|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() רציתי להגיד לך
תודה ענקית! טל שלח לי את הסיכום שעבדת איתו והוא ממש פשוט ומובן בשפה של בני אדם ולא של מורים ![]() אם אני עובר את המתכונת מחר אז זה רק בזכותך אמן ותזכה להיקף יש אדיר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() אחד ה-אנשים..
הוא כל כך אוהב לעזור... ותאמין לי שיש לו היקף יד אדיר כבר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() באמת אולי הבחור הכי נדיב פה ואוהב לעזור !
הלוואי כולם היו כמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,בהצלחה מחר מישה
שבעזרת השם נקבל 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בנאדם ענק.
אמן יזכה רק למצוות ודברים טובים.. פשוט בנאדם נשמה..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי התלמידים בכלל מסתכלים עליו בתור מורה. מסתכלים עליו בתור חבר............ הוא עוזר בכל מצב......... בחור טוב...
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אסתפק באיזה 80ככה ה ![]() תן לי בראש ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() בחור זהב...
באמת אין מילה אחת רעה להגיד עליו... אם יש בן אדם מהמחשב שעזר לי ותמך בי בלימודים מוטיבציה פיתוח גוף ועוד הרבה דברים זה הבן אדם הזה ! אוהב אותך איש גדול !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בחור זהב, יצא לי לפגוש אותו פנים מול פנים, אחלה בן אדם.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() רואי, אני חייב לך כ"כ הרבה, אתה פשוט מלך! מלך! ולא פחות מזה.
הלוואי והיו עוד אנשים כמוך בעולם הזה. שתבינו, הבנאדם ישב איתי 3 ימים, יום אחד עד אחד בלילה ולימד אותי היסטוריה, וכל זה מאהבה נטו ומרצון שאני יצליח, אדם שהוא כמעט לא מכיר, למרות שאנחנו מדברים הרבה, רואי, אתה יותר מסתם בנאדם בשבילי, אתה לימדת אותי הרבה דברים (שלא קשורים להיסטוריה), מביא מוטיבציה כל פעם מחדש, פשוט מלך! אתה חבר ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() באיזה מקצוע מדובר?
עריכה : לא משנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() המתכונת בהיסטוריה?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() עכשיו אני מבין למה גיהקתי כל הערב
אני עלול להשמין מכל המחמאות האלה וחברה שלי לא תאהב את זה בכל מקרה תודה על הפירגון רק שתבינו שזה הכיף שלי לעזור. ומכל אחד שאני בקשר איתו, וחלקם כתבו פה, למדתי ואני לומד המון.......(לא רק מכל מלמדי אלא גם מכל תלמידי השכלתי) ולפותח הפוסט תזכור שמדובר בהסברים ולא בסיכומים מלאים.אמנם זה כבר מאוחר למתכונת אבל לבגרות......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() אני חייב להגיב גם.
רואי (לא רועי) , הוא אחד האנשים הנדירים שבמדינת ישראל, פשוט בן אדם מדהים. הוא אוהב לעזור בכל כך הרבה דברים שלפעמים אני נדהם איך יש לו סבלנות להתעסק איתם. עד היום אני חייב לו את ספר ההדרכה של ניו יורק שנתן לי לפני הטיסה לאולימפיה שנה שעברה. תודה רבה לך איש יקר, ממני, מארבל ושאר הצוות שזכה להכיר ולעבוד איתך.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() למרות שגיל כלל אותי במילים החמות שלו אני חייב לדבר בפני עצמי
רואי איש מקסים ויקר שמפרגן המון ותומך המון ומאמין בי גם כשאני לא מאמין בעצמי (ותודה לך על זה ) ועזר לי דרך כמה משברי נפש לא קטנים ולא הרפה ממני גם כשזה נראה שאני מתחמק ממנו ומלדבר על הנושא ובסופו של דבר עזר לי המון ,בין אם זה לשלוח Smsסים דואגים או אפילו לשבת איתי עד 2 בלילה טלפון רק כדי לראות שאני בסדר איש יקר מפז אוהבים אותך המון !
![]() |
#17 |
|
![]() גיל מחר אני איתך בפגישה תתכונן =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זה סיכום של החומר בהיסטוריה לכיתה י'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() באמת הגבר שבגברים! בן אדם של אחד למליון! כל כך אוהב לעזור לאנשים שזה מדהים! שירבו אנשים כמוך במדינת ישראל! ותמיד יש לו סבלנות והוא אף פעם לא מתעצבן או משהו....
ורק שתדעו הבן אדם הזה הרים אותי ב-30 נק'... בלעדיו הייתי עכשיו על 60 וגם זה עם שליפים.... מלךךךךךךךךךךךךךךך |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך גם לדבר איתך בנוגע לכמה דברים.. יש לך מסן או אייסיקיו? |
|
![]() |
![]() |