|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קניתי באתר לפני כמה זמן את האבקה whey protein. עד עכשיו הייתי לוקח פעם פה אחרי אימון פעם שם לפני שינה ורציתי לדעת איך לעשות את זה נכון. אני צריך בסביבות ה140 מ"ג חלבון ביום, כשכל מנה של האבקה היא 32 מ"ג. אין לי דרך לחשב במדויק את כמות החלבונים שאני צורך בכל יום בלי האבקה, אבל אני מעריך שעם שני מנות כאלה ביום אני מגיע לכמות שאני צריך ואולי בכלל עובר אתה (ואני יודע שזה לא טוב). עכשיו השאלות שלי הן כאלו:
1. אני עובר פה קצת על התגובות ורואה שיש אנשים ששותים את האבקה בבוקר. אני אישית לא מבין את ההיגיון - הרי שריר אפשר לפתח אחרי אימון ולפני שינה, אז מה ההגיון לשתות בבוקר? מצד אחד זה יותר פרקטי ויותר נוח, השאלה היא מה היעילות של זה? 2. בקשר לזמנים - אחרי האימון, כמה זמן צריך לעבור מהרגע שאני מסיים עד שאני שותה את זה? עד עכשיו זה היה לי בערך 15 דקות, השאלה אם זה טוב? (כמובן שזה לפני הארוחה). בלילה - מרוב הלחץ וממה שהבנתי אני שותה ממש לפני שאני הולך לישון, 5 דקות לפני. השאלה היא אם תהיה לזה יותר יעילות גם בשעה לפני השינה. 3. בימים של פעילות אירובית - מה אתם ממליצים? מנה אחת, שתיים או בכלל לא? ואם כן, אז עדיף אחרי הפעילות או לפני השינה? 4. יש לי יום אחד בשבוע שאני לא עושה בו שום פעילות. מה לגבי צריכת האבקה ביום שכזה? תודה רבה על הסבלנות. |
![]() |
![]() |