|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר נרשמתי ליפני איזה חודש למכון כושר אני מתאמן
אני בן 15.. אני רוצה לקנות חלבונים בקרוב.. ממ אבל בקשר לעכשיו.. מישהו יכול לבנות לי תפריט אם אפשר?.. אני שוקל 45 אם אתם צריכים לדעתת.. גובה 1.63.. כי אני פשוט לא מצליח לעלות ממשקל הזה.. ליפני שנה שבדקתי שקלתי 45 גם.. וקיצר אני אכלתי בשנה הזאת טרפתי ואני פשוט לא יודע לאכול אני אוכל פה ושם ובאמצע הלילה איזה 3 בלילה אני פיתאום רעב אז אני קם לאכול.. קיצר ממש לא יודע אך לאכול.. ואני לא מצליח לעלות בגרוש אז מישהו יכול בבקשה? וממ בקשר ליד.. נכון יש תחלק של הכף יד שמחבר את היד.. אז אני רזה שם וזה ממש מפריע לי.. יש אפשרות אך להגיד.. "להשמין" את זה או משהו? כי זה מבליט תעצם ואני לא מת על זה בכלל.. תודה למי שעוזר אני ממש חדש פה ואני לא מבין כלום אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו תודה ![]() קראתי פה קצת.. ובקשר ל"עליה במסה" אפשר להמשיך להתאמן רגיל שעושים את זה אך שעושים? אני לא מבין פה כלום פשוט אני מאוד חדש בקטע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נאמן ישראלבודי - חבר יהלום
כללי:: אורן
חדר כושר: גאראג'
|
![]() תתחיל בזה שתאכל 6 ארוחות מסודרות כל יום.
ככה לא יקרה לך יותר שתהיה פתאום רעב באמצע הלילה. אחרי חודש ככה שתתרגל לתזונה מאוזנת תבנה תפריט רציני למאסה וזה אומר שאתה צריך להתאמן לפחות 4 פעמים בשבוע ,ובשלב הזה אתה חדש יחסית במכון אז הייתי ממליץ להעביר את הגוף תקופת הסתגלות קצרה [כ 3 חודשים]
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() לא ניתן להעלות להשמין/להרזות במקום צפציפי בגוף אצל כל אחד זה שונה (גנטיקה).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: KATZ
עוסק ב:: הרכבה ותפעול של הגברה ומערכות תאורה
חדר כושר: ספורטיב
|
![]() בקשר לכף יד שלך... עזוב אותה כרגע זה שטויות... תתאמן כמו שצריך ותגדל, האמה שלך תיהיה ענקית ואם החיבור ליד צרה זה יבליט לך את כל האמה שלך Xd
ואי אפשר להכין לך פה תפריט מאפס...
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אני ממליץ לך לשמור על השפה.. ואני כאן בניגוד לאחרים נמצא כדי לעזור ולתת תשובה מקצועית לשאלות של אנשים!
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה משנה ליפני המכון עשיתי ספורט..
ומה 6 ארוחות? :o מתי צריך לאכול אותם ומה לאכול כאילו מה שניצל פסטה..? יש הכל בבית רק תגידו מה אם אפשר מתי לאכול אותם כאילו בוקר.. ארוחת 10.. צהריים.. אחר צהריים.. ערב.. לילה? נכון? וואי ומזה תודה שאתם עוזרים :] קראתי בנעוץ משהו.. זה יהיה טוב לקנות אפקת עליה במסה לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() בוא נגיד ככה.. קודם תתחיל להתאמן באופן קבוע 4 פעמים בשבוע ואח"כ תתחיל לצרוך אבקה לעליה[גיינר] עכשיו ראיתי שאמרתי שעשית ספורט לפי המכון? הכוונה כנגד משקל גוף?
ותאכל בבוקר נניח ב 7:00 אח"כ 10:00 13:00 ככה כל 3 שעות בצהריים תנסה לאכול הרבה חזה עוף+מנה יפה של פחמימה פסטה או אורז קוסקוס... תתאמן שעה-שעה וחצי אחרי ארוחה מזינה ומלאה עדיף למשל אחרי ארוחת אחרי הצהריים שהגוף כבר מלא באנרגיה[מאגרי גליקוגן]
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לי, לא היה כוח לענות לו. המשך כך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה כ"כ קל להגיד "יש לך פרק יד קטן וזה מעולה, זה יגרום לאמה שלך להראות גדולה יותר"
אבל למי שיש פרק יד קטנה ב90% מהמקרים יש גם אמה קטנה תן לאמה שלך לגדול לבד.. אין לך מה לעשות
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי לו פה יותר מידי חוץ מזה שיתחיל לאכול 6 ארוחות ועובדה שזה חידש לו.. אני לא עניתי לשאלה שלו בכותרת כי אין לה תשובה וחוץ מזה אתה לא חייב לקרוא את מה שאני כותב אם אתה מסתדר לבד (= תודה ויום טוב אורן צוות ישראלבודי
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() כי הוא אמר שיש לו התקפות רעב באמצע הלילה אז עדיף שיאכל 6 ארוחות למנוע את זה...
לא התווכנתי שיאכל בוקר ביניים וצהריים רק כתבתי את ההתחלה ושאח"כ יאכל כל 3 שעות
![]() |
#16 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אם הוא יאכל כל 6 שעות אבל ארוחות גדולות יותר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() יותר בריא לגוף הרי זה ידוע אחי גם בעניין צבירת השומנים ... עדיף מאשר שיאכל 60 גרם חלבון בארוחה ולא יספג לו הרוב
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() במה אני טועה אחי?? אם הוא יאכל ארוחה נניח עם 55 גרם חלבון במכה זה לא הכי מומלץ
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() אורן היקר,
אתה מטעה כאן ציבור שלם שלמד להתעלם מהמיתוסים של כמויות בארוחות וכו'... מציע לך לחפור קצת לעומקי הפורום ולקרוא על המיתוסים האלה שנופצו, אין קשר בי כמות החלבון בארוחה לכמות החלבון שתספג. |
![]() |
![]() |