|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
|
![]() זהו אני נישבר לי כבר מהחדר כושר שאני נימצא בו.
המדריך הבן אלף **** הזה סוגר כל פעם אחת בשבוע וזה דופק לי את הסדר של האימונים והחרא הזה אפילו לא מודיע שהוא סוגר אני בא בחום כמו חמור והוא סגור שם אני כרגע רוצה לעלות רק במסה ורוצה שתמליצו לי מה לקנות שגג יעלה 1000 שקל. מכונות לא נראה לי שכדאי לי כי גם ככה בקושי משפיעות עליי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יהיה קשה לקנות משקולות מספיקות בסכום כזה, למרות שתמיד אפשר לקנות דברים בהזדמנות ולקנות הרבה מתכת במחירים זולים.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
משתמש פעיל
|
![]() אחי תראה הדברים שהצבתי לעצמי לקנות הם
מוט אולימפי ארוך מוט w ספה מתכוונת מכל הכיוונים הרבה משקולות+2 מוטות קטנים רגליים בנתיים אני עושה ריצות ובטן כפיפות בטן גם ככה במכון שאני מתאמן אין מכונות הכל שם ישן ואני רק משתמש במשקולות ככה שיהיה לי אותו דבר פשוט אי אפשר להמשיך ככה אם החדר כושר שאני נימצא בו וזה היחיד בעיר שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() לא חשבת שיש את האופציה לעבור למכון אחר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש פעיל
|
![]() סתכל למעלה מה כתבתי זה היחיד בעיר שלי וזה חרא של חדר כושר ועומת מקומות אחרים בארץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תגיד לא אמרת שאתה עוזב?
ישראלדילדו על הזין שלך, אז מה אתה מגיב פה בכלל?. אם אתה כבר בא בהודעת פרישה מהפורום, לפחות תעמוד בה. אתה באמת יודע לעלות על העצבים, ואני מדבר בתך אחד שהיה מגונן עליך לא קצת כשכולם פה יצאו נגדך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() מה אתה עושה פה ??
סע סע יא ילד כאפות פתחת פה על הפורום ועכשיו תחוזר על 4 יא אפס |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
משתמש פעיל
|
![]() נו מה ניסגר תקללו אח:"כ את ראש ביצה עכשכיו תעזרו לייייייייייייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אויש יא אפס אחד זה פורום זה לא מרכז חיי חברה של אנשים כמו שהפורום הזה בשבילך. צא קצת מהבית ילד
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע במחיר הזה אי אפשר לקנות משהו רציני , תחפש בYAD2 דברים יד שנייה .
מוט אולימפי ארוך מוט w ספה מתכוונת מכל הכיוונים הרבה משקולות+2 מוטות קטנים תרכיב לעצמך מתח , תנסה לקמבן מקבילים ומעמד לדחיקה .
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עד 5 אני בכלל לא בבית אז איך בדיוק אני בפורום כל היום? חוץ מזה, מה הקשר למה שאמרתי? הילד הזה בא, חים את כל הפורום, קילל פה לא קצת, הודיע על פרישה(טחחח "פרישה" כולה פורום.. בכל מקרה, עם כמה שזה דבילי להודיע על פרישה מפורום, אם כבר הודעת לפחות תקיים.. ברור לי שהמנהלים לא יאהבו את הצד שלי בויכוח, אני לא בא לעשות בלאגן, סה"כ הרגשתי חייב להגיד את זה.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ניראה לי היתבלבלתה כי עם לא אז יצאתה הומו
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
משתמש פעיל
|
![]() כןן אחי זה בדיוק מה שאני מחפש לא צריך יותר מזה ואני גם מתכוון לקנות יד 2 לא משהו חדש אז יש מצב שזה יהיה בסביבות ה1000?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
משתמש פעיל
|
![]() אנשים מצידי תעשה אח"כ לינץ' שוטף דם על ראש ביצה עכשיו אני צריך ת'עזרה שכ'ם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() שמע אחי אני קניתי משקולות וספות בהזדמנויות טובות ווואלה יצא לי גם בסביבות ה1000 שקל אפילו פחות.. ויש לי סבבה של ציוד.. תחפש יד שניה אחי יש אנשים שמתים למכור ציוד במחירים זולים
|
![]() |
![]() |