|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי לעבוד בתוכנית שלי על לחיצות בשכיבה במוט, רגיל ובזווית במקום עבודה על חזה במכונות.
עכשיו לא יודע, אני עושה 3 סטים בלי שיפוע, 3 סטים עם שיפוע (ובנוסף 2 סטים פרפר בסוף) ולא ממש מרגיש את החזה. אני אוחז באחיזה רחבה, יותר מרוחב כתפיים, ומוריד לחלק התחתון של החזה, ולא יודע אני לא מרגיש את החזה עובד כמו שבמכונות הייתי מרגיש. אני מתעייף , ויותר קשה לי בכל חזרה ובכל סט, אבל את הקושי אני מרגיש בידיים ולא בחזה. האם זה ככה גם אצלכם? או שאולי אני לא עובד טוב או משהו??? מה אתם אומרים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מרגיש את החזה בצורה משמעותית...
כשאתה עושה לחיצת חזה תבקש ממדריך כלשהו לשים עליך עין ולבדוק אם אתה עושה נכון. אני ממליץ לך לקרוא את המאמר הזה אולי הוא ישנה משהו... http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=11029 בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יכול באמת להיות שאתה לא עובד נכון, אבל אישית אני לא מרגיש בנץ' כל אימון, כשנכנסים לשיגרה אני כבר לא מרגיש אותו, והעבודה שלי נכונה. משום כך מדי פעם אני משנה את טווח החזרות, יורד ועולה ובכללי פשוט מגוון, כך הגירוי מקסימלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() במכונות יותר קל להתרכז במה שאתה עושה כי המכונה עוזרת לך וכשאתה מרוכז אתה יותר מרגיש את השרירים ובחופשי זה קצת דורש יותר יחולת...
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע גבר, לא שמעתי כזאת ערימה של שטויות בחיים שלי. המכונות עוזרות לך להתרכז? חופשי דורש יותר יכולת? או שאני אהבל או שאתה לא מסביר את עצמך כראוי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() המכונות בעצם מבודדות את העבודה על שריר כלשהו...
לדוגמא פרפר ופלייס-פרפר לרכז את כל העבודה על החזה ופלייס עובד על עוד הרבה שרירים והרבה שרירים עובדים על מנת לבודד את הפעולה(כתפיים לדוגמא) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
פרפר זה מכונה אתה לא צריך לייצב כלום. הכתף הקידמית עובדת הרבה יותר חזק בפלייס מאשר בפרפר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פרפר ופלייס זה אותו התרגיל, פשוט אחד באנגלית ואחד בעברית. שניהם יכולים להתבצע במכונה ובמשקולות חופשיים, ובשניהם הכתף פועלת אותו הדבר עם אותה התנועה בדיוק: קירוב אופקי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לחיצת חזה עם דאמבלים
זה באמת טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() עזוב מרגיש לא מרגיש , תפסיק לנסות לבודד את החזה כי שום דבר טוב לא יצא לך מזה (חוץ מפציעה)
תעשה אחיזת פוורליפטינג כמו גדול ותפעיל את החזה את הידיים ואת הכתפיים במלוא הכוח == גדילה זה כמו שלא תנסה לבודד ארבע ראשי בסקווט אלא לעבוד על כל הרגליים
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין מה הקטע הזה שבתרגיל אחד מעורבים עשרה שרירים, לא עדיף שיעבוד שריר אחד , אבל שיעבוד ושיתגרה כמו שצריך??? אם אני רוצה לעבוד על כתפיים אני עושה כתפיים בנפרד.... אני סך הכל רוצה לעבוד בבנץ שהבנתי שזה תרגיל טוב לחזה כמו שצריך ומזה אחיזת פוורליפטינג??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
טרפזים מכווצים, אחיזה טיפה יותר מרוחב כתפיים (לא יותר מדי רחבה), להוריד את המשקל עד לאיפה שהחזה והבטן נפגשים, מרפקים ומוט במישור אנכי, ודחיפה עם הרגליים, קשת קלה בגב.
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() אם אתה יוצא קשת בגב זה פוגע הגב זה קורה לי בימים אלו ממש.
אני אספר את הסיפור: קראתי את המאמר לשיפור לחיצת החזה ואמרו שאם אני אשנה את הגישה הפסיכולוגית שלי ואני לא אנסה לדחוף את המוט רחוק מהגוף אלא את הגוף לתוך המושב. ניסיתי את זה וכל פעם שעשיתי את זה אז ניסיתי "לדחוס" את עצמי לתוך הספה, כתוצאה מכך יצרתי מן קשת בגב וזה גרם לי לכאבים, רק בימים האחרונים קישרתי בין הכאב לקשת בגב. לא בטוח שזה קשור אבל בכל מקרה זאת התאוריה שלי |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() איתן כנראה שהקשתת את הגב יתר על מידה, קשת קלה לא עושה נזק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
תודה נראה לי פתרתי את הבעיה |
|
![]() |
![]() |