|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() עם במוצר מסויים יש דוגמא 80 פחמימות ו40 סוכר..
מה רע ב40 סוכר ? זה פחמימה כמו אורז וכול דבר ומגדילה אותו דבר רק אי נספגת מהיר.. אז אפשר לדעת מה האבדל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא ההייתי ממליץ לך לצרוך את הפחמימות שלך רק מפחמימות פשוטות מסוכרים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 284
כללי:: KATZ
גיל:: 17
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() ההבדל הוא כמו שאמרת במהירות הספיגה...
הסוכר נספג ממש מהר ובמקום לקחת את הזמן ושהפחמימה תגיע ליעוד שלה כאנרגיה היא תהפוך לשומן...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אולי לא הסברתי את עצמי טוב, אבל מקווה שתבינו את הכוונה. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 284
כללי:: KATZ
גיל:: 17
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() מה עדיף- שהפחמימה תהפוך ישר לאנרגיה לאט לאט, או שהפחמימה תהפוך לשומן ואז צריך להילחם על השומן שיהפוך לאנרגיה?
__________________
![]() |
![]() |
![]() |