|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה:
אני יכול ללכת לחדר כושר רק בימים ראשון שלישי ורביעי. ויום שישי/שבת אני ייעשה אימון בבית. חשבתי ראשון לעשות תוכנית FBW ושלישי ורביעי לעשות AB על הFBW חשבתי ככה: (יותר נכון AMIR מהפורום הביא לי ![]() רגליים: דיפ סקוואט' 8x3 עליות לתאומים (שוב לא יודע איך קוראים לזה, אני הוספתי את זה לכאן) חזה: בנץ' 8x3 גב: פולי עליון\ מתח 8x3 כתפיים: מילטרי לחצית כתפיים 8x3 יד אחורית: לחיצה צמודה\ מקבילים צמוד 8x2 יד קידמית: פטישים 8x2 בטן: כפיפות עם מכונה (זה אני סתם רשמתי, לא יודע איך קוראים למכונה הזאת). 15-20 דקות אירובי. אמיר רציתי לשאול אותך: כמה זמן לנוח בין סט לסט ומתרגיל לתרגיל? האם יש למישהו הערות/שיפורים בנוגע לתוכנית זו? (אני מחרתיים אימון ראשון בחדר כושר) השאלות בנוגע לתוכנית הן: מה זה דיפ סקוואט? (יש לי בעיה כשאני עושה סקאווט רגיל שאני לא יכול לרדת עד הסוף בסקאווט בלי כזה להכניס תברכיים פנימה) פולי עליון ניתן לעשות מקדימה, ומאחורה, מה עובד חזק יותר על הרחב גבי? ומה עובד חזק יותר על הרחב גבי: מתח צר או מתח רחב? ומה עובד על האמות? ועכשיו אני מבקש המלצות לAB שזה יוצא פעמיים בשבוע בימים עוקבים. |
![]() |
![]() |