|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מאוד אוהב לבצע סקוואט בדיפ ולרדת על שהתחת כמעט נוגע בריצפה אני ממש שונא את הגרסא שיורדים עד 90 מעלות בכל מקרה כבר כמה פעמים העירו לי על זה מאמנים שדי מבינים עניין שזה שוחק את הרצועות בברכיים האם יש אמת בדבר או שהם סתם מדברים שטויות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה הרבה יותר יעיל לדעתי לעשות דיפ וככה מרגישים יותר עבודה, אבל אם מדריך רואה אותך ישר אומר לעשות ב90 מעלות כי זה פוגע בברכיים,אז כנראה אם הרבה אומרים וזה לא אחד או שני מאמנים שלא מבינים -זה נכון...מצטרף לשאלה אני רוצה לדעת גם למרות שאני מאמין שזה נכון אבל כשמדובר בעבודה ממושכת רצופה וארוכת טווח
![]() |
#3 |
מושעה
|
![]() דווקא אצלנו מאמנים מעודדים דיפ סקוואטים אבל מה שכן הוא באמת מסוכן יותר לברכים מסקוואט רגיל שים משקלים נורמלים ואל תשתגע תעלה משקל לאט לאט ויהיה בסדר עדיף לא לשחק עם פציעות..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() זה לא יותר מסוכן לפי דעתי.
עומס מכני גבוה על העצמות והגידים מסוכן בכל מצב. העניין הוא שהעומס צריך להיות על השרירים ולא על העצמות. (למשל, כשבן אדם קופץ ממקום גבוה, הוא לא מקפל הרבה את הרגליים-חלק מעוצמת המכה מועבר לעצמות. לעומת זאת, אם הוא יקפוץ ויקפל את הרגליים עד הסוף, יותר סיבי שריר יוכלו להמתח ולכן פחות מהמכה תעבור לעצמות). אותו דבר אם מישהו עושה בנצ' פרס ומשחרר את השרירים בנקודה העליונה. המוט לא חייב ליפול, אפשר "לסדר" את הידיים ככה שהעומס יהיה על העצמות. בדיפ סקוואט המון מתאמנים "משחררים" את השרירים בנקודה התחתונה. הם צריכים להיות מכווצים. כל עוד הם מכווצים השרירים נמצאים בעומס ולא העצמות. משקולנים אולימפיים עושים המון סקוואטים, ואין להם בעיות ברכיים... לפחות ככה אני חושב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה דיפ סקוואט
ואין לי שום בעיה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() יש אמת בדבר.
אם כי הבעייה גנטית לדעתי
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() תקראו ותשכילו:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() המשך:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() המשך:
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() .......
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ........
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() .........
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שטויות במיץ עגבניות.
אם אתה שואל אותי, זה מיתוס שהתפתח ממתאמנים כוסיות שפחדו לרדת מתחת ל-90 מעלות. יש עובדות פזיולוגיות, והעובדות האלה מצביעות על כך שדיפ סקוואט לא יכול להיות מסוכן יותר לברכיים מסקוואט 90 מעלות, נקודה. טווח התנועה המלא של הברך קיים בכל מקרה, אז למה להגביל אותו? אתה לא רואה אנשים עושים לחיצה צרפתית עד שהמרפק מגיע ל-90 מעלות, נכון? אתה לא רואה אנשים שעושים פשיטות ברכיים במכונה עד למצב של 90 מעלות, נכון? דבר שני, בסקוואט 90 מעלות המומנט לברך הוא גדול יותר ולכן גם העומס לברך גבוה יותר. אז אני לא אומר שסקוואט 90 מעלות בעל פוטנציאל גבוה יותר לפציעות (למרות שיש כאלה שבאמת טוענים ככה), אבל זה לגמרי מפריך את זה שדיפ סקוואט מסוכן לברכיים. דבר שלישי, ככל שיורדים יותר עמוק, יותר עומס נופל על ה- Posrerior muscel chain, כלומר השרירים שנמצאים בצד האחורי של הגוף (תחת, ירך אחורית, זוקפי גב) ולכן באופן טבעי זה אותו עומס שיורד מהברכיים, ולא להיפך. מקווה שהצלחתי לשכנע אותך, שהמאמנים האלה (שאני לא ממעיט בערכם), כנראה בסקוואט לא מתמצאים הרבה מהסיבה שוינגייט מזדחל מאחור בכל הנוגע לתרגילים מהסוג הזה (סקוואט, דד ליפט שאגב אפילו לא מלמדים שם, שלא נדבר על הנפות אולימפיות).
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שאני עושה ראווז במכון המדריך שואל אותי מה זה חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() את האמת אני לא יכול לרדת מתחת ל100 מעלות בתרגילים שונים לטריספס כי יש לי קליקים במרפקים ( וכאבים) בגלל שהתרגלתי לאמן טריספס מנעילות , (ולא עשיתי את התרגילים הפשוטים לטריספס נכון)
אבל זה עובר ( לאט לאט)