|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פעם ראשונה שאני מעלה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חסרה המון מסה, או שאתה על אחוז שומן גבוה או שאין לך בכלל שריר ביד...
בקיצור תעשה מאסה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מצאתי שחסרה מאסה אני מצאתי שחסרים שרירים!
לא על כל הודעה צריך להגיד שחסרה מאסה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה מבאס לו תחיים?!
אחי יש לך כתפיים טובות יחסית,השאר לא משהו תפציץ במאסה,בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מסה?! אני כל החיים עובד על מסה. אני בן 16 גובה 1.73 שוקל כמעט 80 קילו.
לגביי היד אני יודע, לא רואים את הבליטה ממש (אחוז שומן גבוה... ![]() ורק שתדעו שהתמונות ממש מורידות, במציאות זה נראה שונה במיוחד החזה שהוא ממש בולט אצלי . הוא והכתפיים נחשבים להכי מפותחים אצלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ערב טוב חבר ,
לפי מה שאני רואה , אני יכול לפרגן לך על הכתפיים , בייספס נחמדים מאוד , אבל כמו שציינו פה אז באמת כדאי שתיתן עוד קצת במאסה והכוונה היא לאכול כמו שצריך אחי בלי לתת חשבון , במידה ואתה רוצה באמת לקבל מאסה מכובדת וחשוב לתת דגש באימונים על קטע של חזה כי איכשהו לפי התמונות פה אפשר לראות שהוא לא הכי מפותח שיש -אבל- כמו שציינתי , יש פוטנציאל גדול אצלך! תעבוד חזק על בייספס , כתפיים וכל שאר הגוף כמובן ומצפה לראות תמונות שיפור שלך בקרוב אחי. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתם רואים?! זאת תגובה כמו שצריך! לא להוריד מוטיבציה וסתם לחוש על אחרים ,זאת תגובה כמו שצריך בונה ומחדירה מוטיבציה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.
|
![]() אתה על אחוז שומן די גבוה עם מעט שריר תעשה חיטוב ותתחיל מסה נקיה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מסה דחוף אחי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני שם דגש על מסה, כל אימון אני קורע את עצמי במשקלים (6 חזרות ואפילו 5). אני יודע שיש לי אחוז שומן די גבוה ותאמין לי שאני אוכל הרבה. אולי בתמונות לא שמים לב אבל אני די רחב וגדול ביחס לילדים בגיל שלי (בין הגדולים מהמתאמנים בחד"כ שלי וילדים מהשכבה ובכלל מתאמנים בגילאים גדולים יותר) אני לא יודע למה אבל קיבלתם רושם שאני שחיף. אני בכלל לא!!! עוד יומיים יש לי בגרות בלשון וסיימתי עם הלימודים ברוך השם. אני מתכוון לחיות בחדר כושר, עד עכשיו הלימודים ישבו לי חזק על הראש והיה לי קשה להשקיע, ממחרתיים יש לי חודשיים חופשיים של חדר כושר נטו. אני מעלה את התמונות עכשיו בגלל שעוד חודשיים אני רוצה לראות את השינויים. שאלת השאלות שלי היא איך אני מוריד אחוז שומן אבל לא פוגע במסת השריר?! פעם בשבוע יש לי אימון ריצה של 8 ק"מ (לפעמים הוא 12), אני עושה אותו בעקרון בשביל לשמור על כושר אבל אמרו לי שריצות ארוכות מידי פוגעות במסה ובפיתוח של הגוף. מה אתם ממליצים? צריך הרבה אירובי שבשבילו מקריבים מסה..... (בעיה נוספת אצלי זה הממתקים שאני אוכל הרבה... צריך להתחיל עם תפריט מסודר) אני שוקל להתחיל עם תוספים, מה אתם אומרים על קריאטין ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81 בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חושב שהחודשיים האלה אני הולך להפציץ מאסה (כמו שעשיתי עד עכשיו) ולשלב קריאטין ואבקות חלבון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
כללי:: איש המאסל
עוסק ב:: לספור כבשים
חדר כושר: גולד ג'ים
|
![]() אחלה טרפזים אחלה כתפיים.. מאסה גבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עדיף שתעשה posing בלי גופיה , זה סתם יכול לפגוע .
סהכ אחוז השומן בינוני עד גבוה ועוד אין הרבה מסה, למרות שהכל יחסי ויכול להיות שעשית התקדמות יפה עד עכשיו. אולי שתחטב בכמה קילו - וויזואלית תראה יותר גדול, או שתוסיף מסה... העיקר שתמשיך להתאמן אתה בתחילת הדרך.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני יכול להגיד לך שאימון ריצה של פעם בשבוע ולא משנה אם זה 8 ק"מ או 10 , זה לא מה שיעשה את העבודה , הייתי ממליץ לך לשמור על תזונה נכונה , יש פה באתר הרבה מאמרים על תזונה ותפריטים ואני מאמין שאם באמת תרצה לבנות לעצמך תפריט אז אנשים יותר מישמחו לעזור לך בפורום זה דבר ראשון. דבר שני שהייתי ממליץ לך זה לעלות את אימוני האירובי בשבוע ל 3/4 אימוני ריצה במידה ואת אוהב לרוץ ואם לא אז אימוני סטפינג בחדר כושר או כל אימון אירובי אחר לשמך זמן של כ חצי שעה עד ל 45 דק' מקסימום עם כמובן תזונה נכונה , אני מאמין שתוך טווח זמן של כחודש וחצי-חודשיים תראה כבר את החיטוב ותוצאות לא יאחרו לבוא. כמובן שאין בעיה שתשלב קראטין ביחד עם אימוני אירובי וזאת ע"מ לא לאבד מסת שריר מיותרת וכמובן לשמור על הכוח במהלך האימון ולאחריו. הייתי ממליץ לך בראש ובראשונה לרכוש אבקת חלבון שזה האלף בית של פיתוח גוף ולאט לאט להעמיק את הידע ע"י קריאת מאמרים וכו'... במידה ותצטרך עזרה כלשהי אחי תרגיש חופשי לפנות. בהצלחה בהמשך הדרך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי אבקות חלבון ואני מתחיל עכשיו גם עם קריאטין. לגביי השייק של הבוקר, עדיף לשתות אחרי הריצה נכון? בשביל לא לשרוף את החלבונים.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הנה דוגמא לאחד עם מאסה אבל חרא גנטיקה ככה שלא רואים את זה ... בעסה לך בחור... תעשה חיטוב אולי יעזור
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבא שלי היה ספורטאי הרבה מאוד שנים ואני רוצה לראות אותך עם כושר כמו שלו בגיל 52.(יוצא סיירת תן כבוד). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ועוד משהו: יש פה כמה שתופסים פוזה וזה ממש מעצבן (ועוד כאלה שאפילו לא העלו בכלל תמונות). אני ראיתי את התמונות שלך אחרי המסה ובאמצע החיטוב ואתה לא נראה לי כמו אלי האנה שיכול להביא הערות מזלזלות כאלה. אני מפסיק להיות נחמד אני מוכן לשים כסף שאני אוכל כמוך לארוחת בוקר, עוד מחוטב קליל שאפשר יכול להרים על בייספס פותח את הפה. |
|
![]() |
![]() |