|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אוקי מקווה שזה מתאים לפה הייתי רוצה לדעת איך רוב האנשים בנו את התוכנית האימונים עם המאמן או לבד כי יש הרבה מאמנים שלא מבינים כול כך וסתם מבזבזים תזמן תוכניות דפוקות אז סתם מעניין לדעת בניתם תתוכנית האימונים שלכם מה שיש לכם עכשיו או בעבר עם המאמן או שפשוט בניתם לבד-נעזרתם בחבר לבנות. הקיצר איך בניתם תתוכנית אימונים שלכם עם המאמן או בלי?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() בלי מאמן.
הכי טוב ללמוד לבד, לקרוא הרבה חומר ולהבין בידיוק איך הגוף והתזונה עובדים ואז ליישם. רק מישראל בודי אפשר ללמוד טונה חומר =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בהתחלה המאמן
אחרי זה אתה שידרגתי לבד את התוכנית הוצאתי תרגילים שאני לא אוהב , הוספתי תרגילים שאני אוהב משחק עם זה.... הבסיס זה מהמאמן אבל חלק מהתרגילים שיניתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נו אחי מה נסגר איתך ועם המאמן שלך? אתם שולם? מה אתה עושה בסוף,עוזב את המכון?
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צח חאלס להתעסק בחרא.
לא יודע מי בנה לך את התוכנית מייק או אמיתי אבל תאמין לי שלא סתם... אתה חדש עוד תבין אין לך מה להתחיל תרגילים כבדים דדליפט סקוואט זה גם לא תרגילים שאתה יכול בכלל לשים משקל... תעשה את התוכנית שהוא נתן לך תמשיך לאכול כמו מכונה תגדל. עוד חודש תשנה תוכנית הוא יתן לך Ab טוב מאוד תאמין לי אם לא טוב אם הוא עדיין לא מתייחס או עדיין מביא לך חרא תוכנית תבוא אליי ונעזור לך.
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה קורה אסי ומי שבנה לי זה שרון והוא אמר לי חודש והוא בונה לי AB תקשיב על מי עדיף לי ללכת אמיתי או מייק מי הכי טוב?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה עוד חדש נסה להבין אותו... עוד חודש הוא ישנה לך תוכנית אם באמת אתה רואה שזה לא מתקדם לשום מקום והתוכנית סתם דפוקה אז בסדר אל תדאג בוא אליי...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי אתה חופר בלי סוף על תכנית מסכנה אחת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מאמן תותח!!!!! בחד כושר כל מילה זהב
לא מיתווכח איתו הוא בונה לי תוכניות אבל אם אנ לא אוהב איזה תרגיל אני מחליף לבד
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() וואי כפרה עליך אתה חופר כמו לא יודע מה
אתה לא סגור על עצמך ובעיקר לא על התוכנית שלך אני יגיד לך דבר כזה גם אם תתאמן על תוכנית מפגרת אבל תאכל טוב, אתה תראה תוצאות העיה שלך שאתה לא אוכל טוב בגלל זה אתה לא רואה שום דבר ואוכל סרטים על תוכניות אימונים אתה כבר חודש לא סגור על תוכנית, וגם עוד שנה אתה לא תהיה אם אני זוכר טוב תנתונים שלך אתה חייב לאכול, ככה שהתוכנית כמעט לא רלוונטית במצב הזה |
![]() |
![]() |