![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך הכי כדאי לשלב בדיקה של RM1 בבנצ'/דד ליפט (באימונים שונים כמובן)?
לעשות את זה בתרגיל הראשון? לעשות חימום אם מישקל בינוני? תודה לעוזרים ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן, תרגיל ראשון אחרי סט של חימום עם משקל בינוני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי נותן 2 סטים קציניים של חימום, בלי לזלזל
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תן 2 סטים חימום 15 חזרות עם משקל בינוני ,מתיחות לכתפיים קצת תרגילי התנעה ומשם תגש.
Rm1 קצת מסוכן כי יהיה לחץ ממש גבוה על הכתפיים,אני בכל מקרה לא אוהב לעבוד ב Rm1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
6-8 יספיקו לדעתי, ה15 סתם ירוקן מאגרים ויתיש אותך לדעתי. (חוץ מזה שהמאמר שתורגם פה בנעוץ תומך בטווח חזרות כמו שאמרתי)
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נגיד אם אתה שם יותר מ 40 אחוז +- מRM1 שלך אז כן 8-6 יספיקו לדעתי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() טעות 1: חימום של המון חזרות
מספר גבוה של חזרות (10 ומעלה) גורם להפרשה של חומצת חלב אל תוך הדם, אשר פוגעת משמעותית ביכולות של מערכת העצבים להפעיל יחידות מוטוריות של סיבי שריר מהירים. לא מומלץ לעבור את ה6 חזרות בחימום. לא משנה מה המשקל, לא צריך להגיע ל15.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אחי במשקלים כל כך נמוכים זה לא משמעותי,כל מה שאתה עושה זה להניע טיפה את המפרקים.
סתם דוגמא אם אני עובד Rm1 125 אז בחימום אני יעשה עם 50 קילו,במשקל כזה אין ממש השפעה כי המשקל די זניח פה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חימום עם משקל קל, עוד סט או 2 עם משקל בינוני.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
לדוגמא הRM1 המוערך הוא 100 ק"ג , חימום תעשה 50 ק"ג 6 פעמים (אפשר קצת יותר), אחרי זה תעשה 90 ק"ג חזרה אחת, הצלחת? תנסה 95 ק"ג לעוד חזרה , הגעת ל100 ק"ג והצלחת? תעלה בעוד 5 ק"ג עד שתגיע לכשל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה לכולם.
אז אני יעשה 50% 6-8 חזרות, ואז בסביבות ה-90% ואחרי כל סט אני ינסה להעלות מישקל כדי לישבור את השיא. זה בסדר?
![]() |
#13 |
|
![]() נשמע בסדר.
תנסה ותרגיש איפה לשנות אם צריך
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: מתאמן בבית
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה שכן תשמור על מנוחה בן הסטים לפחות 3 דקות.
![]() |
#16 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() איך 2 סטים של חימום?!
אני עושה 4 סטים חימום לrm5, ואתם מתכוונים לעבוד בrm1 לאחר 2 סטים של חימום?!
![]() |
#17 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אבל מן הסתם זה לא יפגע בכוח בעצם ? כאילו זה לא יקח לי כוח וימנע ממני לבצע את ה-1RM שאני רוצה להגיע אליו לבסוף ? בכל זאת אני עושה 3 סטים של 1RM עם משקל מכובד לפני ה-1RM שאני רוצה להגיע... ועוד לפניהם יש לי גם חימום עם 7 חזרות נגיד חצי משקל... לא עדיף לעשות את החימום ומשם לעשות נגיד 2 סטים שאחד מהם זה ה-1RM מטרה... ? כלומר נגיד אני רוצה להגיע ל-100 קילו.... חימום 50 קילו 6 חזרות 90 קילו 1RM 100 קילו 1RM דרך אגב לא בא להסביר לך או משהו אלא זו שאלה כי אני לא ממש מבין בזה פשוט זה נראה לי די הגיוני... נ.ב מצטער על ההקפצה המטורפת אבל מצאתי את זה במנוע חיפוש והיה חבל סתם לפתוח עוד דיון פשוט מעניין אותי כרגע הקטע של ה-1RM אני מנסה לבדוק גם אצלי.
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ממש לא. אתה רק תפגע בעצמך אם ישר תקפוץ לRM1. כאשר אתה עושה RM1 מופעל לחץ עצום על הגוף שלך,אם תעשה את זה בלי חימום כמו שצריך [ולא, 2 סטים של משקל בינוני זה לא מספיק] וישר תקפוץ לRM1 אתה עלול להפצע. |
|
![]() |
![]() |