|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהוא יכל לתת לי כמה תרגילים לאימון זריזות הידיים מבחינת אגרופים (כמו בבוקס) וגם תוכניות לגמישות אם יש למישהוא לעונים תודה מראש
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() זה אתר בודיבילדינג!!!
גמישות ידיים זה דבר מוזר כי תכלס הידיים הם שרירים גמישים מאוד טבעית ויש להם טווח תנועה מלא מה שהעצם מאפשרת (לעומס הרגליים שלא מאפשרים טווח תנועה מלא של העצם בגלל הגמישות) ובקשר למהירות אתה צריך להרים משקלים גדולים ומהר יש עוד כמה תרגילים שונים שכל מיני אומני לחימה השתמשו בהם אני לא ארחיב עליהם לא בא לי לתת עצות חזקות מידי לאנשים כי אף אחד לא מעריך את זה
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי, אני מבין בזה קצת.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רוב הקסמים של קלפים וכו' עובדים בעיקר על הסחת דעת ובינתיים עשיה של כל מני טריקים לכאורה מאוד פשוטים של למשל לקחת שני קלפים ולומר שזה קלף אחד וכל מני דברים כאלו. זה טכניקה שצריך ללמוד אבל כל אחד יכול ללמוד וזה ממש לא תנועות זרירות שאי אפשר לראות או משהו.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אבל מה שהתכוונתי זה שיטות שונות שאומני לחימה משתמשים בהם אין לי עצבים לכתוב את זה
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() נו בחייאת תכתוב אחי...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מתכוון אני חושב אם תתאמן על תנועה מסויימת הרבה זמן אז עם הזמן היא תיהיה הרבה יותר מהירה..
כמה שיותר ותק וניסיון ככה תיהיה יותר טוב |
![]() |
![]() |