|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
אני כרגע עובד מדריך בקייטנה מ7וחצי בבוקר עד 4 בצהריים. מרגע שאני ער, אני רעב לאללה אבל אין לי זמן לאכול ולקחת איתי אוכל אין סיכוי כי אני עובד המון מתחת לשמש במהלך כל היום (אין מקררים בכלל למרות שזה בקאנטרי גדול בחיפה) אז אני לוקח איתי רק 3 ליטר מים. ארוחה ראשונה: 10 בבוקר, מה שהילדים מקבלים אני מקבל גם - לחמניה עם שוקולד מוכן בפנים, יוצא 300 קלוריות לאחת, אני לוקח שתיים כאלה. ארוחה שניה 1 בצהריים 2 אפשרויות: - 2 לחמניות עם שניצל כל אחת (אין לי מושג איזה, לא טעים אבל אני רעב בטירוף). - המבורגר בלחמניה (שהיום אכלתי 3 כאלה). אני מעדיף את ההמבורגר רק בגלל הטעם. אני מגיע הביתה בסביבות 4, נופל לישון עד 8-9 בערב, אוכל איזה סנדוויץ' עם גבינה וזהו עד למחרת. הולך לישון בסביבות 2 בבוקר וקם בסביבות כמעט 7 בבוקר. אני מבין מפה שהחיטוב שהתחלתי (והופסק) כתוצאה מהעבודה כבר לא יראה תוצאות, אבל לפחות אני לא ישמין יותר? לאבד מסת שריר אני ממש בספק כי אני יחסית עובד קשה שם וכל הזמן פעיל (אירובי וגם אנארובי). יש למישהו את המושג אם לפחות אני לא ישמין רק מהתפריט (המאולץ) עד ספט'? **לקחת איתי אוכל לא בא בחשבון מהסיבה הפשוטה שאין לי איפה לשים אותו ובתיק בשמש זה יתקלקל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי כל מה שאתה אוכל אתה בטוח תשמין ואתה לא עושה שם ספורט
להשגיח על ילדים לא דרוש הרבה מאמץ כמו בריצה למרחקים ובחדר כושר או סתם אימון בבית . אני הייתי ממליץ לך לקחת 2-4 פרוסות לחם קל עם טונה שזה לא יכול להתקלקל וכמה ירקות ליד לפחות תוכל בריא וככה תשמור שלא להשמין |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל ספורט אני עושה שם והרבה
אם זה שעתיים בבריכה איתם שעה כדרסל שעה כדרוגל ריצות איתם כל מיני דברים כאלה, אני שותה 3 ליטר מים ב6 שעות שזה המון. בכל מקרה יש למישהו אחר הצעות אחרות? מה לגבי השינה שאני עושה בצהריים ובלילה? הבנתי שבשינה נורמלית של 8 שעות שורפים בסביבות ה2000 קלוריות, אז אני מאמין שבשינה של 4 אני שורף לא קצת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי הארוחות לא טובות ולא מסודרות בכלל .. !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שהוא יודע את זה בגלל זה הוא אלינו!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש למישהו מושג לגבי השאלה שלי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() די קשה שלא להשמין מ"תפריט" שכזה, תנסה לקחת איתך אוכל בכל מחיר אין מה לעשות קח דברים שלא מתקלקלים כמו טונה ופירות ולחם.. ובארבע שאתה מגיע הביתה תאלכ ארוחה טובה תלך לישון תקום ותאכל עוד משו אין כל כך מה לעשות...
|
![]() |
![]() |