|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() לא בשבילי..בשביל מישהו אחר..
הוא התחיל להשתמש בירוק ועבר לחום,כבר פעם 5שהוא מעשן חום.. ורק 3אנשים יודעים על זה,כל השאר פשוט לא מקבלים את זה.הם פשוט מכחישים את זה בכל תוקף. והוא גם שותה,שותה בכמויות כל יום 350מיליליטר+- אז אני חושב על לספר להורים שלו,שישלחו אותו למוסד אל-סם..או איך שלא קוראים לזה.. אז מה דעתם?!כאדי לעשות את זה?!כי הוא ממש הדרדר.. מתלמיד של 90+ ל60- |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תספר להורים זה רק יעשה בלאגן..
מניסיון עם חבר גם כן שהתנסה הידרדר ובולשת גילו אותו ולא יודע איך הוא הסידר את זה שלא יספרו להורים שלו והוא לא יגע בזה יותר לא יודע ממש מה הסיפור שם.. וההורים שלו לא יודעים אבל הנה זה הבהיל אותו והוא יפסיק נראלי.. תנסו אתם החברים לעזור לו לתמוך בו ואם זה לא יעזור אז אני כבר לא יודע ממש מה לייעץ לך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טל תגיד לי אתה רציני .?? יעשה בלגאנים ??
ברור שתספר להורים , פה אין קטע של שטינקר או חבר שתוקע סכין בגב פה זה עניין של חיים של בן אדם , כמה שהוא יכנס לטיפול יותר מהר הסיכויים שהוא יצא מזה יותר גדולים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל פעם שההורים שלו לא בבית,הוא הולך לשתות.. והוא התחיל לעשן חשיש,והשפעות של החשיש ממש דפקו אותו. בסוף ההומו יודה לי. מילא,אני ועוד חבר שלי וידידה יודעים על בטוח שהוא מעשן חשיש. אבל כל השאר,פשוט מסרבים להודות בזה..הם אומרים שאנחנו ממציאים.וזה הוודקה.. מה לעשות כאדי לשכנע אותם? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא רוצה להיות המחנך לרעה של הילדים,
אבל זה ממש ממש ממש לא מקרה לאל סם. הוא כולה סטלן
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אולי זה פשוחט הכניסו לי לראש כי אני מכיר כמה,אבל זה לא כזה סיפור כמו שעושים מזה. ואם המצב באמת גרוע אז תספר,אני מכיר כמה חברים טובים שהשתמשו ומשתמשים והמצב שלהם סבבה זה לא שהם מכורים או משו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() אם תספר להורים זה לא יעזור.. תיקחו אותו כמה חברים תדברו איתו תתחברו אליו אם אתם לא ממש חברים טובים שלו תיהיו איתו כל הזמן בהפסקות בבצפר ואחרי בצפר תדברו איתו על זה ועל כמה שזה מסוכן לגוף ולא טוב ולאט לאט הוא יצא מזה שמע לי.. אל תעשו עליו לחץ חברתי תשגעו אותו וזה.. לאט לאט הוא יצא מזה..
בהצלחה לכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא רק שהוא משתמש בחרא הזה,אלא הוא גם שותה.כל פעם שהוא יכול Oם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() השתמש בירוק ועבר לחום..? שניהם זה אותו הדבר אם לא ידעת (אותה השפעה)
בכל אופן אתה יודע כמה אנשים מעשנים גראס אחי..? זה לא יהרוג אותו, הוא יצא מזה לבד בסופו של דבר |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
לכו שחקו דמקה ודברו איתי ב30.13... חחח לדעתי לספר כי הציונים שלו זה דפיקה ובטח הוא גם באיזור הבגרויות עכשיו לא? |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
במתכונת בהיסטוריה הוא בכלל לא עשה אותה.. אפילו לא התכונן,וזה מתי שהוא רק התחיל לעשן חשיש.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ולנושא: וואללה יש לי חבר שעישן כל התיכון, עשה 15 יח' מחשבים, וסיים את כל התעודה עם ממוצע מעל 90. אחד שהוריד כל יום כמה ראשים, ושתה כל יום לפחות 2 כוסות וויסקי. קיצר חאלס לזיין בשכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |