|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() שמעו בדר"כ בחיטוב פותחים את הבוקר עם ברנפלקס (זה עם ה64 קלוריות למנה) שהוא לא ממש טעים גם מהסיבה שאין בו סוכר.
קבלו איזה טענוג מצאתי (אולי חלקכם מכירים/עושים את זה): שמים את הברנפלקס בקערה ומודדים את החלב בכוס כמו שרשום בתפריט, ומוסיפים לחלב 3 מ"ל של סוכרלייט נוזל http://www.sucrazit.co.il/sucaloz.htm שאין בו קלוריות, חלבון, שומן, פחמימות ונתרן! זה יוצא ממש כאילו יש בברנפלקס סוכר אבל בעצם לא שיניתם כלום בערכים ![]() תהנו ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קח 2 כוסות ברנפלקס עם עם חלב, ותלוי כבר בתפריט אם אתה יכול להכניס יוגורט תכניס אם לא אל תכניס..
תבשל את זה חמש דקות ויוצאת לך דייסה לא מהעולם הזה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחלה היתי דוחפת את זה לכל דבר, גבינות/יוגורט/חלב סויה/תה. זה באמת "משדרג". היום יש לי כבר בחילה וסלידה ממתוק ורק בא לי מלוחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני מחר מנסה, תפסתי מהמילה שלך :P כוס ברנפלקס+כוס חלב 1%+יוגורט יופלה 0%. במיקרוגל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא כדאי לך.. זה ממכר..
יש לי סיבה לקום בבוקר חחח.. שים לאיזה 6 דקות ככה וזה יצא לך בן זונהה.. ספר לי איך היה אה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב שיבולת שועל עם קינמון וסוכרזית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אכין ככה כל בוקר שיהיה לי זמן ![]() יצא ממש טעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() מה אתם אומרים שווה לקנות ?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חצי סקופ עד סקופ חלבון + חצי כוס חלב 1% אפילו אפשר כוס, תוסיף מים קרים אם בא לך להעלות את הכמות.
ערבב טוב, שים תברנפלקס בקערה ושפוך תשייק עליו. אחד הדברים הכי מטורפים שיש, אני אוכל את זה כל בוקר כבר שנה - ואף פעם לא נמאס תאכל את זה עם אגוזי מלך או פקאן גם שומן איכותי וגם מוסיף טעם אחושרמוטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה חדש כמו העובדה שארנולד לקח חומרים
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לא הבנתי בקשר לברנפלקס במיקרו.. כמה זמן לשים את זה במיקרו? או איך לבשל את זה בסיר (להוסיף מים, חום, זמן).
|
![]() |
![]() |