקט הזה דוחה את כל הדברים..
יש לי חברים קטנים ממני שהיו בצו ראשון אחרי וקיבלו כבר זימון ליום סיירות ודברים כאלה..לי ולעוד חבר היה כתוב מתאים לצוות אוויר והוא התקשר וזה אומר קבא 54+ ככה שגם אני כנראה אמור לקבל ליום סיירות וזה גם מה שאמרתי שאני רוצה בראיון אישי בצו ראשון ככה שכנראה הייתי אמור לקבל אבל כנראה לפי מה שחבר אמר זה דוחה את זה...
ישן 12-07-08, 20:31   #18
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tzachimmortal צפה בהודעה
צא מהפוזה של הסיירת או ניירת
אתה בא לתרום למדינה או סתם לצאת גבר בתור לוחם בסיירת?
דעה אישית שלי היא לך לקרבי, בין אם זה לגדודים או בין אם זה לסיירות (הלוואי וילך לך אם תנסה)
כי את ההתנסות של הקרבי אתה יכול לעבור רק פעם בחיים...
ללמוד תמיד יהיה לך ת'זמן, אווקי, אז בגיל 21 לא תצא עם תואר ונסיון, אבל יצאת עם הרבה חוויות ומקרים שלא יהיו לך באזרחות בחיים.
ולאן שלא תלך, בהצלחה שיהיה אחי
אם היית קורא מה שכתבתי מקודם הכותרת הייתה בצחוק כי ראיתי שמישהו כתב את זה פעם וצחקתי מזה..אני חושב ללכת לקרבי כי אני חושב ששם אני אוכל לתרום יותר פשוט..וכנראה שזה מה שגרם לי לרצות להיות בקרבי...וזה לא כזה קל להגיד לך לקרבי כי אולי פה אני מפספס משהו שלא תיהיה לי הזדמנות שוב..תלוי איפה אני יהיה בצבא...
ישן 12-07-08, 20:35   #19
TzachimmortaL
חבר פעיל

הסמל האישי שלTzachimmortaL

ציטוט:
פורסם במקור על ידי r0y צפה בהודעה
אם היית קורא מה שכתבתי מקודם הכותרת הייתה בצחוק כי ראיתי שמישהו כתב את זה פעם וצחקתי מזה..אני חושב ללכת לקרבי כי אני חושב ששם אני אוכל לתרום יותר פשוט..וכנראה שזה מה שגרם לי לרצות להיות בקרבי...וזה לא כזה קל להגיד לך לקרבי כי אולי פה אני מפספס משהו שלא תיהיה לי הזדמנות שוב..תלוי איפה אני יהיה בצבא...
קל להגיד לך לקרבי מסיבה אחת פשוטה
יש לא מעט אנשים שהלכו לקרבי, סיימו ת'שירות שלהם בכבוד, סיימו תואר או שניים ועכשיו עובדים במה שהם רצו מלכתחילה
ועכשיו אני מדבר אליך בתור אחד עם נסיון - בתור ג'ובניק אתה לא תרגיש שאתה עושה צבא, זה סתם מעפן סמוך עליי חח :p
ובנוגע להודעה הקודמת שלך, מיונים של מודיעין ימנעו ממך להגיע לסיירות \ ממר"ם \ כל מיון אחר שלא שייך למודיעין, אז תחליט כבר בזמן הקרוב מה אתה מעדיף ותסגר על זה עד הסוף
ישן 12-07-08, 21:01   #20
r0y
חבר פעיל

שלח הודעה דרך MSN אל r0y

אז זהו שאני צריך להחליט עכשיו ואי אפשר לחכות ולראות עד כמה רחוק אני יגיע בכל דבר..אני לא יודע מה אני רוצה בגלל זה...