|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() a
כתפיים: פרסים עם מוט - 5 סטים 5 חזרות. הרמת ידיים לצדדים - 6 סטים - 4 חזרות. גב: פולי רחב מלפנים - 5 סטים, 5 חזרות. חתירה עם כבל - 5 סטים, 5 חזרות. יד קידמית: קורלים עם דאמבל - 5 סטים, 5 חזרות. ריברס קורלס - 5 סטים, 5 חזרות. b בטן: כפיפות עם משקל, 5 סטים - 5 חזרות. סייד בנדס עם דאמבל - 6 סטים, 5 חזרות. חזה: בנץ' פרס רגיל/בעלייה/בירידה - 6 סטים, 4 חזרות. רגליים: פשיטת רגליים(מיותר אולי?) - 5 סטים, 5 חזרות. סקוואטים מלאים - 5 סטים, 5 חזרות. הרמת תאומים - 6 סטים, 4 חזרות. יד אחורית: בנץ' פרס עם אחיזה צרה - 5 סטים, 5 חזרות. פשיטות טרייספס עם דאמבל - 6 סטים, 4 חזרות. איך? יש לציין שאני רק מתחיל בנושא, והכל לקוח מידע שמצאתי באתר/ספרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() בעצם ניראה לי אני יעביר את הרגליים לa, כי זה שריר די גדול ולא יהיה טוב לעשות ביחד עם בטן וחזה, יותר מדי מתיש...
מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עצימות גבוהה מידי ונפח גדול מידי.
לפני שאתה מתחיל תוכנית אתה צריך לחשוב על מספר נקודות. - מה המטרה שלי? - באיזה רמת מתאמן אני? - איזה תרגילים אני יכול לעשות? - איזו שיטה תביא אותי לתוצאות? במידה ואתה מתאמן מעל 9 חודשים אתה צריך ללכת לתוכנית של יותר מתקדמים, כמו 5X5 ויש עוד כול מיני סוגים כמו Texas method. בAB הייתי ממליץ לך ללכת על תרגיל אחד מרכזי עם עצימות גבוהה וווילום נמוך כאשר יש מספר תרגילי עזר בעצימות נמוכה ווליום גבוה. בנוסף לפי מה שאני רואה, זה לא ברור לי כול כך מה אתה מגדיר ככוח. אתה תוכנית שלך היא תרגילי strengh אלה אם כן אתה עובד במהירות גבוהה מה שלא ציינת. אם אתה מחפש power זה תרגילים של כוח מתפרץ כמו התרגילים של ההנפות אולימפיות. כשליהיה לך תשובות לכל שאלות אתה תראה שהתוכנית שלך תיהיה הרבה יותר טובהץ
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עדיין מתחיל, לפי מה שהבנתי ממאמרים אפשר לאמן בבסיס לפי 3 מטרות: כוח, נפח וסיבולת.
אני רוצה פשוט לאמן כוח נטו, להיות מסוגל לעבוד עם כמה שיותר משקל, והבנתי לפי אחד השאכולות פה שמפרט על שיטות אימון למטרות האלה שצריך משקל גבוה, מספר סטים גבוה ומספר חזרות נמוך כדי להגיע למטרה הזאת. ופשוט עבדתי לפי זה עם תרגילים שאני אוהב ושעובדים בערך על כל החלקים בכל קבוצת שרירים והרכבתי לפי זה תוכנית. ואני לא עובד במהירות גבוהה. אממ... מה זאת אומרת "נפח גדול מדי? ו"תרגילי עזר"? אני יודע מה הם התרגילים הבסיסיים העיקריים, וכולם נמצאים בתוכנית חוץ מדדליפט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ויש כוח שזה STRENGH. POWER זה הנפות אולימפיות וSTRENGH זה פאוורליפטר. אם אתה מתחיל לאן אתה רץ? תנצל ת זהשתה מתחיל ומסוגל להעלות משקלים מאימון לאימון. תיקח תוכנית בסיסית ל שלושה ימים בשבוע בסגנון של 5X5 ACROSS ויהיה טוב. נגיד יום אחד SQUAT BENCH ROW יום אחד במקום הROW יהיה דדליפט ובמקום הBENCH יהיה PRESS. תתקדם מאימון לאימון במשקלים בקפיצות קטנות זאת אומרת שבסקוואט אתה יכול לעלות קילו-2 קילו מאימון לאימון ובתרגילים עם קבוצות שרירים יותר קטנות אתה יכול להעלות חצי קילו-קילו לאימון. תעבוד ככה עד שאתה נתקע, ברגע שזה קורה תיקח את המשקל של שבוע שעבר ותתחיל להעלות איתו שוב פעם זה ייתן מספיק מנוחה גוף שלך. ברגע שזה כבר לא עובד אתה יכול להתחיל לסבך את העניינים, אבל ביינתים לפי דעתי חבל שזה סתם תיכנס לאימון יתר עם תוכנית כול כך עצימה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() 4 חזרות לתאומים?!
כפיפות בטן 5 חזרות?! טוב שמע זה כבר יגרום לך לפציעה אני חושב... ובבטן לא נראה לי שזה יתן משהו..
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אז אתה אומר שבינתיים כדאי לי להתאמן כרגיל ורק עוד כמה חודשים לשקול מחדש את האפשרות הזאת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין כזה דבר תכנית לכח לידיים או משו כזה, אין כזה דבר תכנית כח נכונה עם מכשירים, הרחקות זה פציעות אתה רוצה תכנית כח? לך על התכנית של מארק ריפפטו 3x5, תחפש בפורום פאוורליפטינג נעזור לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ממתי עובדים כוח על שרירים קטנים?
|
![]() |
![]() |